Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela ano lenze mne uz niekolko dni tie klasicke pruzkove testy nesilneli a bola tam len slabulinka ciarka.Asi sa aj zacalo uhniezdovat no nakoniec sa neudrzalo.Spravila som si ten digi a na nom bolo 1-2 no asi to bolo len zbytkove HCG.Zacala som ale spinit preto som isla nech mi zoberu aspon krv.Ale ani podla sona to nevyzera na tehu lebo mam velmi nizko sliznicu.Povedal sice ze mi tehotenstvo zatial nemoze ani vyvratit no ani potvrdit ale videla som na nom ako to mysli.Uvidime zajtra podla krvi.
@miriam111111 Ach moja daj zajtra vedieť a stále špiníš?
babulky podavam hlasenie dnesna navsteva u gyn.dopadla super som v 4tt 🙂
Ahojte zienky,
Taaak pridavam Vam sem moj dnesny a zaroven posledny testik 😉 Myslim ze uz nema vyznam viac testovat a rovno sa objednam k doktorke😊 Vsetkym Vam z celoho❤️ Zelam aby sa Vam coskoro splnil Sen a nasli ste si na teste tie vytuzene // ciarky🙂✊✊✊🍀🍀🍀😉 a hlavne aby sme to vsetky dotiahli do stastneho konca a narodili sa nam zdravucke babatka😊😉😍😘
@zuzu12345678 to už veru nie je duch, Zuzi. Gratulujeme a šťastné tehuľkovanie prajeme. 😉😘
@zuzu12345678 blahoželám krasne čiarky užívaj tehulkovanie 😊
@zuzu12345678 gratulujem a bezproblémové tehotenstvo prajem 😘
@silvushka33 vidim vidim 😁
@silvushka33 aj mne sa čosi Mari.
@silvushka33 nevydržala si 😀, niečo tam je,testuj z ranného.
@biba12 nevydržalaaaa :D som ako na ihlách, stále si opakujem vydržím, vydržím... figu, nevydržala som 🙂
@silvushka33 je tam niečo slabučke držím palce aby silnela 😍
@simuska99
@karmela
@crazy_girl1 Dakujem Vam babulky😍😘 verim ze tento krat to bude do stastneho konca🙂👍
Skus ráno, mali by to byť výraznejšie. Držím palce, daj vedieť ako to dopadlo.
@silvushka33 aj ja tam niečo vidím tak nech silnie 😉
@zuzu12345678 to je nadherne 🙂 Moc ti gratulujem a zelam krasne a bezproblemove tehu 🙂 :-*
@miriam111111 Dakujem 😊😘
@jadani vidííííím 😉 a to som slepučká najmä v nočných hodinách. Je to na dobrej ceste, držím päste 🙂
@crazy_girl1 tak to sa teším;)a neprekvapuje ma únava očí;)ja by som tiež už zalomila:D
@jadani no ešte dorábam nejaké veci do práce, tak snáď do pol hodiny zalomím. Držím ti päste, testni o dva dni a hlavne ráno 😉
@crazy_girl1 jasné🙂 Môžem ťa potom označiť...Tak nech ti to rýchlo zbehne a potom dobrú noc😉
@jadani budem rada, držím päste.😉
@miriam111111 ale nie este to moze byt zavcasu aby nieco videl odychuj kolko sa da silno silno drzim palceky aby sa bublinka ukazala a bolo vsetko v poriadku.Budem na teba mysliet .

@simuska99 tak držím paluchy nech tam nanom máš // ale vydrž do rana 😉