Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko tie pupaky vôbec neber do úvahy tiež som sa pred ms vždy vychádzala a aha už som v 6tt.sama sim bola prekvapená vždy sme trafili ovulku a nepodarilo a tento mesiac som chcela muža objednať na spg ale už neni treba a ešte som bola aj cez ovu dobré prechladnuta
Tak baby na to spinenie som dostala duphaston dicynone lekár nenašiel príčinu ťaháme 7tt 😊👶
@meli8412 len mi duchovali slaby dusikovia ale menstruaciu som mala 4 dni aj to 4 den iba spinenie
@marsellinpir Je tam nadej, ked si nemala silnu a hlavne číru krv. Držím silno palce 🙂
Neskusam uz testy zbytocne sklamanie
baby stalo sa vam ze pocas tehu v 1.trimestri ked vam bolo zle niekolko dni a tyzdnov, tak ze to zrazu prestalo??? rano som sa zobudila a bolo mi nevolno tak ako kazdy den, ale potom som sa najedla a odvtedy vobec nic... ani unavena uz nie som... nechapem to... a kus mam obavy ci to nieco zle neznamena... doteraz mi bolo strasne.. este by som to chapala kebyze som na konci 1.trimestra.. ale ja som este len teraz zacala 8tyzden... ☹
@domx ja nemám ešte žiadne nevoľnosti okrem toho že má strašne bolia prsia
@barborka93 tak mne zhruba vsetko zacalo koncom 5tt - zaciatkom 6tt.. mna napr prsia bolia, ale nie az tak velmi.. iba kus..
@domx buď rada 🙂 ja som grcala do 4.teho mesiaca
@barborka93 tak my sme sa trafili presne do ovu,to sme mali sex len dva krát 🙂 muž je proste šikovný no 😂😂 jasné však ms ešte e stále nikde tak hadam už nedorazi a tento krát na 9 mesiacov 🤰 idem robiť test aj zajtra, uvidím ako dopadne 😨 drž palce 😄😆
@patkaamirko tak držím palce ja si z manžela robím srandu že sa zľakol spermiogramu a tak vypustil všetko čo mal 😃😃v novembri som flakala bt ale bol som u gyndosa a videl dominantný folik a tak sme snažili
❤
Baby myslite ze v 7 +3 tt uz bude vidno na sone srdiecko ?
@kotatko1232 kolko si DPO? Ved to neni taka katastrofa ci?
@boredka 9-10dpo
@kotatko1232 tak to vyzera dobre ci? Nezda sa ti nieco? Mne dnes vysiel pozitivny 7 DPO ale to len kvoli ovitrelle ... takze mozem sa tak vytesovat ze po dlhom case viem ako vyzeraju dve // 🙂
@boredka no neviem ci to nieje len kanalik...a kde mas ty testik??davala si ho tu?
@kotatko1232 jaaj no tazko povedat, skus este zajtra z ranneho mocu...ja som nedavala ale kludne dam tu je moj ovitrelle 🙂 7 DPO

@jjuulliisskkaa na ovu test je tá ciarka úplne normálna