icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
24. nov 2016

@nina4 ďakujem si veľmi milá to poznám tiež si nepolezim a to mám len dvoch certov 😊 a prajem ti veľa síl a verím že to nabudúce dotiahnes až do konca

nina4
24. nov 2016

@olylili dakujem 😘

karmela
24. nov 2016

@nina4 mrzí ma to 😔 Bože fakt doba je blbá veľmi časti sa stáva co čítam že babo odíde alebo žena potratí je to veľmi smutne..😢 Niekedy má napadne ci pri druhom nebudem aj ja stresovať a báť sa.Pri malej som to vôbec neriešila uffff držím ti palce buď nech sa drobček udrží alebo nech sa zadarí až do pôrodu cim Skôr

sunflower80
24. nov 2016

@kata011 chod k lekarovi aj ked nie si objednana. Ja som tak bola v pondelok. Povedala mi,ze dobre,ze som prisla,ze mam mykozu, co je v tehu normalne. Dala mi jednorazovu mast Gynazol a fakt zabrala. Ale je len na predpis. Vraj mykozu nie je dobre len tak liecit, lebo sa moze vracat

kata011
24. nov 2016

@olylili ten posledny test je aka značka?

olylili
24. nov 2016

@kata011 to je dr.max lady test

olylili
24. nov 2016

@sunflower80 som počula o tom gynazole tiež si ho popytam

nina4
24. nov 2016

@karmela ale bude dobre ked to nevyslo teraz mozno vynde inokedy.a aspon viem ze ako na to ovu testiky a inofolic teraz zabrali mozno zaberu aj druhy krat 😉

eleonora2705
24. nov 2016

@nina4 cozee??booze,to ma.mrzí..mali sme.tehulkovat spolu aj s. Olylili a barborkou :'( snad sa to este da nejako zachranit,ci??

nina4
24. nov 2016

@eleonora2705 no veru tak ale urcite to malo svoj dôvod a ved toho 2.12 pojdem aj tak na kontrolu nech pozre ci je vsetko ok.

jjuulliisskkaa
24. nov 2016

@nina4
Velmi ma to mrzi:(( no dufam, ze sa babatko nejakym zazrakom udrzalo ❤️

barborka93
24. nov 2016

@nina4 to mi je ľúto ale daj tomu ešte šancu a skúšajte ďalej

missellis
24. nov 2016

@nina4 drzim palce aby sa babo udrzalo

chuchu86
24. nov 2016

BABI. Sos. Sos!!!!
Čo znamená žlté lepkave niečo na toaletaku???
Na nete píšu že to plodné dní ale tam spomínajú farbu bielky vajíčka.
Ale ja som mala žlté.
Pomôžte babi čo to je, nejaká infekcia, či???

lulila20
24. nov 2016

@chuchu86 ked to nezapacha tak to infekcia nieje...
Na začiatku plodného obdobia je hlien najprv hustý, žltý, lepkavý

lulila20
24. nov 2016

Od zajtra baby idem zacat brat ten Duphaston uvidime co to spravi s mojim telom...

chuchu86
24. nov 2016

@lulila20 - ale mne v pondelok Pichli vyvolavacku aby som dostala menzes

lulila20
24. nov 2016

@chuchu86 a mas ho viac ??a nezapacha to??

chuchu86
24. nov 2016

@lulila20 nie vôbec, len teráz na

smajla27
24. nov 2016

..moje zhrnutie - posledna ms 2.10, ovu vychadzala na 17.10. , na 10 DPO bol test uz pozitivny 🙂 8.11 odobrata krv na hcg, vysledok 5500 😉 vcera sme zacali 8 tyzden, pred asi 3 dnami mi ustupili vsetky divne pocity - unava, nechutenstvo, malatnost, bolest prs, konecne sa citim vo svojej kozi.. zelam vsetkym snazilkam aby si cim skor nasli tie spravne kolajnice a nie iba duchov 😉 vidime sa s niektorymi v julovkach 😉 pekny den dievcata :-*

nina4
24. nov 2016

@jjuulliisskkaa
@missellis
@barborka93 dievcence moja zo srdiecka vam dakujem za podporu ale pravdu povedat ulavilo sa mi sice to pri srdiecku velmi boli ale aspon viem ze to neni mimomaternicove a ked sa raz zadarilo bol by v tom cert ak by sa nezadarilo aj druhy krat a teraz tak aby babatinko sa udrzalo a zabývalo sa v brusku tak riadne nie len na chvilku.A nech tu kazda jedna snazilka a tehulka ma to svoje vytuzene vonavucke stvorenie cim skôr v naručí lebo ten uzlicek maly je ozaj ta najväçšia laska v živote ženy

matka295
24. nov 2016

@jaana47 áno vidím ale ja na svojich som tiež všeličo videla to asi som mala halucinácie na tých mojich ale na tvojich vidím isto na obidvoch

matka295
24. nov 2016

@luta13 ďakujem krásne aj tebe všetko dobré 😘

patkaamirko
24. nov 2016

@smajla27 jeejučkooo 😘 Gratulujem ..drobcek je krásny 🤗

luta13
24. nov 2016

@barborka93
@olylili babulky, obe mate nadherne testiky, verte, ze vase drobceky su v poriadku, drzim vam palceky obom, aby vam Dr.oznamil krasne informacie 😉

luta13
24. nov 2016

@smajla27 nadherna fotka, slzy mi az vybehli zas...Gratulujem mamina a prajem zdrave tehulkovanie az do konca 😉...Boh vas zehnaj! 😀

luta13
24. nov 2016

@nina4 snad to krvacanie nie je MS, ale len nejake zabyvavanie sa drobceka v Tvojom brusku...Aj to je mozne a nadej nech Ti umiera posledna...Boh s vami, ak tam drobcek bojuje zo vsetkych sil, daj mu este sancu...A nehadz flintu do zita...Myslim na Teba a drz sa 🙂...Ak by to predsalen bola MS, tak prajem nech sa babätko podari v najblizsom cykle 😉

olylili
24. nov 2016

@luta13 ďakujem krásne uvidím čo mi povedia na pohotovosti

sunflower80
24. nov 2016

@olylili drzim palce. Potom daj vediet

olylili
24. nov 2016

@sunflower80 ďakujem áno dám 😉