icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

crazy_girl1
7. dec 2016

@miriamn76 jeeeeej, ďakujem, veľmi si mi pomohla... Teraz to vidím úplne jasnejšie 🙏😍
Si poklad.

ejuska2586
7. dec 2016

@crazy_girl1 Teraz zas nevidím... Veď uvidíme o 2 dni. 🙏🤰❤

karmela
7. dec 2016

@crazy_girl1 vidím aj na uschnutom.tak nech zo pekne silnie držím palce 😊

milos32nika21
7. dec 2016

@crazy_girl1 takto ukazal mne tvoj negativ

crazy_girl1
7. dec 2016

@milos32nika21 čiže je tam dačo alebo nie? Mne sa marí už všade...

adria88
7. dec 2016

@crazy_girl1 aj mne sa tam čosi mihoce aj na zväčšenom, keď prižmúrim 😀 verím tomu, že o 2 dni už bude jasnejší DUCHisko 👍🙂

zuzu2901
7. dec 2016

Ahojte baby viete mi poradit? Este sa v tom neviem poriadne orientovat .14.11 som mala mrchu .28.11 som mala ovulaciu .7.12-9DPO ak sa nemylim-24DC .Mrcha by mala dojst 12.12 .Moj problem uz 2 tyzdne ma bolia krize(ako pred mrchou) postupne sa do toho pridala bolest hlavy,naduvanie,nechut na jedlo a dnes rano aj silny vytok,bielej farby.Plus vcera som mala strasnu chut na sex a to sa mi pred mrchou nestava .Robila som si test dnes rano a bol negativny .Asi skoro testujem,alebo si nahovaram bolesti a stavy? Ja neviem som dilinko v tomto a mam v tom este chaos,asi ...takto vyzeral ranny test

crazy_girl1
7. dec 2016

@zuzu2901 mne sa tam nieco mari 😉

ejuska2586
7. dec 2016

@zuzu2901 Tiez tam nieco vidim. Sice slabe, ale vidim. Skus o 2 dni zas.

adria88
7. dec 2016

@zuzu2901 je tam slabučká 2. čiarka 🙂 testuj aj v piatok a v deň ms

zuzu2901
7. dec 2016

@crazy_girl1
@ejuska2586
@adria88 baby dakujem,snad dobre vidite a bodaj by mrcha toho 12teho nedorazila,bola by som happy . Nechcem byt ta co si nahovara,ze je tohotna a ma stavy .Kolegyne z prace ma nahovorili nech si urobim test,ze su prekvapene ked si to nechavam na neskor .No rano mi to nedalo tak som skusila .Ja som tam nic nevidela,tak som posmutnela .Preto som sem napisala aby ste mi poradili ci nerobim niekde chybu? DAKUJEM Vam zienky,ste mile 😉

olylili
7. dec 2016

@crazy_girl1
@zuzu2901 ja vidím zatiaľ negatívne testy skúste o niekoľko dní

milos32nika21
7. dec 2016

@crazy_girl1 pozri toto bol moj dusik a nic s toho nebolo tak radsej sa netes a testuj neskor ale drzim palceky.

crazy_girl1
7. dec 2016

@milos32nika21 tak to mi je ľúto... ja však verím, že ten môj bude silnieť. Už niekoľko dní sa cítim úplne inak, neviem to pomenovať a vysvetliť, ale jednoducho som presvedčená o tom, že som tehotná. Vôbec si to nechcem vsugerovávať, ale už pár dní som si istá. Nikdy som nemávala zvláštne pulzovanie v podbrušku a pocity na zvracanie. Dokonca aj mrchy niet a bazálna teplota sa stále drží hore. Verím, že to bude tentoraz ONO! 🤰😘
Samozrejme, počkám si až na pozitívny test a potvrdenie od lekára.

patkaamirko
7. dec 2016

@crazy_girl1 Ahoj, Prepáč že som tu tak neskoro, riešila som doma niečo ..moja nevesaj hlavu, skus o pár dní...ved zas 10DPO nie je zase tak veľa..skus o pár dní uvidíš..Keď ti neklesá teplota je to dobrý znak 🙂 mne tiež neklesala tak som sa v kútiku duše už tešila 😘 neboj,sprav o pár dní ..ja som druhý test robila až O 6 dní a už mi vyšiel ten iuuuuplne slabučký dusik..inak ..ajtak zlá foto ;) takže sprav o pár dní a skús lepšie vyfotit 💗myslím na teba

crazy_girl1
7. dec 2016

@patkaamirko skúsim tak o 2-3 dni, to už budeme na dovolenke, tak pošlem správičku cez pol zemegule 😉
Verím, že potom to bude jasné 🤰

ejuska2586
7. dec 2016

@crazy_girl1 A kamze idete?

crazy_girl1
7. dec 2016

@ejuska2586 do teplých krajín 😉

ejuska2586
7. dec 2016

@crazy_girl1 To som si domyslela... Tisko zavidim. Nas caka zaciatkom februara Rusko - cize este vacsia zima. Tak snad mi lekar dovoli letiet. To budem uz zacinat 2. trimester.

patkaamirko
7. dec 2016

@crazy_girl1 radšej skus aj o pár dní viac neskôr veď si mala neskôr ovu ako ja..Ja som tiez mala prvý negatívny a potom o 6 dní malickeho ducha čo bol veľmi ťažko vidieť 😍 kam idete žena zober aj mňa 😃😃😂😂

milos32nika21
7. dec 2016

@crazy_girl1 tak budeme verit s tebou a cakat na testik z // kolajnickami ☺☺☺

crazy_girl1
7. dec 2016

@ejuska2586 @patkaamirko @milos32nika21 smer Afrika 😉
Ale nebojte sa, budem vás informovať... asi si budem robiť každé 3 dni. Dnes 10 DC, potom ešte 13 DC a nakoniec 16 DC. Na záver mám ešte čerešničku na torte - digi test 😉 Ale to až keď bude všetko jasné! 🤰

milos32nika21
7. dec 2016

@crazy_girl1 ☺☺ to je ako telenovela toto.....sme napäte ☺☺☺

crazy_girl1
7. dec 2016

@ejuska2586 @patkaamirko @milos32nika21 sorry, dievčatá. Namiesto DC, dpo 😘

patkaamirko
7. dec 2016

@crazy_girl1 Áno my budeme čakať 🙂 aj ja si idem kúpiť v piatok digi clear blue 😍 nech mi ukáže týždne aj keď viem že dnes om začala 6tt ale tak pre radosť 😁

crazy_girl1
7. dec 2016

@patkaamirko ja som podľa kalendárika medzi 3-4, ale vravím, nechcem sa radovať predčasnie... ktovie aký bude let, 16 hodín je fuška, no a som zvedavá na ďalšie testovanie. Cítim však, že s mrchou som sa na poriadne dlhé obdobie rozlúčila 😉

patkaamirko
7. dec 2016

@crazy_girl1 tu stojí clearblue 15 £

patkaamirko
7. dec 2016

@crazy_girl1 moja neviem či by si vôbec mala aj letieť.. vieš prvé dni sú najdôležitejšie pr uhniezdenie a to ako sa uhniezdi závisí či bude tehu rizikové alebo zdravé 🙂

crazy_girl1
7. dec 2016

@patkaamirko čo už narobím, malo to tak byť. Ak vydržíme spolu, tak sme dosť silní, aby sme to zvládli i naďalej... Dovolenku mám zaplatenú už od septembra.

ejuska2586
7. dec 2016

@crazy_girl1 Presne ako píšeš. Čo má prísť, príde. A ja pevne verím, že fazuľka to zvládne 🙂