Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@crazy_girl1 Jasne, chapem. Ved uvidis, co sa bude diat dalej. Drzim palce a silno.
@ejuska2586 práve pozerám kalendár... mám dostať mrchu na Mikuláša 😉😀
Radšej chcem uhlieeeeeee ako menzes! 😝😘
@crazy_girl1 Joj, pobavila si 😝
@ejuska2586 čo budem plakať 😝
to uhlie by ma menej trápilo, ako ked dojde mrcha a zas začnem počítať 1dc... najlepšie je, že my po Mikulášovi 7. decembra letíme na dovo, takže som sama zvedavá, či preplačem celý let, alebo sa budem vznášať v oblakoch od radosti 😉
@ejuska2586 myslíš, že mám ešte piť tú alchemilku??? Niektoré baby písali, že celý cyklus pijú, iné zase, že po ovu už nie.... tak neviem.
@crazy_girl1 My hovor. Mi ideme vo februari do Ruska.Sa normalne obavam, ako zvladnem let...
@crazy_girl1 Nie. V ziadnom pripade. Moze ti sposobit potrat, ak by sa vam nahodou zadarilo.
@crazy_girl1 Sposobuje stahy maternice
@ejuska2586 to už budeš po rizikovom prvom trimestri, takže by si to mala zvládnuť v pohodičke. Neodporúča sa lietať v poslednom trimestri, kedy už hrozí pôrod... Ak nebudeš mať nevoľnosti a podobne, tak myslím, že oki 😉 bábo si užije trošku bungee jumping 😝
@ejuska2586 oki, však ja ho vlastne ani od soboty nepijem. Ovu bola v nedeľu podľa všetkého. Uvidíme, čo ranná teplota.
@ejuska2586 krasne stmavol super a takto krásne spravicky až do uplneho konca.
@ejuska2586 gratulujem😊 A krasne tehulkovanie az do stastneho konca prajem 😊😉✊🍀
@nina4 Ďakujem. Dufam, ze tentokrat to bude ok. Aj po vyschnuti bol vidiet pekny rozdiel.
@zuzu12345678 Ďakujem
@ejuska2586 super krasne tmavne prajem všetko dobre.😙
@butterfly333 Dakujem moja
@ejuska2586 jej grafulujem a drzim palceky aby to tentokrat bolo uplne bez problemov.
@ejuska2586 krásne tmavne. Gratulujem a držím palce. 🙂
Zienky viete mi povedat co znamena ked je sliznica maternice 8mm???ms alebo zacinajuce tehotenstvo?hm...Dakujem ;)
@simbatko 8mm je dost mala si myslim. Ja som mala minulý mesiac 7mm - hoci som bola tehotná, práve z tohto dôvodu som vraj potratila.
@ejuska2586 bude to v poriadku uvidiš zo dna na deň hentak stmavnuť mne taky rozdiel nenabehol ani po tyzdni zato som mala citaka ze to nebude v poriadku to clovek vyciti.
Tak sa drzkajte s bublinkou a krasne tehuľkovanie želám 😘
@nina4 Ďakujem moja. No, dnes som vstala s takým optimiznom, že som presvedčená, že je všetko v poriadku a aj bude. Dnes v noci som úplne na figu spala - na bruchu a bokoch sa mi nedalo kvôli citlivým prsiam a chrbát ma do rána bolel jak koňa. Ale aj tak mám náladičku fantastickú. A to dnes má prísť mrcha - ale tá už nepríde! Nemôže!
@ejuska2586 No mne robila dr vcera sono.a ze tam nic nevidno..ze mozno sa tam nieco deje ale neni vidno ze je to skoro...tak budem cakat ci pride ms alebo nie..
@simbatko Si ešte pred termínom mrchy? To nemá potom ešte čo vidieť. Ja sa chystám až o 2 týždne, to budem začínať 7. týždeň. To už by mohlo byť aj srdiečko možno...
@ejuska2586 hej hej ..podla dr som mala ovulku cez vikend..ze ak mi nepride ms mam prist pred vianocami...hej uz by malo byt vidno srdiecko..drzim päsťe ;)
@simbatko Tak uvidíš. Držím palce, aby ti to vyšlo tak, ako chceš.
@laauraa podla mna sa to tam crta, ale daj tomu dva dni a uz by mala byt silnejsia druha ciarka trosku. toto je predsalen este skoro, 26ty den. ale na 26ty den je pekne vidiet slabucky duch. drzim palceky. 🙂

@ejuska2586 vážne? Ja neviem, teraz som v pomykove, cítim sa tam dole tak zvláštne, ale po mesiacoch snaženia to môže byť ozaj vsugerované v mojej hlave. Minuly mesiac som si zase myslela, že ma veľmi pobolievajú prsia. Aj ma boleli, ale nebolo to z toho dôvodu, čo som chcela 🤰
No uvidím, nechcem testovať skôr, kým nebude termín mrchy... Musím vydržať.