Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mishel8655 Nemajú nikde v lekárni? Alebo veľa bab tu písalo, že kupujú aj v DM sa mi zdá. Ale ak by si chcela mať väčšiu istotu kúpila by som ten digitálny stojí síce okolo 8e ale nemusíš potom kupovať veľa testov a čakať či budú silnejšie, ten ti ukáže presne.
Fakt ? myslite baby?
ked nechcem byt ako psychopatka a mysliet si ze ano a potom sa sklamat... 🙂
no urcite skusim este o par dni...
dakujem
ejha... zacinam verit... ked uz vas tolko mi to odkyvalo 🙂
dakujem no informujem o par dni... ale ak by nie no co narobim..
ide sa dalej...
asi ano...
ak nevyslo falosne pozitivne tak by to mohlo byt vsak 🙂
no ozvem sa...
kazdopadne zelam vsetkym co si to praju aby sa to stalo..
zasluzime si 🙂
@mishel8655 no neze moze ale urcite uz máš v brušku nový život podla mna 🙂 ved ciarka je pekne viditeľná 🙂
@mishel8655 vyzerá to nádejne,ale urcite este o 2dni skús testnut,ak bude tmavsia,je to isté.🙂
@mishel8655 akurát pozerám,ze druha ciarka je sivá ale viditeľná ako lusk.Ak máš este jeden test správ ho teraz rano. 😉
Dievcence, kolko dni po oči moze byt duch na teste? Neviem kedy bola ovu, včera som testla pepinom a mala som jemnulilinky pasik, ktorý by asi nik iný nevidel;) a teraz som testla mamatestom a duch je teda o dost silnejší. Chcem sa tešiť, ale bojím, som 29dc a cyklus mam 32dnovy, minule trhu mi tiez ukázalo takto skoro.
@karmela to je znacka Intimed. Mam iba jeden. skusim zajtra.Ale robila som si uz styri testy a kazdy vysiel pozitivne. tak uvidime
@mishel8655 ten poznám z DM on je tuším 25 nepíše ti na krabicke?podla mna sa môžeš tešiť 🙂
@mishel8655 no moja tak ked budes mat 10 test uz ti ukaze peknú viditeľnú čiarku ked 25 ti ukázal takúto 🙂
@mishel8655 ked je to 25, tak myslim, ze je to jasne 🙂 kup si 10, sprav zajtra rano a budes presne vediet, na com si 🙂

@pituska nikto z nás nemá čarovnú vešteckú guľu, ani ultrazvuk na diaľku ani tehotenský test v očiach.... pokiaľ si neurobíš test, tak môžeš ale nemusíš byť tehotná.