icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

crazy_girl1
1. dec 2016

@laauraa mám pocit, že tam dúšik je, možno stúpa pomalšie hcg, takže by som na tvojom mieste testla obdeň, nech je vidno rozdiel. Držím päste, nech koľajnička silnie 🙂

nina4
1. dec 2016

@ejuska2586 nepride .Boze to je taaak krasny pred Vianocny darcek ceľmi sa s tebou tešim

ejuska2586
1. dec 2016

@nina4 Hej, nádherný bude. Však sme sa včera s mužom aj bavili o tom, že 16.12. chcem skočiť lekárovi a ak by dal aj fotečku, čo už dúfam v začínajúcom 7. týždni dá, tak dáme kópiu svokrovcom do obálky na vianoce. Budú si myslieť, že sme im nejaký pobyt kúpili :D

nina4
1. dec 2016

@laauraa su tam duchovia a veľmi veľmi silno drzim palceky aby tmavli pockaj aspon dva dni aby si mala väčši rozdiel .Viem ze sa mi to ľahko vravi s tym počkanim ani ja som nevydrzala s testovala som podchvilou .Len u mba to dkoncilo ako biochemicke 😕

nina4
1. dec 2016

@ejuska2586 ano pobyt to bude pri merkovani babatinka 😄

ejuska2586
1. dec 2016

@nina4 Tak oni budu radi. Od svadby sa furt vypytuju, kedy budu mat vnucatko... A to uz je rok a pol.

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 moja, ty už máš jedno dieťatko, že???

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 Hej, ale "len" osvojené - moju neterku.

nina4
1. dec 2016

@ejuska2586 to poznam ked sme sa my brali s drahym tak boli otazky tipu a to sa musíte brať ? A ked nikto nevidel brusko ani po roku tak zas otazky tipu a vy nemôzte mať deti ci sa vam len nedari .A z nedarenia sme sa rozbehli 😄 a planujeme 5 tak moooozno nam bude este dopriate 😍

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 ahaaaa, lebo pozerám, že Sofi, veľká kočka už. Ale pôrod bude teda premiéra... 😉 Juj, tá sa bude tešiť tedaaaa na parťáka malého.

ejuska2586
1. dec 2016

@nina4 U nás bolo tak, že pred svadbou "máte čas, ešte ste mladí" a po svadbe "ja sa už nedožijem toho, že budem dedko/babka" :D

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 Hej, ona veľmi túži po súrodencovi. Stále o tom rozpráva, že chce mať. Bude veľmi štastná, bambuľka moja.

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 to teda anoooo. 😉😘 Aj si si počítala, kedy máš približne termín?

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 11.08. mi to vychádza aj podľa mrchy, aj podľa ovulky. Takže je to asi jasné :D

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 jeeeej, na moje meniny 😉 kedy si mala mrchu naposledy?

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 04.11. začala a 17.11. bola ovulka.

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 ukážková ovu, nie ako ja 20dc 😢 ale nehádžem flintu do žita, môže z toho byť bábo, ak sa mi predĺži luteálka.

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 Jasné, treba myslieť optimisticky.

tinka77
1. dec 2016

@laauraa vyzerá to pekne na 26DC. Skús testovať o pár dni. Držim palce, aby testy tmavli. 😉

patkaamirko
1. dec 2016

prpsom vás aký test je pozitívny myslím aká druhá ciarka okrem tej silnej ? Dnes som 31DC dne s by som mala mat MS teoreticky, teplota už 3 dní rovnych 37.Test som si robila dnes,ale bolo tam niečo taká slabulililinka ciarka, ktorá však nebola len tak ľahko vidieť voľným okom len pod všetkými moznymi uhlami svetla 🤔 potom však ako keby zmizla.A nebol to ten kanálik čo som tu hodila volaktory deň.. test bol 10tkovy.. Čo myslíte ? mohlo byť akože pozitívny alebo nie ?? osobne som už sklamaná a radšej nebudem robiť už dalsi pokiaľ mi nebude meškať 😵

olylili
1. dec 2016

@patkaamirko v deň ms som už mala čiarku silnú ako kontrolnú keď nedostanes ešte skús

patkaamirko
1. dec 2016

@olylili to hej aj ja minule len twraz som mala ovu na 21DC vieš .. tak možno aj preto

ejuska2586
1. dec 2016

@patkaamirko Na 10DPO je slabá čiarka normálna. Keď test vyschne, zvykne trošku tá čiarka vyblednúť. Ale ak tam slále je čo i len náznak, tak to môže byť dobré znamenie. Ale nesmie to byť kanálik, ale čiarka.

olylili
1. dec 2016

@patkaamirko ja neviem kedy som mala ovu ale pozitívny test bol u mňa už týždeň pred ms drzim prsty pekne testuj

simbatko
1. dec 2016

@ejuska2586 chcem sa spytat ze kedy by som si mohla spravit test aby tam mozno nie o bolo??lepsie pockat do ms??ci ako??

patkaamirko
1. dec 2016

@olylili ešte musím dodať že mi bolo včera nevoľno, zimnicu som mala ale zima mi je už 3 dní..oči mi horeli,no horúčku som nemala..bolesti ako keby ma prísť ms, aLe nie vždy len tak občas za deň ich pocitim..pália má prsia ale sa sa to zniesť.neviem či mám toto vráť ako priznaky ? Je to ešte skoro že ?

olylili
1. dec 2016

@patkaamirko ja ako prvý príznak ešte mi nemeskali som mala že som chodila často cikať som si myslela že som prechladla a druhý naliate boľavé prsia a strašná únava

ejuska2586
1. dec 2016

@simbatko Ja som si robila prvý 12 dní po ovulke - minulý mesiac bol slabý duch, ale vtedy mi pomaly stúpalo HCG a potratila som. Teraz som mala na 12DPO krásneho silného ducha/alebo slabšiu čiarku - každý to inak volá. Ale zas niektoré baby majú pozitívny test až keď im mešká mrcha. Každá sme iná. Ale skúsiť môžeš. Aj keby bol negatívny, kým nie je mrcha, nič nie je stratené a môžeš byť tehuľka. Držím silno palce 🙏🤰

sibalka21
1. dec 2016

@patkaamirko No pokial ciarka zmizla neda sa to povazovat za pozit. test, ak si mala posunutu ovulku tak ti este nemeska MS, a ja osobne som mala na 9DPO slabu ciarku, na meskajucu MS takmer rovnako silnu ako kontrolnu.... Pockaj aspon 2-3 dni, uvidis ci zosilnie...

olylili
1. dec 2016

@simbatko lekár povedal že sa nemá testovať skoro až za týždeň dva od vynechania do vtedy ešte môže prísť menzes a to môžeš mať aj krásne čiarky