icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
2. dec 2016

@jjuulliisskkaa na ovu test je tá ciarka úplne normálna

barborka93
2. dec 2016

@patkaamirko tie pupaky vôbec neber do úvahy tiež som sa pred ms vždy vychádzala a aha už som v 6tt.sama sim bola prekvapená vždy sme trafili ovulku a nepodarilo a tento mesiac som chcela muža objednať na spg ale už neni treba a ešte som bola aj cez ovu dobré prechladnuta

olylili
2. dec 2016

Tak baby na to spinenie som dostala duphaston dicynone lekár nenašiel príčinu ťaháme 7tt 😊👶

marsellinpir
2. dec 2016

@meli8412 len mi duchovali slaby dusikovia ale menstruaciu som mala 4 dni aj to 4 den iba spinenie

meli8412
2. dec 2016

@marsellinpir Je tam nadej, ked si nemala silnu a hlavne číru krv. Držím silno palce 🙂

marsellinpir
2. dec 2016

Neskusam uz testy zbytocne sklamanie

domx
2. dec 2016

baby stalo sa vam ze pocas tehu v 1.trimestri ked vam bolo zle niekolko dni a tyzdnov, tak ze to zrazu prestalo??? rano som sa zobudila a bolo mi nevolno tak ako kazdy den, ale potom som sa najedla a odvtedy vobec nic... ani unavena uz nie som... nechapem to... a kus mam obavy ci to nieco zle neznamena... doteraz mi bolo strasne.. este by som to chapala kebyze som na konci 1.trimestra.. ale ja som este len teraz zacala 8tyzden... ☹

simbatko
2. dec 2016

@olylili dnes som mala na toaletnom hnedkasty hlien s troskou take do biela...a este som aj ochorela trochu
...som tu pisala ze ovuulku som mala cez vikend..myslite ze by mohlo nieco byt?alebo ms?a tu mam dostat okolo15.12.mam nepravidelknu ms...

simbatko
2. dec 2016

@domx ja som to mala ze mi bolo zle ale strasne s postele som nevedla vijst..a to som mala asi tak tyzden..nemohla som citit kapustu,sosovicu aj fazulu a potom to zrazu preslo..len si nepametam kedy presne na zaciatku to bolo...kazda zena to inak znasa tehotenstvo..

barborka93
2. dec 2016

@domx ja nemám ešte žiadne nevoľnosti okrem toho že má strašne bolia prsia

domx
2. dec 2016

@simbatko takze tebe tieto nevolnosti trvali len tyzden? potom ta to zrazu preslo a vsetko islo dalej v pohode? 🙂 a vo ine priznaky ako napr. unava alebo bolestive prsia? vsetko ti ostalo?

domx
2. dec 2016

@barborka93 tak mne zhruba vsetko zacalo koncom 5tt - zaciatkom 6tt.. mna napr prsia bolia, ale nie az tak velmi.. iba kus..

simbatko
2. dec 2016

@domx Ano mne jak to zrazu zacala tak aj odislo ;)vsetko bolo v poriadku a vedla mna sedi pomalicky 3rocny Misko;) unava nebola a mna len bradavky boleli a inak nic...neboj vsetko je jak ma byt..;)

patkaamirko
2. dec 2016

@domx buď rada 🙂 ja som grcala do 4.teho mesiaca

domx
2. dec 2016

@simbatko dakujem.. kus ma to ukludnilo.. lebo ma to dost prekvapilo.. skoro po 3 tyzdnoch uplneho zufalstva z pocitu nekonecnej "opice" zrazu nic.. ale budem mysliet pozitivne, vsetko je ako ma byt..🙂 dakujem ❤😘

patkaamirko
2. dec 2016

@barborka93 tak my sme sa trafili presne do ovu,to sme mali sex len dva krát 🙂 muž je proste šikovný no 😂😂 jasné však ms ešte e stále nikde tak hadam už nedorazi a tento krát na 9 mesiacov 🤰 idem robiť test aj zajtra, uvidím ako dopadne 😨 drž palce 😄😆

barborka93
2. dec 2016

@patkaamirko tak držím palce ja si z manžela robím srandu že sa zľakol spermiogramu a tak vypustil všetko čo mal 😃😃v novembri som flakala bt ale bol som u gyndosa a videl dominantný folik a tak sme snažili

simbatko
2. dec 2016

kata011
2. dec 2016

Baby myslite ze v 7 +3 tt uz bude vidno na sone srdiecko ?

looola
2. dec 2016

@kata011 áno ❤️❤️❤️

meli8412
2. dec 2016

@kata011 Podla mňa ano

zymga
2. dec 2016

@kata011 ano 🙂

kotatko1232
2. dec 2016

😠

boredka
2. dec 2016

@kotatko1232 kolko si DPO? Ved to neni taka katastrofa ci?

kotatko1232
2. dec 2016

@boredka 9-10dpo

boredka
2. dec 2016

@kotatko1232 tak to vyzera dobre ci? Nezda sa ti nieco? Mne dnes vysiel pozitivny 7 DPO ale to len kvoli ovitrelle ... takze mozem sa tak vytesovat ze po dlhom case viem ako vyzeraju dve // 🙂

kotatko1232
2. dec 2016

@boredka no neviem ci to nieje len kanalik...a kde mas ty testik??davala si ho tu?

kotatko1232
2. dec 2016
kotatko1232
2. dec 2016
boredka
2. dec 2016

@kotatko1232 jaaj no tazko povedat, skus este zajtra z ranneho mocu...ja som nedavala ale kludne dam tu je moj ovitrelle 🙂 7 DPO