Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 gratulujemmmm 🙂🤰 nech bábo pekne rastie nech sa pekne vyvyjate až do šťastného konca 👶 🙏
@crazy_girl1 no to ja tu už stresujem 😁 znížila sa o 0.1 stupňa a už mi zle 😄manŽel vraví že možno nejaké chybné merianie alebo som sa zle vyspala alebo tak.. V noci som sa budila na bolesti podbruska..
@crazy_girl1 Ďakujem. Každú chvíľu sem behám a hladám ťa. Ty sa ako cítiš?

@patkaamirko Nestresuj, uvidíš, čo bude zajtra. 0,1 stupňa fakt nič neznamená - horšia noc, iná teplota v izbe - môže to byť fakt čokoľvek. Držím palce
@patkaamirko aj to môže byť, uvidis, uz to nijako neovplyvnime... zaklad je, ze meskaaa 😉
@patkaamirko Ďakujem moja. Pevne verím, že bude všetko v poriadku 🤰👶
@marsellinpir Tento je negat, ale mala si iné testy pozitivne?
@ejuska2586 moja zlata, dakujem, ze na mna myslis 😘 ja tak normalne, obcas mam pocit, ze tam dole daco citim, ale ktovie ci si len nenahovaram. Pošlem ti grafík, dnes mi trochu stúpla teplota.
@crazy_girl1 Pošli, pošli. Normálne som zvedavá a dúfam, že sa ku mne pridáš.
@ejuska2586 ja zatiaľ takto, pomaličky ďalej zájdeš 😉😜 ktovie, inak nech ta nepomyli graf, ze ma prist mrcha. Zle som si zaznacila mrchu predtym, nemala som pocitat to 3-dnove spinenie pred menzesom, lebo k mrche nepatrilo. Cize mrchu mam dostat o 3 dni, v pondelok. Ak teda pocitam s 28-dnovym cyklom. Uvidime...
@miladyproud Ahoj, pokial viem, tak ClearBlue test ti ma aj ukazat v ktorom si tyzdni (na to je to okienko v pravo).. na tomto zatial neukazuje nic, takze je pravdepodobne, ze HCG hormon je este nizsky. skus si urobit test zas o 2 dni hned rano.. malo by vidiet zmenu.
@miladyproud Podla mna krásne pozitivny test, kolko ti mesla ms, alebo kolkaty dpo si?
@bienennest Toto nie je ten test - toto je druhy Clearblue. Podla mna tam mas ducha @miladyproud, ale kedze bol taky aj pred tyzdnom, brala by som to tak, ze sa asi nezadarilo, kedze ti evidentne HCG nestupa. Asi to bude biochemicke tehotenstvo a odide z mrchou. Mrzi ma to ☹
Tento nieje na indikáciu týždňa Volá ca ClearBlue easy. Preto sa pýtam teraz je taka keď vyschla ako ta horná.
Ms mi mešká tretí deň. Predtým som si ho robila pred ms týždeň
@miladyproud Už nečakaj ms 🙂 . Tíško gratulujem.
@miladyproud Ahoj ocividne je chybny, kontrolna (v tom kosostvorci) by mala byt rovnako silna ako ta vodorovna ciarka, a malo by tam byt plusko, toto je take polovicne 🙂 .... Radsej sprav obycajny pruzkovy.. Drzim palce ;)
@miladyproud naozaj skus obycajny pruzkovy☺drzim palce
ďakujem čítala som, že kontrolná ma byť zvislá a do desiatich minút sa tam ukazala fotky su fotené skôr.
@miladyproud ja si myslím že testik je pozitívny veď tam je viditeľná čiarka +
Ahojteee, meskala mi ms tyzden, v pondelok som zacala len spinit trosku hnedo, aj v utorok, v stredu sa mi spustila ms, ktora trva u mna 5-6dni, no vcera ani dnes uz takmer nic nemam, len trosku na tampone, ale aj to len take tmavsie, nie nova krv. Tu stredu bola silna celkom, no odvtedy nic pomaly. Aj podbrusko ma boli ako pri ovulacii tak tahavo, nie tak silno menstruacne. Moze byt, ze som tehu este?
@jjuulliisskkaa správ si testik
@jjuulliisskkaa test si skúšala?
@jjuulliisskkaa skus spravit test a uvidis;)takto tazko posudit ci si alebo nie si tehu. Ale ak si si robila test pred MS a vysiel negativny tak je malo pravdebodobne,se si tehu

@patkaamirko este nepanikar, uvidis ci pride mrcha, drzim pastiky 🙂