icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
29. nov 2016

@siska18 gratulujem a prajem krasne tehulkovanie 😊

siska18
29. nov 2016

@karmela
Ďakujem krásne 😍

simuska99
29. nov 2016

@lela123 nie v piatok mám dostať ...

butterfly333
29. nov 2016

@simuska99 niečo tam je držím palce nech su krasne //

biba12
29. nov 2016

@simuska99 no nato,že máš v piatoch dostať, tak pekne čiarky. Tak nech silneju 😉

crazy_girl1
29. nov 2016

@simuska99 dusik malinky ty jeeee!!! 😉 Drzim pästiky...

simuska99
29. nov 2016

Ďakujem zienky ste zlate 😘

kchan
29. nov 2016

@simuska99 krásny duch 😉 vidíš som ti písala skús citlivejší a je to tam! 😊 gratulujem a nech dúšik silnie 😊

crazy_girl1
29. nov 2016

Dnes duchujete a dúfam, že do úspešneho konca všetky... Kiežby sa aj na mňa niečo nalepilo 😘😇

simuska99
29. nov 2016

@crazy_girl1 neboj určite sa aj tebe podarí 😘👼🏼

ejuska2586
29. nov 2016

@crazy_girl1 Jasne, ze sa nalepi. Coskoro budes tehulka.

crazy_girl1
29. nov 2016

@ejuska2586 @simuska99 vďaka za podporu dievčatá. Snáď sa aj ja dočkám môjho životného pokladu 😘😍
Ako sa inak cítite? Badáte nejaké zmeny na sebe???

simuska99
29. nov 2016

@crazy_girl1 no mna momentálne boli podbruško ako keby sa mi majú spustiť ...
A mala som bledulilinky hnedo biely výtok podvečer ...
Tak uvidíme či bude niečo z toho ...
Ale ani pri dcérke som nemala žiadne príznaky okrem toho že má boleli prsia ale to má vždy pred ms, že som tehu som zistila v 5tt a to len tak som si urobila test a že určite nič a bum take dve čiarky 😂

crazy_girl1
29. nov 2016

@simuska99 to je uzasneeee, aj vieš kedy si mala ovulku? Ktorý deň? Niečo si užívala, pila, ako dlho ste snažilkovali??? Držím päste, nech ste zdraví aj s malou bublinkou 😉😘

simuska99
29. nov 2016

@crazy_girl1 no 16teho som mala pozitívny ovulacny test a lásku sme mali 15a17 ...
Mám len kyselinu listovú ale zabúdam ju brat každý deň 😂
A minuly mesiac sme si nedávali pozor len som vtedy prešvihla ovulku ..
Takze v podstate tento mesiac prvý krát na ostro 😉

crazy_girl1
29. nov 2016

@simuska99 waw, to je expresná rýchlosť... 😉 u nás to trvá trošku dlhšie, ale tak kto čaká, ten sa dočká. Musím byť trpezlivá. 😉

silvushka33
29. nov 2016

@biba12 dostala som dnes menštruáciu 😒 ale nevadí, hlavu hore, ideme ďalej 🙂 ďakujem za podporu, táto skupinka je úžasná, ako sa tu podporuje, a fandí, fakt krása ♥

eleonora2705
29. nov 2016

@jaana47 ahoj,ako si dopadla vcera u.dr??

simuska99
29. nov 2016

@crazy_girl1 tak prvý krát sme sa fakt dlho snažili ...
3roky ale s prestávkami lebo sme stavali dom tak som to stopla a tak a keď som to najviac nečakala tak prišla mala a to sme spolu v ten mesiac len raz spali ...
Takze ja sa tak držím zásady že keď to má prísť tak to príde 😉
Ale každopádne držím všetkým palčeky nech čím skôr máte svoje vytúžene koľajnice s babtinka nech Vám krásne v brušku rastu 😘😉❤️

crazy_girl1
29. nov 2016

@simuska99 áno, na dobré sa dlho čaká 😉 no o to viac radosti bude... my sa snažíme o prvé bábo, približne 10 mesiacov, s takou cca 3-4 mesačnou pauzou kvôli mojej nešikovnosti, mala som úraz - zlomenú nohu. Už som to rozchodila, tak sme sa zase pustili do láskovania 😝

crazy_girl1
29. nov 2016

@silvushka33 držím päste, ďalší cyklus bude určite úspešný.😉

crazy_girl1
29. nov 2016

@ejuska2586 dnes som si dokupila pyridoxín a E vit., takže bude od zajtra dávkovať tak, ako si mi písala 😉
Kiežby mi aspoň tá bazálka stúpla, nech viem, či prebehla alebo ako... ovu testy vravia áno, telo nereaguje 😢

biba12
30. nov 2016

@silvushka33 to ma mrzí. Tak Ti prajem, veľa šťastia budúci mesiac. Nech ti to vyjde ;)

ejuska2586
30. nov 2016

@crazy_girl1 U mna take zakladne, ako aj minuly mesiac, ked sob bola tehu: podbrusko a krize obcas bolia, prsia ma tahaju nonstop, dvorce bradaviek mam zvacsene a hnede, bradavky cervene. Od pondelka mi niektory ludia smrdia potom, cigaretami,... A som furt hladna a smadna. Cikam cca kazdu hodinu- predtym tak 3x za celu robotu. A som stale unavena.

ejuska2586
30. nov 2016

@crazy_girl1 Drzim palce, aby stupla cim skor a aby si bola tehulka v co najkratsej moznej dobe.

gayano
30. nov 2016

Ahojte. Jedna ba az priam filozoficka otazka 🙂 Neviete, aka je sanca (skor pravdepodobnost), ze zena ovuluje viackrat za cyklus - lebo udajne tam moznost je . Som 6 DPO, ovulacia potvrdena teplotou, testy boli pozitivne tiez. Len tak som skusila testnut - ked ich mam doma na kila - ze aby rec nestala a takyto mily pozitivny testik mi vysiel. Ja samozrejme tajne dufam, ze sa potvrdi teoria pozitivnych ovu testov v tehotenstve, ale aj tak. Planujem ducharit az 10 DPO, aj keby traktory padali :D (to asi nedam , jedine, ze by ma priviazali, tak 9 🙂)

miska_hryzka
30. nov 2016

@gayano aj my sme mali taký pozitívny ovu test a teraz leží vedľa mňa párdňový zázrak 🙂

karmela
30. nov 2016

@gayano ahoj no vyzerá to dosť nádejne 6dpo a taký pozitívny ovu testik waaaw Skus tehu držím palčeky

gayano
30. nov 2016

@miska_hryzka gratulujem, uzivaj velmi 🙂 takze aj by to platilo, uvidim o par dni.

miriamn76
30. nov 2016

@gayano skus aj tri dni po sebe ovu testik z ranneho mocu ak bude pozitivny moze to byt tehu☺