icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
27. nov 2016

@lilianna1xs nooo ja viem to môj manžel celý nateseny že ráno spravime test aj keď vyjde negatívny 😒 Som len 6 DPO som mu vravela že ešte 4 dní nech vydrží, on nie ! Teraz škoda drahého testu .. vyšiel negativny a musím povedať že aj keď som vedela aký výsledok bude, no stále som niekde v kútiku srdca dúfala že aspoň volaky kanálik tam bude 😄

crazy_girl1
27. nov 2016

@patkaamirko tiez mavas ovulaciu tak neskôr, ja tiez 18-19DC,ale bezne mam cyklus 28 dni, cize kratka lutealka. Beriem pyridoxin na to, tak uvidime... 😊 Ty mas aky dlhy cyklus?

lela123
27. nov 2016

patkaamirko, to dokonca ani ešte po tých štyroch dňoch nemusí ukázať. Mne ukázalo až v deň menštruácie a to mám na 11, 12 deň ovuláciu. Síce ja som mala asi 25 kove. Ale na šiesty deň je naozaj skoro. Od toho 10 teho najskôr. Muž musí vydržať. Ajtak sranda,aký je nedockavy

patkaamirko
27. nov 2016

@crazy_girl1 no mávam 30 dnovy cyklus a ovu bola posunuta, neviem z akého dôvodu na 20-21DC.. pozitívny ovu test mi vyšiel 21DC ale hlien som mala už 20DC .. twraz mám teplotu 36.9 -37.0
MS čakám prvého..tak ja už neviem .. 😔

patkaamirko
27. nov 2016

@lela123 noo neskoro 🙁 robili sme ho a je negativny Aj keď akurát som si všimla nejaký ten biely tenký kanálik ale to nebude ono 😔 nevadí teraz je vyhodenych £7 spravím ďalší o 4 5 dní Al dovtedy nedostanem ms

butterfly333
27. nov 2016

Robit tehu test na 6dpo je zbytočne ale uplne zbytočne. Treba vydržat.

patkaamirko
27. nov 2016

@butterfly333 no robila som koli mužovi nech ma dušu na mieste 😂 keď si na tom tak trval.. aj keď som sa mu to snažila vyhovorit včera celý večer a dokonca aj sne ..sa mi snivalo ako som ho odhovárala 🙈

miriam111111
27. nov 2016

nina4 pokusam sa ukludnit vylozila som si nohy na gauc a oddychujem.Horsie vsak je ze ma vcera zacalo dost boliet hrdlo a dnes uz neviem prestat kaslat.Ja zatial ani nespinim no meska mi to len 3 dni.Pockam do zajtra a zavolam rano dr. nech mi zoberu aspon krv.A ako rychlo ti testy silneli?

patkaamirko
27. nov 2016

Ja som ten test rozobrala..Je tam dačo..ale to bude zrejme ozaj ten kanálik :( keďže som 6DPO mám 5 dní do ms . vy tam dačo vidite? nech nemám zbytočne nádeje 😣😪

lela123
27. nov 2016

Ináč tento prvý adventný týždeň je ťažký. Ono aj z duchovného hľadiska niečo tieto týždne znamenajú. Neni to len tak. Ja som sa chcela začať pokúšať o mimi ale asi začnem až od januára.

lela123
27. nov 2016

Myslím, že kanálik.Presne pre toto je zlé testovať skoro, lebo to nič ešte neznamená. Ani nemysli na tento test. Ja som vtedy skôr testovala,len preto, lebo som bola chorá ajtak mi neukázalo. A tá choroba bola nakoniec tehotenstvo, ajkeď som to tušila.

butterfly333
27. nov 2016

miriam111111 moja super moooc gratulujem a držím palce.

patkaamirko
27. nov 2016

@lela123 aj keď je slabo ružový ? Ale veď ja viem veď ho neberiem do úvahy ako takej ..Pre mňa je dôležitý výsledok v den ms alebo deň po nej 🙂

karmela
27. nov 2016

@patkaamirko áno niečo tam je len tažko povedať ci kanalik ci pravý dušik,otestuj potom este tak o 3-4dni 😉

patkaamirko
27. nov 2016

@karmela môj muž hneď že veď tam je duch 😄 vidieť ho voľným okom. No fakt ťažko povedať a twraz si nechcem robiť zbytočne nádeje..Vraj kanálik by bolo vidieť aj keď test obalím ešte e predtým ako ho ocikam..Môj mi hovorí že kdesi si už dávno tehotná q ani o tom nevieš 😃😅 lebo sme pravidelne mali keksiik od ms ..Aj keď hlien som mala v strede cyklu ale ovu to nebola..lebo ovu som mala asi o týždeň neskôr podla testu.Spravím ešte o 4 dní alebo o 5 keď má prísť ms. 🙂

karmela
27. nov 2016

@patkaamirko tak držím palce nech ciarocka zosilnie 😉

patkaamirko
27. nov 2016

@karmela Ďakujem 🙂 je tam možnosť že som otehu skôr, lebo 17.novembra som naposledy robila ovu test a bol negatívny.Ale ten pocit vlhka či ako to mám nazvať som cítila už. Potom som tri dni nerobila test, lebo som si myslela že ovu bola v strede cyklu kedy som mala aj ten hlien.No o tri dni prišli bolesti a už som vedela že je to ovu..Aj hlien aj bolesti a dokonca aj test bol pozitívny..ale možno ten test bol posledný pozitívny a medzi tým čo som nerobila ovu test tie tri dni tak možno vtedy som mohla otehotniet.. neviem fakt dom teraz zmätená.. Ak by to bolo tak, tak som nejakých cca 8 dní po .. radšej ho nebudem rátat do úvahy.Nechcem byť sklamaná

sibalka21
27. nov 2016

@patkaamirko bohuzial aj podla mna to je kanalik, mozu byt aj doruzova kedze farbivo sa moze dostat aj na kanalik, zalezi od hrubky ciarky.... Drzim palce 🙂

crazy_girl1
27. nov 2016

@patkaamirko, ešte vydrž, je veľmi skoro na testovanie... držím päste, nech sa zadarí. Ja posledné mesiace sledujem, či už s Inofolicom, alebo bez neho, stále mávam ovu akosi neskôr okolo 17-18 DC, keďže cyklus mám 28-dňový, to nie je bohviečo, lebo sa nestihne uhniezdiť. Preto tento mesiac beriem pyridoxín a uvidíme... Budúci mesiac to už nechám tak, na prírodu 🙂 Ale verím, že nebude treba, a že sa nám obom zadarilo...

karmela
27. nov 2016

@crazy_girl1 držím palce aby ti to tento cyklus vyšlo s // na tehu teste 😉

crazy_girl1
27. nov 2016

@karmela ďakujem, nejako podvedome cítim, že by to konečne mohlo vyjsť, tým, že meriam bazálku, rovnako robím ovu testy, vyšiel mi pozitívny včera aj predvečerom, dokonca včera večer silné pichanie pri pravom vaječníku, tak si myslím, že folikul už praskol. Poistili sme to snažením večera, aj dnes ráno, tak som zvedavá... keď už sme teraz netrafili, tak už neviem kedy 😉😀

patkaamirko
27. nov 2016

@crazy_girl1 držím ti palce nech sa ti podarí a bábätko sa pekne usadí a pekne budete obaja rast až do konca 🙂🤗

crazy_girl1
27. nov 2016

@patkaamirko, ďakujem, to isté plati obojstranne... 😉
Uvidíme budúci týždeň, počkáme si na testovanie.

voskovka
27. nov 2016

@patkaamirko blahozelam.... kukni na foto keby si nebola tehu tak by tu druhu nebolo vidno ani v negative a je tam... lebo kanalik sa nezobrazi az takto 🙂 🙂 🙂 🙂prva foto upravena vyostrena a je tam a druha v negative a je tiez tam.cakam testik o, 2dni bude zase tmavsia...

voskovka
27. nov 2016

Kukaj...🙂

sibalka21
27. nov 2016

@voskovka pokial sa mi dobre zda, toto nieje negativ a negativ vytiahne este lespie kanalik aj ked ho nieje vidno normalne... Nie raz to tu bolo spomenute... Samozrejme jej prajem aby boli dve ciarky ale nebudem davat falosne nadejee...

sibalka21
27. nov 2016

@voskovka aha az teraz som si vsimla negativ ale aj tak negativ vytahuje hlavne kanaliky

voskovka
27. nov 2016

@sibalka21 no postahovala som v google play programy na negativ asi tri a vsade mi to tu druhu ukazuje.kebyze to je kanalik nie je takto vidiet akokeby tam bola aj ta zelena....

voskovka
27. nov 2016

A takto nejak vyzeraju tehu testy robene o dva dni a dalsi o 2dni ....ja jej drzim palce bodaj by to vyslo....

nivea777
27. nov 2016

@voskovka negativ vytiahne aj kanalik.. zbytocne davat do negativu a davat si nadeje