Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mishel8655 moja hcg stúpa každým dnom tak ak uz nemusíš robit test hned zajtra pockaj objednaj sa k Dr a máš to iste 😉
alebo moze byt falosny?ja neviem, som z toho mimo...nesnazili sme sa o babo, ale mohlo sa stat...co ja vieem som z toho v strese, poradte dakto..
@kila da sa to, lh test reaguje aj na hcg, je tu aj taka tema 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/moze-ovulacny-test-odhalit-tehotenstvo/
@denuss hmmm pepino zlte su vacsinou ovulacne, a minule pisala kocka ,ze prave v tehu teste mala ovu test a bol to pepino ...takze naozaj skus iny a radsej z lekarne 😉
mali ste pravdu zienky 🙂 bol to ovu test 😀 ja by som dobila s palicou toho pepina a vsetkych, co s tym maju nieco spolocne ved taketo soky mi robia..uz nikdy nic od nich nekupim ...ved ma tu skoro vystrelo!diky za prispevky 😉
takze tehu duchovia klamali....u dr na pravom vajecniku cista...maternica nezvetsena....sono nas caka stvrtok o tyzden......
ahojte vedeli by ste mi poradiť mám priznaky bolia ma prsia najviac atĎ...a robila som si test no bola tam moc slabulilinka druha čiarka..no ale poto už negativ..a meška mi 8 dní 😒
Baby dilema...opat......menzes mi meska dva dni, pocas dni kedy som mala mat ovulaciu /netestujem ju/ sme mali chraneny pohlavny styk, menzes som mala dostat v pondelok, a v sobotu aj v nedelu sme mali nechraneny styk......a vcera vecer a dnes taketo testy......mohla som otehotniet aj tento vikend? ukazal by to uz test? a vlatne vidite tam nieco? mm nechcem nic hovorit skor, nez si budem ista, a nemam s a skym poradit ...pomozte

@karmela dakujem;)