Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 kolko si dpo? Tomu sa uz hovori krasna kolajnicka☺
@miriamn76 15dpo bol posledby testik- vcera mala prist mrcha, nastastie neprisla. Prvy test bol 12dpo, druhy 13dpo.
@miriamn76 Ten posledny je z dnesneho rana.
@ejuska2586 tak mrcha bude mat par mesiacou dovolenku u teba😀
@ejuska2586 ten dnesny je ukazkovy☺uzivaj tehulkovanie
@miriamn76 Len nech si dovolenkuje-ja budem len rada. Len som stale v soku. V nedelu to bude mesiac, co som pptratila a ja mam uz pod srdcom babatko... Najkrajsi vianocny zazrak pre mna.
@miriamn76 Dakujem moja.
@ejuska2586 teším sa s tebou 😘Opatruj sa 😉
@simuska99 Dakujem moja. Hej, oddychujem vzdy, ked sa da.
@ejuska2586 to je prijemny sok ☺ budete mat krasne vianoce ked uz budete tak povediac styria☺
@miriamn76 Hej hej. Najkrajsie. Malej aj svokrovcom to chceme oznamit pod Vianocnym stromcekom...
@ejuska2586 gratulujeeem 🙂 velmi sa tesim 😉 vyzera to tak, ze to pohnojenie prinesie skvelu urodu 😉 drzim silno palce aby si si uzivala to krasne tehulkovanie 😉
@crazy_girl1 drzim,drzim..a kedy (NE)ma prist??jaj asi.na mikullasa..no.ja.sa.teším ma vianoce,ako.to oznamime.rodinke 😍 prajem vsetkym snazilkam,nech sa im zadari👶
@smajla27 Ďakujem moja. Pevne verím, že tentokrát už áno.
@kattyy3 praveze nestreaujem vobec..tesim.sa z rasticeho bruska..len.som bola zvedava,ci to presne ukaze..lebo soom nevedela,ci som nahodou okolo ms neotehu..😀 a tak.zda sa ze asi nie 😝 na.sone.uz haadam bude aj srdiecko..to uz budem koncit7tt 😉
@ejuska2586 krása blahoželám 😊 Užívaj si pekne chvíle s bábätkom pod srdiečkom
@ejuska2586 ani nevieš aku mam s teba radosť .ak sa smiem spytať aj minuly mesiac ti takto krasne silneli ci tam to bolo inak lebo teraz to maš ukažkove a ja len tichucko dufam ze takto budem tento mesiac aj ja .
@karmela Ďakujem
@nina4 Ahoj. Nie, minulý mesiac len "duchovali". S týmto mesiacom sa to našťastie nedá porovnať. Veľmi sa teším... Veľmi pekne ďakujem za podporu, veľmi mi to pomáha :-* Držím palce, aby Ti to tiež tak vyšlo. Šanca tam je po tom, čo si si prežila...
@ejuska2586 krásne testy😃...môžeš sa tešiť😉
@ejuska2586 ja ti tak moc gratulujem az mam slzicky na kraji ako sa s tebou tesim.Z celeho srdca ti prajem krasne pokojne tehulkovanie aby si si ten najkrajsi pocit na svete poriadne uzila 🙂
@kaki221
@miriam111111 Ďakujem baby. Aj sa teším a veľmi...
crazy_girl1 Ahoj .. no neviem čo z toho bude keď dnes som mala BT 36.9. 🙁🙁🙁 neviem možno preto že som stresovala či budem mať 37 a možno sa neudržalo? ? 😒
@ejuska2586 tíško závidím 😉 v dobrom a zároveň sa s tebou teším...snáď sa budem môcť tento mesiac aj ja tešiť,a čiarky budú silnieť
@kaki221 Ďakujem moja
@ejuska2586 ach moja zlata vieš kolku nádej si mi tymito tvojimi testami dala.Je to krasne sledovať ako ti to silnie uvidis budes ten maly uzlicek drzat v naruči rychlo ten cas zbehne .posielam bublinke veľa 😘
@nina4 Ďakujem. Už tomu verím na 100%. Preto Ti píšem, že aj Tebe sa môže - čo môže - musí! zadariť. Veď si prežila v podstate to isté, ako ja pred mesiacom. Takže verím tomu, že to výjde aj tebe. Ďakujem za bublinku za 😘 - manžel ich určite rád cez bruško odovzdá 🙂
@ejuska2586 nááááádhera, moja... babo je tam, kde ma byt a rastieee. Veľmi sa tešíííím 😉😍

@crazy_girl1 Vyzera to tak, ze je vsetko na dobrej ceste....