Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Miriam1111111 nejde mi ta oznacit, aj mne sa zda, nechcem sa vsak tesit, pockam do toho pondelka ci zosilnie 🙂
@simuska99 daj neupravenu foto..
@simuska99 vidim dusika... este pockaj par dni, ale myslim, ze je to tam!!! 😘
@luta13 to zblnkanie či čo to je cítim v maternici 😄 Ďakujem ti, kiež by sa tie tvoje slová stali skutocnostou 😉 uvidím za 5 dní či príde tá mrchuša jedna 😆a spravím potom test..
Chcem sa vam vsetkym podakovat ze ste komentovali moje testiky dakujem za povzbudive slova ste tu suuuper vsetkym vam drzim palcr modlim sa aby nam to vsetkym raz vyslo az do uplneho konca idem si dat aspon 3mesiace pauzu lebo uz nevladzem s tych liekov,kontrol,liecby..
Potom skusime znova merional,fragmin,pregnyl,duphaston,iui....ach😔dufam ze po pauze si trochu pozitivnejsie naladim hlavu lebo stres nepomaha dakujem este raz ❤
@luta13 inak na štvrtý deň po sexe má začalo boliet podbrusko vaječníky a všetko..tak inak ale aj kúsok ako keby mala prísť ms a cely podvozok ako keby som nachladnuta 😒 teraz ma už nič neboli ani včera nebolelo ..To jediné mi je také divne .čo myslíš ? Je to Normálne?
Jaana47 mrzi ma.to :'( a silnu ms mas??mozno by sa to dalo ešte zachranit,ciarocky pekne.vidno.
eleonora2705 ahoj dakujem ani mi nevrav uz som sa vyplakala...😢tak ma brucho bolelo co som si musela dat tabletku a trochu to preslo tak ok no myslim ze sa to uz nezachrani mam jasnu krv, keby len spinenie mozno este ale takto uz nedufam skoda toto je to comu sa hovori biochemicke tehotenstvo????
Jaana47 ano biochemicke,plod odide s omeskanou alebo aj v den ms..☹ ale su zeny,co krvacali normalne a boli tehu..ak si merias bt,tak by mala byt zvysena,ak si tehu alebo aj test skús zajtra a uvidis ,ci silnie,ci nie..
eleonora2705 fuha tak to sa mi stalo prvy krat😞teda o com viem mozno sa to uz stalo neviem...bt si nemerial doktor mi povedal ze mne je to zbytocne ked uzivam hormony tak nemerial a ten test skusit mozem ale neviem ci to ma vyznam a to som objednana na pondelok na potvrdenie tehu to je paradox co ach 😞
@jjuulliisskkaa nic tam nevidim ....😔
Baby prosim musim sa vam postazovat..citim sa strasne zle...od kedy som otehotnela som Bohu prisahala ze si nezapalim a prave som si jednu zapalila.......nevydrzala som to.......je to druha cigareta za toto tehotenstvo cchcem s tym prestat .........citim sa ako odpad😖👎
@kata011 ak si pred tehu dosť fajčila tak nie je dobre prestat v tehotenstve fajčiť hneď naraz.Postupne.Napr.dnes si si zapálila, tak potom už len polku a potom na ďalší deň zase menej a tak .. 🙂
Skúsiť skvor tu elektronickú cigaretu tak si odviknes.
@jjuulliisskkaa
ja tam práveže slabučkého dúšika vidím. Počkaj, či príde mrcha, ak nie, o 2 dni testuj zas.... 😉
Jaana47 tak uz pockaj do pondelka a uvidis,co ti povie dr..drzim.palce,nech.sa udrzi 🙏
Babyyyy bože ešte 6 dní do menštruácie 😄🤗🙂😌 nevydrziiiim to 🙁 neviem sa dočkať výsledku 🙃
Jasne že môže ja som si robila 5dni pred MS bol pozitívny .
@patkaamirko kolko dni DPO si ? mne ukazal test presne sedem dni pred ms😉 ...ale ak vydrzis bude super 👍....kedy chceds testovať?
Jeeeeej dakujem za povzbudenie, mrsku cakam uz piaty den (od utorka 22.11.) a neviem preco tolko meska, ci kvoli inofolicu, alebo som tehu. Kiezby 😍😍 vytok biely mam stale, no vobec nie nejaky moc silny. Dnes ma od rana boli hlava a toci sa mi trosku @crazy_girl1
@kata011 nooo popravde muž je skôr nedockavy ako ja 😃😃 dnes mi aj kúpil testy 10tkove, ovu bola 20-21DC, dnes som 25 DC .. inak mávam 30 dnovy cyklus. Zajtra ráno lebo môj drahý chce aby som robila zajtra ráno.Ajtak si myslím že vyjde negstivny lebo je to asi ešte skoro že ? Ja by som ešte tých 6 dní do ms vydržala :/
Bábiky viete mi poradiť Prosím vás ohľadom bazálnej teploty prosiiiim 🙂😇 meriam si vždy okolo ôsmej ( niekdy aj 7.45) včera som vstala o 6 ráno tak som si merala a bola 36.7( ale píše sa že keď meriam o hodku menej, tak je teplota o 0.1 stupňa menej ..) lebo predvčerom bola 36.8..dne som zase vstala o 5:22 ráno a bola 36.8 .. to znamená z o dva stupne mám zapísať že bola väčšia ? Keď si meram o 8 ?
Baby som slepá,alebo mám haluze ? Dnes mám 29 dc a večer na teste toto...
Test

missellis vidim tam ruzovu ciarocku 🙂