icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzuliena1
5. dec 2016

@lenusa20 a ten posledný uz ale nie z ranného ci ? A kolk

zuzuliena1
5. dec 2016

@ejuska2586 ďakujem dúfam že sa tam stretneme 🙂

kchan
5. dec 2016

@lenusa20 ahoj, ten posledný test je podľa mňa chybný. Nie je možné aby si po štyroch testoch ktoré krásne silneli zrazu mala čistý test. Okrem toho tieto testy (ten posledný) robí kanáliky dievčatám ktoré tehotné niesu.. Za mňa by som ti odporučila obyčajný pepino test, alebo v tescu predávajú také úplne lacné testy sú citlivosť 25ml ale za mňa odporučujem alebo potom rovno digi test clearblue, ktorý ti ukáže aj dobu od oplodnenia. Veľa šťastia a krásne // čiarky prajem 😊

nivea777
5. dec 2016

@lenusa20 je divne,ze 20tkove ukazali a 10tkovy nic.. skus zajtra rano.ak bude aj ten negativny tak potom uz len cakat

lenusa20
5. dec 2016

@zuzuliena1 @nivea777 Ten 10 je teraz pred polhodinou robeny. Mne tiez hlava nekapca, ze 20tkove uz naznacovali od 8DPO a 10tkovy hoci teraz robeny a zrazu nic!!! Skusim zajtra rano este a uvidim ci ta mrcha nakoniec nepride...a uvidim co sa bude diat do piatku a ked nic, tak skocim k dr. na vysetrenie :/

meli8412
5. dec 2016

@ivanka192192 Je mi luto, drzim palce, aby si mala krasne kolajnice na dalši cyklus

zuzuliena1
5. dec 2016

@lenusa20 Tak daj vediet zajtra z ranného ako si dopadla je to naozaj zaujímavé ze ti to 10 neukázal :-\

sasenka04
5. dec 2016

Ahojte tak ja uz sice nelovim duchov ale tesim sa na svoje prve babatko,ktore pride na svet v juni....pridavam fotecku z dnesneho ultrazvuku a drzim vsetkym snazilkam palce nech to dotiahnu k dvom ciarockam...je to nadherny pocit 😊

kattyy3
5. dec 2016

@ejuska2586 ja som 3x prisla o babo a strach je uplne normalny a teraz mam synceka a tiez som neverila ci sa to vobec niekedy podari, pozri ber to tak ze co ma byt to bude je to niekde medzi nebom a zemou a mat dietatko je obrovsky dar no verit treba vzdy...drzim palceky

lela123
5. dec 2016

@sasenka04 krásne foto👏

ejuska2586
5. dec 2016

@kattyy3 Ďakujem.

simbatko
5. dec 2016

@sasenka04 jejo aka krasna fotecka ;)gratulujem ❤

jjuulliisskkaa
5. dec 2016

Kocky, toto je uplne obyc negativny ovu test, vsak? MS mam od stredy, no silna bola len ten prvy den, odvtedy tmava, skor hnedy vytok. Dnes ma aj krize rozboleli, neviem obsediet

nivea777
5. dec 2016

@jjuulliisskkaa ano je negativny a je to normalne ze je aj pocas MS druha ciarka taka vyrazna.. LH kolise cely cyklus..ak ti to vrta v hlave,tak si sprav tehu test ked skonci MS

jjuulliisskkaa
5. dec 2016

@nivea777 dakujem🙂 asi sa vykaslem na testovanie, v stredu idem k lekarovi na preventivku, snad mi da aj nejake rady. 4 mesiace sa snazime a nic zatial:(

nivea777
5. dec 2016

@jjuulliisskkaa 4 mesiace je nic.. az po roku sa to riesi

meli8412
5. dec 2016

@jjuulliisskkaa Niekto hovorí, ze pol roka ked sa nedarí, treba riešiť, ale za otázky nič nedáš.

jjuulliisskkaa
5. dec 2016

@nivea777
Vy ste sa ako dlho snazili?

jjuulliisskkaa
5. dec 2016

@meli8412 presne, chcem sa opytat, aj na vitaminy nejake🙂

nivea777
5. dec 2016

@jjuulliisskkaa my sme to nechali plynut.. ja som dlho po vysadeni hak ani nemala ovulaciu a ked som si povedala,ze zacnem zas brat hak lebo som mala velke bolesti pri MS,tak MS uz neprisla..bolo to asi 8-9 mesiacov

jjuulliisskkaa
5. dec 2016

@nivea777 lekar by mal vidiet na sone ci ovulacia prebieha normalne?

nivea777
5. dec 2016

@jjuulliisskkaa hej..lekar by videl ze vajicko prasklo,ze si kratko po MS a tak.. ja som lekarovi raz ani nepovedala kolko som po MS lebo moj este nemal sono tak som musela chodit na sono oproti a on hned videl ze som kratko po MS

crazy_girl1
5. dec 2016

@sasenka04 jeeej, to je krasne drobatko. 😍😍😍 Velamzdrabicka prajem a dakujeme, isto sa k tebe coskoro pridame 😉

tshirt
5. dec 2016

Ahojte, aj ja sa modlim za anjelika. Dnes mam termin ms. Zatial neprisla. Prsia ma bolia tak, ze v noci ani spavat nemozem, ale testy su negativne. Jediny naznak bol na tomto, ale nie som si ista, ci to je ciarka, alebo kanalik. Poradite?

milos32nika21
5. dec 2016

@tshirt ahoj mne to pride skor ako kanalik vyskusaj rano

sibalka21
5. dec 2016

@tshirt ahoj, je to siroke, cize je to ciarka... aspon mne sa zda.. Drzim palce...

crazy_girl1
5. dec 2016

@tshirt aj mne sa to javí ako dúšik, testuj z ranneho mocu alebo skus az o 2 dni.

tshirt
5. dec 2016

@crazy_girl1
@sibalka21
@milos32nika21 dakujem, dievcata 🙂 kiezby to bola pravda. Ine priznaky nemam. Snad su aspon tie prsia dobre znamenie a v brusku mi rastie zivot

zuzuliena1
5. dec 2016

@sasenka04 juj to je krásna fotecka 😍 drzkajte sa hlavne v klude a prajem krásne tehulkovanie 🤰

zuzuliena1
5. dec 2016

@tshirt ahoj skús ráno mne