Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@silvushka33 ak mavas pravidelny 28-dnovy cyklus, tak MS si mala dostat teraz 25.11...Nie kazdej zene ukaze pozitivny test hned v prve dni meskania, boli tu aj take baby, ktorym meskala MS 2 tyzdne a az potom im test ukazal //...Takze je to na Tebe, ci budes este cakat...Ja by som pockala este ten tyzden ak sa nedostavi MS, tak by som kontaktovala Dr.a objednala sa na krv...A samozrejme testovala by som kazde 2 dni, mozno aj kazdy - ktovie...Mozno Ti pomalsie Stupa Hcg a mozno vobec nie si tehu, len Ti meska MS, alebo mavas nepravidelny cyklus...Moznosti je vela...Treba vyckat a modlit sa 😉 ...Jednoznacne Ti drzim palceky, nech je vysledok podla Tvojho priania 😉
@ivanka192192 ja by som testovala...Drzim Ti palceky, no najlepsie z ranneho mocu 😉
@zuzu12345678 Gratulujem, to su ukazkove palice // 😉...Kludne sa ozvi, ked pojdes potom od Dr....A uzivaj zdrave tehulkovanie...Krasne si to napisala svoj koment pre vsetky snazilky 😀
@silvushka33 jasne ze vidim...krasny duch druhej ciarky...Prajem ,nech Ti silnie 😉
@luta13 Dakujem krasne😊 Urcite dam vediet😉
@crazy_girl1 to s tou @babymaminka je velmi smutne, ach Boze 😢...Ja som daleko, nepomozem asi odtialto moc, no prajem jej rodinke, nech sa malicka co najskor prebojuje do zdraveho konca...Prajem princeznicke, aby Boh stal pri nej a pri jej rodicoch, aby sa mohli tesit z vyhrateho boja nad hnusnou chrobou zakernou...Take male deticky by vobec nemali takto trpiet, je to hrozne citat a vidiet 😢😖
@crazy_girl1 ach Boze, teraz som klikla na ten odkaz na FB...Malicka ako tam smutne stoji v tom rusku na pusinke, hroze ju vidiet, malu chorucku princeznicku...Neviem si ani len predstavit, co musia prezivat jej rodicia...Musia byt veru velmi sili, aby to zvladli...No ved co my rodicia nespravime pre nase deticky??? Boze, prosim Ta, pomahaj tomuto dievcatku sa co najskor dostat z tejto prisernej choroby. AMEN
@luta13 dakujeme za modlitbicku ❤️🙏 A pozitivne myslenie...
@crazy_girl1 keby som mala carovny prútik, zbavila by som deti na celej Zemi vsetkych chorob, pretoze deti nemaju byt chore, ale byt zdrave, stastne, usmiate a maju si uzivat svoje krasne detstvo 😀
@crazy_girl1 bože môj to co sa deje želám malinkej veľa zdravicka nech tu hnusnu chorobu čím skôr prekoná veľa síl malinkej aj mamine želám..😢❤️❤️
Zienky, riskla som to a dnes rano som sa testla. Ten silnejsi je ovulacny, druhy je dr. Max. Mrska by mala/nemala prist vo stvrtok. Tak dufam sa nezopakuje minuly mesiac a ja budem krasne tehulkovat. Drzte mi, prosim, palce.
@ejuska2586 wau krasne super gratulujem tiško zavidim ☺☺☺
@milos32nika21 Dakujem, ale este nie je co. Aj minuly mesiac to bolo taketo a potom v 5. tyzdni spontanny potrat. Teraz mi uz len ostava verit a dufat, ze tentokrat to bude do uspesneho konca.
@ejuska2586 ach ale pekne v klude odpocivaj a mysli len pozitivne a ze budes pod stromcekom uz tehulka ☺☺ drzim palce
@milos32nika21 Snazim sa to tak brat a verit. Bolo by to krasne. Ale strach tam asi bude stale trosicku...
@ejuska2586 jeeeej, moja zlatá, také krásne ráno, úplne mám slzy v očiach... Po všetkom zlom príde určite to krásne, musíš veriť. Krásne čiaročky, ktoré o 9 mesiacov budeš pestovať v náručí. Držím päste a veľa zdravíčka obom 😘
@ejuska2586 tfuj tfuj nech je to ono, budem silno drzat palce 😉
@ejuska2586 jaj moja, slzy mi hned zrana zas idu, ked pozeram na Tvoje testiky...Perfektne // palice by som povedala a ovutest taktiez krasny...Tesim sa potichucky s Tebou a oslavovat budeme, ked prehupnes 12.tt. a prvy Trimester bude v zdravi zazehnany!!! Boh vas opatruj oboch a prajem vam vela zdravicka a drobculiak aby sa co najskor zabyval pod Tvojim velkym a dobrym srdieckom a zostal tam pekne az do porodu...Este raz gratulujem a daj potom vediet, ked budes mat potvrdenie od Dr., pripadne, ked pojdes neskor na kontrolu, tak hod nam sem fotecku na potesenie 😉...Teraz oddychuj co najviac, babätecko to potrebuje, aby malo klud na pokojne zabyvavanie sa 🤰
@crazy_girl1 Ďakujem moja. Dúfam a verím, že teraz to už bude dobré. Ten tmavší je ovulačný, ten menej výrazný je tehotenský. Ale v každom prípade je to tam. Toto už nie je duch. Len nech sa to udrží...
@luta13 Ďakujem moja, normálne si ma rozplakala. Si tak úžasný človek. Som rada, že som Ťa spoznala a dúfam, že budeme stále v kontakte.... :-*
@ejuska2586 aj Ty si superzenska a buduca mamicka 😉...Uz len ten pribeh s Tvojim dievcatkom ma dojal, ze ho s laskou vychovavas ako svoje, je to uzasne, si clovek s velkym srdcom a super matka, ktorej Boh nadelil prekazky, no teraz Ta pozehnal, pretoze si to zasluzis...Verim, ze vsetko pojde ako ma ist a ze Ty si za 8 mesiacov budes pestovat svoje vytuzene babätko v naruci...Verim tomu, pretoze je to vola Bozia, inak by si teraz na teste nemala take krasne //...Znamenie zvrchu tentokrat, ze teraz nastal Tvoj cas...Boh s vami este raz- zas tu placem od stastia a dojatia z tejto krasnej rannnej spravy od Teba ❤🙏
@ejuska2586 áno, to už nie je dušik, ako si mávala predtým... toto je jasné tehu! Veľká gratulka a držím pästíky, nech do zdarného konca... 😍😘

Dievčatá, prosím vás všetky, mamičky, budúce mamičky, snažilky, tehuľky... Tie z vás, ktoré poznajú @babymaminka
Donedávna sa spolu s nami snažila o druhé bábätko, no všetko sa pred dvomi týždňami zmenilo. Jej takmer 4-ročnej dcérke zistili leukémiu a potrebuje našu pomoc. Lili je silné dievčatko, určite boj s chorobou zvládne, no pomôžme jej i rodičom prekonať toto ťažké obdobie či už poslaním pozitívnej energie, modlitbou, drobnosťou, pyžamkom či finančne. Je to na vás. ĎAKUJEM vám za nich!!!
VIAC INFO TU >>>>>
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020819...