Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte.chcem sa vás opýtať ak mám.pravidelny cyklus 28-29 dňový a dnes je 30.11. a prvý deň má som mala 2.11 tak môže byť že som tehu? Lebo davame si pozor s muzom. A nič okrem bolesti podbruška nemám. A možno len mešká zo stresoch.
@milagrosss20 podľa mojich výpočtov je dnes 28 deň cyklu, takže ti ešte nemeska.
@milagrosss20 ak som teda dobre pochopila, že si mala prvý deň poslednej menštruácii 2.11
@jadani Tiež tam nič nevidím, skús odfotiť lepšie a pridaj aj predchádzajúci, aby sme mali s čím porovnať, ak tam niečo je.
@jadani Akurat som pozrela spatne aj ten predchadzajuci z pred par dni a ani tam nic nevidim. Mrzi ma to.
@milagrosss20 davate si pozor a pokial viem, nemeska ti este... vydrz do piatku, ked nepride tak test
luta13 ahoj,no bola som u dr,a povedala mi ze podla sona som mala ovulaciu 2..3 dni do zadu,,sliznicu ze mam 8mm,,ze mozno sa tam nieco deje a este to nevidi,a ze mam policysticke vajecniky,,,

@karmela
@miriamn76 j budem skusat ovu zatial (treba predsa minut, ak by to vyslo 🙂). Tehu fakt az 9 DPO (no dobre, mozno aj 8 uz 🙂)....nech moj chlap nema velku zabavu zas zo mna, ako skulim zrana na testy hodinu a potom nestiham do roboty 🙂