Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@crazy_girl1 waaw.No keď ti stúpla tak sa len tees 😘😘 meriam..Dnes som mala 37.3
Baby vdaka!!! 😘
@sofinkaviktorka stale negativny, mrzi ma to
@patkaamirko dokedy chces merat? Ono je vlastne cele tehu zvysena?
@crazy_girl1 Myslím že áno, neviem moja zrejme dovtedy pokiaľ to nebudem mať potvrdené lekárom..
@patkaamirko neboj všetko bude v poriadku keď už nieje horúčka. Mne sa prvé babo prestalo vyvíjať v 8 tt a pri druhom tehu som tiež ostala chorá a bála som sa veľmi. Ale našťastie sa nič nestalo. Ono najhoršia je len horúčka a tá už pominula. Verím že budeš ok.
@zuzuliena1 vcera foto rano 5:35h - krasne tmavnu palice //...Jednoznacne tehu, uz len pockat na potvrdenie od Dr. 😉...Tesim sa s Tebou a prajem zdrave drobciatko pod srdcom 😘🤰
@snazilka1983 áno horúčka je veľká svina..vrátila sa večer 🙂 myslela som že horúčku mať už nebudem veru ale prišla..dala som si dva strúčiky cesnaku a pomohlo 😃 teplota do pol hodky klesla..
@ejuska2586 vcera foto 6:39h...Ze testik trosku ztmavol 😂 haha, ved tmavsi uz nemoze ani byt asi a kolaje Ti postacia na "cestu okolo sveta" 😉...Krasne palice //...Velmi sa s vami tesim 😉 🤰
@ivanka192192 je mi to luto ☹...No verim, ze tento cyklus sa vam zadari a budes sem davat len same krasne testiky s //...Velmi Ti to prajem 😉...Drz sa a mysli pozitivne, neboj, coskoro to pride 🙂
@lenusa20 vcera fotky testov okolo obeda co si pridavala...Ten posledny test je jednoznacne podla mna totalne vadny...Pred tym testy krasne silneli, takze tento shit zahod do kosa...Verim, ze MS uz nepride a drobcek sa Ti udomacnuje na zvysnych 8 mesiacov v brusenku...Urcite daj vediet, ak urobis dalsi testik 😉...Boh s vami 😀
@tshirt Tvoj testik zo vcerajska je viditelna slaba druha /...Testuj zas o dva dni, alebo aj dnes rano hned ak nevies vydrzat 😉 ...Verim, ze bude tmavsia ciarocka aj dnes rano 😉..Ja som testovala 3 dni po sebe a tmavla krasne...Prvy test den po meskani MS, a potom nasledovne 2 dni este...Volala som Dr., ten mi dal termin na kontrolu a na kontrole potvrdil tehu...Myslim, ze sa pomalicky mozes vytesovat 😉...Drzim palceky, testiky hod rano hned sem oba na porovnanie, ak budes teda dnes testovat 😀
@sofinkaviktorka testik snehobiely ☹...Kedy mas termin MS?...Snad na dalsi cylus Ti to vyjde uz na 100% 😉...Trpezlivost a beznatlakovost ruze prinasa 😉...Myslim na Teba 😀
@patkaamirko teraz dufam, ze uz spis mamina!!!...Ak nie, dobru noc prajem a krasne rano bez teploty 😀🌜😘
@luta13 Ďakujem moja

@ejuska2586 moja, v deň mrchy teplota stúpla... odpadla som skoro, až sa mi ruky triasli, keď som to videla... ❤ Zajtra testujem a myslím, že výsledok poznám 😍😍
@crazy_girl1 Super. Drzim silno palce. Aj mne dnes stupla na 37.1
@ejuska2586 ja dnes 36,9... ale dnes ešte nejako vydržím, zajtra ráno testnem, hádam už nejaká dúšik na 10dpo by mohol byť, nie??? 😘😇
Nevydržala som pekne deň po dni 🙂 uz len veriť ze to bude pekne
@zuzuliena1 veru budeeee 😉 Waw, krása, gratulujem 😘
@crazy_girl1 ďakujem 🙂 verím že bude 🙂
Tak zajtra dúfam že ta mrska nedorazi uz 🙂 🙂
@sofinkaviktorka - nič tam nevidím
@sofinkaviktorka Nemala si predchvilou mrchu? Ved par dni dozadu si tu riesila, ze si dostala mrchu a napriek tomu si myslis, ze si tehotna. A aj vtedy ti baby pisali, ze tam nic nie je. To si uz akoze mala aj ovulku, aj uz mas dostat dalsiu mrchu?

@patkaamirko ja osobne som zvedavá aj ráno na teplotu... ty meriaš??? Lebo dnes mi stúpla, tak dúfam, že sa udrží.... 😉