Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievčatá, máte tu skúsenosti s tým pyridoxínom - vitamínom B6? Skutočne predlžuje luteálku???
Dostala som 😢
@missellis to vážne???? Ach, to ma mrzí... neboj, ďalší cyklus to vyjde. 😢😘
Žienky včera som bola na pohotovosti mala som troška ružový výtok pozreli má že žiadne spinenie nevidia žiadne lieky mi nedali vraj mám ležať urobili sono srdiečko bilo podla usg som v 6+3tt mám aj mykozu tak neviem či aj z toho to môže byť nikdy som v tehu nemala žiadny ružový výtok vystrašilo má to
@missellis och to ma hrozne mrzi ved si mala pekneho ruzoveho dusika.A kolko ti meskala?
Miriam111111 no ja som prvy test malo slabo pozitivny uz 10 DPO potom este 12DPO bol trochu silnejsi a potom dom testovala ako sišnuta hadam kazdy den ale bolo to furt jednake ako bola uz celkom pekna ciarka nie duch len stale rovnake tak som volala gyn ze kedy mam dojst a ked som povedala ze spinim tak mi kazal hned len ja som prekonala kedysi mimomaternicove tak som sa toho velmi bala .No a na gyn .sone este nic nebolo vidno pichol mi vyvolavacku a mala som cakat .na druhy deň som urobila ten digitalny tam bolo 1-2 a hned na dalsi den som uz zacala krvacat.Ale tak skratka asi to tak malo byt ak by bola bublinka dostatocne silna tak by ani neviem aky velky stres nazapricinil jej odchod.
Ale nie za sa doplasiš teraz .len odychuj pokial nespinis je to super a brusko ta môze pobolievat pokial to niesu ozaj neznesitelbe bolesti tak je to ok.Silno ti drzim palceky nech sa pridas aj ty k tym stastnym co budu drzat svoje babatko v naručí 😘
@olylili ja som mala toto isté v 7+5tt a nakoniec som potratila 😪 dúfam že u teba bude všetko v poriadku 🙂 drzkajte sa a hlavne žiadny stres
@sibalka21 ja si tiež myslím že je to zrejme kanálik ale neviem o tom že by ich negativ vyťahoval. Počkám ešte 4 dní a zopakujem
Tak dúfam že bude všetko v poriadku vždy som mala tehu bez problémov tak uvidím
@patkaamirko hej aj tu sa to velakrat popisalo... Najlespie bude zopakovat, ak by to bola ciarka kludne urob aj zajtra test... Drzim palce 🙂
@voskovka Ďakujem veľmi pekne si vážne zlata 😍 no zrejme je to fakt len kanálik .. tak skoro po ovulacii by mi ešte asi neukázalo nič :( Ďakujem za podporu,uvidím o 4 dní pravim ďalší ..Možno aj o 5 radšej .. nechcem mať zbytočne nádeje lebo už twraz som z toho zúfalá 😪
@sibalka21 Ďakujem ale radšej počkám .. 😞 ms za 5 dní čakám, ale baby vraveli že keď som mala neskôr ovu že sa aj ms posunie ..
Patkaamirko a mala si ten výtok pár minút? Bez akých kolvek bolesti a ťažkosti?
@nina4 moc ti dakujem no kazdopadne uz som sama v sebe akosi zmierena s kazdou moznostou.Najhorsia je ta nevedomost a to ze clovek nevie co sa deje.Spinenie nemam ani ziadne bolesti.Pri dcerke ma bolelo podbrusko celych 9 mesiacov a dokonca mi v 6m hrozil predcasny porod ale teraz akosi nic teda obcas ma pichne ale nie priamo v podbrusku ale na bokoch ako pri slabinach.Zajtra aj ja zavolam tomu dr. a dufam ze mi zase nepovedia aj so sestrickou ze mam este cakat ako to oni pri vsetkom vedia.
@olylili ja som zase mala vždy problemove.. malého som zázrakom donosila,drube som potratila takže tak ..A ešte pred druhé tehu som mala biochemické tehu. .
@olylili mala som ho cca 3 dní ..Bez bolesti áno..
@sibalka21 akurát som bola cikat, mala som taky trošičku ako keby žltý nádych vytok, a v ňom stopy krvy.. Čo to môže byť ?môže to byť uhniezdenie ? nesvrbi ani nepali .
Patkaamirko a pri ultrazvuku si mala všetko v poriadku? Nič nezistili pri tom vytoku?
@olylili nie . Bola som v nemocnici celú noc .. Ráno som bola na Sone a bábo ešte žilo ...😢 a ptm už nie ... povedali že je to normálne v skorom štádiu trošku spinit. .
Patkaamirko to mi je ľúto už nech prejde to obdobie lebo sa fakt scvoknem
@olylili neboj nemysli na to.Len pekne buď v kľude, iadny stres a šetri sa
Ahojte, tak ja som dnes uz 39dc, po mrche ani stopy, obcas ma pobolieva podbrusko, a nech urobim akykolvek test, vidim vzdy len ducha/tien. O kanaliky mi nemalo ist, nie je to ta ryha akokeby, ale vyslovene tien sfarbeny. Uz 3-4 druhy som skusila. Nemate niektora skusenosti, ze bola zena tehotna aj napriek negativnym testom? :( dnesne testy prikladam
@jjuulliisskkaa a kolko ti uz meska? Ja na tomto nic nevidim....
Este musim spomenut, ze ked skusam prstami vnutri nahmatat krcok, vzdy mam biely nepriehladny vytok na prstoch
@sibalka21 najdlhsi cyklus bol 35dni doteraz, inac 32-34 a predtym vzdy spinenie este jeden den. Mohla byt aj posunuta ovu teraz kvoli inofolicu, okolo 27dc.
Mne sa zda ze tam nieco je.skus o paar dni spravit este raz a uvidis.ked ti bude dlho meskat tak skoc k doktorovy
crazy_girl1 no vazne kks:( dufam:(
miriam11111 meskala mi dnes 5 den:(
@jjuulliisskkaa A krčok bol kde a aký?

@voskovka no ved hovorim ze negativ vytahuje kanaliky, cize by bol na kazdom negative aj keby to je kanalik...