icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
3. dec 2016

@luta13 no vsak som netrpezliva..ale tak hadam to vijde ;)a ak nie tak raz to urcite.v tedy ked to budeme najmenej cakat...ovulku som mala cez vikend minuly..myslis ze by to mohlo byt???

luta13
3. dec 2016

@ivanka192192 Ahoj, citam az teraz, nemali sme 3 dni vobec Internet ☹...No neviem, co to moze byt ten cierny MS, alebo spinenie...Este aj dnes to mas, ci ako to prebiehalo? Pisala si mi 30.11....Daj vediet...Dakujem 🙂

luta13
3. dec 2016

@ejuska2586 Ahoj mamina 😉 , Tvoja fotka z 30.11 vecer - nadherne // palice...MS myslim uz neprisla a krasne Ti stupa Hcg...Ked budes po kontrole od Dr., ozvi sa, ako ste na tom s drobcekom 😀

luta13
3. dec 2016

@simbatko No to, ci to vyslo, alebo nie, Ti ja neviem povedat, jediny kto to vie presne je Boh na Nebi...Takze pockaj a snad to vyslo...Netestuj zbytocne, keby nahodou nie, aby si nebola sklamana ako mnohe baby tu ☹...No drzim Ti silno palceky, cakaj na neocakavanu MS, ak bude meskat, potom testuj...No je to len na Tebe, ale teraz je este urcite skoro na testiky 🙂

simbatko
3. dec 2016

@luta13 Dakujem ;)Budem cakat na ms ak nepride budem testovat
.dakujem )❤

crazy_girl1
3. dec 2016

@patkaamirko waaaaw, ano, je tam uz jasnaaa!!! Krasa 😘😍❤️Nech len pekne silnie.... bude babooooooooo 🙈👶

luta13
3. dec 2016

@patkaamirko testik z 1.12. 12:17h...vidim dusika a dnesne foto - krasne silnejuce //...Budes mamina - konecne!!! 😉 ...Tesim sa s Tebou a prajem Ti zdrave tehulkovanie 😀

luta13
3. dec 2016

@kattyy3 krasny pribeh...Vidis, po 3 stratach Ta Boh pozehnal a mas krasneho, zdraveho synceka pri sebe...Prajem vam celej rodinke len a len vela zdravicka, to je najvzacnejsie, co clovek moze mat...Uzivaj materstvo plnymi duskami...Boh s vami 😉

luta13
3. dec 2016

@patkaamirko fotka 1.12...21:47h...krasne tehubrusenko...To je vidiet, ze to nie je brusko z "najedenia sa", ale tehu - krasne Ti rastie v spodnej casti panvy, ako aj ja som mala pri druhom drobcovi 🙂...Maternica sa zväcsuje, preto ten pocit nafuknutia 😉...Tesim sa neskutocne s Tebou a cakam len na perfektne vysledky od Dr., ked budes po prvej kontrole potom - mamina 🤰😘😀...UZIVAJ vsetko 😉

olylili
3. dec 2016

@kata011 my sme mali srdiečko 5+3😊 už musí byť

gayano
3. dec 2016

@luta13 ahoj. Dakujem, ale uz je koniec si myslim...ako skoro zacalo, tak skoro skoncilo - nepodarilo sa dobre uhniezdit. Na druhy den test silnejsi ( 7DPO - test prikladam). Vcera (8DPO) velmi vyrazne slabsi...takze biochemicke. Dnes som uz radsej ani netestovala, vcera som si to odplakala dost...to sklamanie a tak. Teplota sa stale drzi hore, tak len cakam kedy klesne privitam 1DC.

luta13
3. dec 2016

@ejuska2586 vcera fotka 6:19h...to su teda riadne palice // - ten posledny test je TOP 😉😘

luta13
3. dec 2016

@gayano Ktory je vcerajsi? ...Nevidim pokles v sytosti //,...Myslim, ze su rovnake, ale kedze si testovala den po dni, nemusi byt vysledok silne viditelny, ci rozdielny...Tzn, ze testni znova zajtra z ranneho a nelam hlavu prosim Ta...Stresom akurat tak ublizujes drobcekovi...Myslim, ze ten si krasne u Teba v brusku buduje byvanie na zimne mesiace a aj nadalej...Nestracaj nadej a testni znova zajtra rano 😉...Hod sem potom foto a neplac prosim Ta - verim, ze babätko je v Tebe 🤰...Boh s vami 😉

patkaamirko
3. dec 2016

@tinka77 Ďakujem pekne juuj ako sa teším 🙂

patkaamirko
3. dec 2016

@ejuska2586 ach no áno už budem len kľudná 💗 ešte zrobim v pondelok alebo utorok a hotovo 😘

gayano
3. dec 2016

@luta13 prilozila som ten ok test - na druhy den - ten silnejsi naozaj bol. Ten vcerajsi odfoteny ani nebol, putoval rovno do kosa radsej...

karmela
3. dec 2016

@gayano ahoj moja spodný je včerajší ??? Podľa mna je silnejší

patkaamirko
3. dec 2016

@ejuska2586 vieš vo však 21novebra ( 20DC ku večeru mi vyšiel ovu test ) cca tých 9 dní ak dobre rátam ?

boredka
3. dec 2016

@gayano podla mna sa nevzdavaj, oba testy na obrazku su inej znacky to moze byt aj tym, budem drzat palce nech ti silnie a podla mna skus este testnut dnes 🙂 uvidis, mozno budes prijemne prekvapena

karmela
3. dec 2016

@gayano este Skus testnut a ovu test sa drží pozitívny ?

patkaamirko
3. dec 2016

@ejuska2586 PARDON 🙂12 dní po som pomýlila som sa

patkaamirko
3. dec 2016

@crazy_girl1 bože je to sen 😨 tešiiiim sa veľmi 🤰 🙏

luta13
3. dec 2016

@miladyproud foto zo vcera...Nemala som v zivote tento typ testu, no slepa nie som zatial, vidim + a to asi znamena tehu, ci?...Testni este o 2 dni, malo by byt silnejsie vidiet 🙂...Drzim palceky...Pripadne skus pruzkovy test 😉

patkaamirko
3. dec 2016

@luta13 dakujem 😘 dám vedieť jasné 😉 ja tiež dúfam že bude všetko ok ale mám aj strach veď vieš.Ale budem sa snažiť nemyslieť na to a byť kľudná pre toho anjelika v brušku 😇💓

luta13
3. dec 2016

@laauraa vcera foto poobede - vidim ducha na oboch, drzim palceky, aby tmavol...Testni zas o 2 dni 🙂

gayano
3. dec 2016

@karmela
@boredka
hej, ovu je este pozitivny....ale brucho mi polavilo - take to napatie myslim, ktore bolo predtym. Je mi divne, ze ta teplota sa stale drzi...ale to asi trva kym klesne. Ja som fakt zvedava, co z tohto bude.

miladyproud
3. dec 2016

Ďakujem, naozaj si cením rady priateľ mi kúpil rovnaký test. Aby sme vedeli či nebol chybný a dnes ráno mi spravil znova slabšie plus 😑. Zajtra skúsim digitálny a potom už doktora ;)

karmela
3. dec 2016

@gayano držím palčeky aby sa udržalo/li este to nevzdávaj

luta13
3. dec 2016

@jjuulliisskkaa testuj este o 2 dni 😉...Drzim palceky 😉

gayano
3. dec 2016

@karmela vdaka...tak tajne este budem dufat 🙂