Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laauraa Ahoj, neviem..Niečo sa mi tam marí ale skus pravit o pár dní ďalší.. vieš ja som tu tiež hodila test pred pár dnami a to bol len kanálik..taká tenucka ciarka ako vlas a sivá.. Za 6 dní som spravila ďalší a už tam bola slabá ciarka a hlavne ružová.. 🙂 držím ti palce aby ti to vyšlo 🤰
@ejuska2586 no dobre nevedela somm že 0.1 stupňa nie je také hrozné 🙂 myslela som že keď klesá tak asi takto postupne..Som kľudnejšia.. včera som robila test, myslis že mám robiť ďalší zajtra ráno alebo až V nedeľu ?
@patkaamirko Kľudne sprav zajtra - upokojí ťa to a určite uvidíš rozdiel.
@crazy_girl1 áno áno to je základ že nemeska 🙂 ;) 🙏
@ejuska2586 dobre spravim..muž ide o pol 6 do prác,che aby som ho robila ráno s ním... joj mám strach že nebude silnejsia..Ani prsia necítim len občas pália.Teba bolia? Lebo mňa pri malom boleli len bradavky, pri druhom čo som potratila nedávno tak ma tiež bradavky pálili až som plakala.Teraz nič len tak občas trošku
@patkaamirko každé tehu je iné, neboj sa, čas ukáže, všetko je tak ako má byť... ja už mám tiež pokoj na duši, príde mrcha, príde... keď nie, budem sa tešiť. Nezostáva nič iné, iba čakať.
@patkaamirko Mna hej a hrozne. Ale ako pise @crazy_girl1, kazde tehotenstvo je ine. Uvidis, co zajtra ukaze test. Drzim palce.
Joj baby ste úžasné ako a viete uklunit 🙂 @crazy_girl1
@ejuska2586 😘👍
@crazy_girl1 a ako sa cítiš ty ? Čo myslíš príde ms ?
@patkaamirko Všetko bude v poriadku, uvidíš 🤰👶
@ejuska2586 dám ráno vedieť 🙂 alebo hodím testík ?
@jjuulliisskkaa ja som mala taly istý ovu test predvčerom a tiež takto isto mi vyšiel..
@patkaamirko stále rovnako, trošku cítim kríže a sem tam také jemné šklbkanie v podbrušku, ale to môže byť aj predzvesť mrchy. Som ešte len 5dpo, bolo by skoro na zmeny asi, ale tak uvidím, či príde mrcha po víkende, alebo nie...
@jjuulliisskkaa ovu testik je negatívny niekedy môže byt silnejšia ciarocka inokedy slabšia..Aký mávaš bežne cyklus? Ono môžeš mat ovulaciu aj po ms tak testuj držím palčeky aby sa zadarilo
@crazy_girl1 aký mávaš dlhy cyklus? Lebo viem že ovu si mala neskôr a ja by som mala nemala dostať ms okolo 7.12 držím palčeky aby ms nedošla ale //
@karmela áno, mávam 28-dňový zvyčajne, raz sa mi stalo, že mal 31 dní... Mala by som dostať na Mikuláša, tak uvidíme, čo prinesie 😉
@crazy_girl1 ja som na 4DPO cítila pichanie a 7 DPO už kríze a mala som taky krvavý vytok..uvidíš estw vydrz 5 dní to už budeš 10DPO a mohlo by ti ukázať niečo už na testíku tak ako mne včera..Tiež som bola tak držím palce a píš mi všetko 😎😉
@karmela dakujem za povzbudenie ❤️ Praveze mavam velmi nepravidelny :( 32-35 dni, tento mesiac 42, asi kvoli inofolicu. V stredu bol 42dc a vtedy sa mi aj spustila ms, no vcera poobede, ani dnes od obeda nemam tampon uz a nic. Len malicko :/
@patkaamirko skusim mozno rano tehu testik🙂 tebe drzim silno palce, aby si bola tehu ❤️
@crazy_girl1 si mala ovu až na 20dc však? Tak to by sa ti mala posunúť aj ms..😉 No tak nech nedôjde a dá si pauzu na 8 mes.😉
@jjuulliisskkaa Ďakujem pekne ❤ ja tebe tiež veľmi držím palce aby si bola tehulka 🙂🤗 daj vedieť potom
@patkaamirko áno, držme si päste 😘 Mikuláš bude rozhodujúci, asi si urobím test až toho 7. 12., to budem 10 DPO, snáď dovtedy nepríde mrcha.
@karmela mala by sa veru, mala... ale aj v minulosti som mala ovu 17-19 DC a nikdy sa nepredĺžila, dostala som presne 28 DC, raz dokonca 24 DC, prekvapil ma septembrový cyklus, to bolo 31 DC, takže uvidíme... 😉
@patkaamirko hod testik, pozrieme. A uz ti aj meska?
@jjuulliisskkaa ovu je negativny taky mozes mat pocas celeho cyklu
@ejuska2586 hodím hneď ráno ako ho spravím 🙂áno včera mala prís, dnes sa mala akože spustiť už riadne a nič..Stále mám pocit že som dostala kuknem sa a nič len vytok 🙄 Tak sa zatial tešiiiim 😉 ale tie pupaky na čele čo mám 😖
@miladyproud máš tam +, čiže test je pozitívny 😀

@laauraa to je hrube na kanalik drzim palce☺