Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 Co myslis mala som doma este jeden test tak som si ho spravila ...
@miriamn76 Ahoooj a coto??kolko si DPO??
@crazy_girl1 mne test ukazal az po tyzdni a pol od meskania takze este nic nie je stratene ☺
@kotatko1232 ahoj no zajtra mam termin mrchy 13 dpo je dnes
@miriamn76 jaaaj ja az o 7 dni.ale uvidim ci dojde vtedy kedze som chora ☹
a testik bol biely alebo??lebo nebolo vidiet dobre..
@sasenka04 ja vieeem, svagrinej tiez ukazal, az ked koncila pomaly druhy mesiac. Kazda zena je ina 🙏🙏😂 O 3 dni prispejem s novou foto.
@paulimauli urcite pozitivny gratulujem☺
@kotatko1232 no jasne ze bol biely🙄
@paulimauli juj krasnucky je pozitivny, uz pod srdieckom nosis drobceka tes sa budes maminka
@paulimauli toto je pozitívny test😉...gratulujem
@miriamn76 ďakujem za rýchlu reakciu ,,,, trochu začínam mat zmiešané pocity :D ... vy sa už dlho snažíte?
@paulimauli vyse roka. Mam jednu dceru a po nej dva zamlcane potraty🙄uz mi to pekne ide na mozog ked kazdy mesiac ta mrcha nrchava dorazi.
Baby prosím vás este o radu mam trochu chytene hrdlo a akurát si meram teplotu mam 37,2 hrdlo som si gloktala soľou dať si aj niečo na tu teplotu .... moc moc ďakujem za odpoved
@paulimauli pekný pozitívny test 😊
@ivanka192192 Ja osobne vidim druhu ciarku, aj ked nie je uplna, akoby farbivo neslo po celej jej dlzke 🙂...No skus zas este testik o 2 dni, ak nemas, kup...Verim, ze budu //...Drzim palceky 😀... @karmela, @patkaamirko, @crazy_girl1, @miriamn76...baby, kuknite prosim na tento testik, holke, co jej pisem tento koment - foto je tu vyssie...Co vy na to?...
@luta13 Ďakujem dúfam že tam budú 2 paličky skúsim o 2 dni 😀
@ivanka192192 Budu moja, verim, ze budu...Boh s Tebou 😀...Neviem sa dockat krasnych // ...Prajem Ti to a myslim na Teba 😉
@luta13 Ďakujem velmi krásne si zlatá 😀
@ivanka192192 kedy by si NE-mala dostat MS? 😀
@luta13 25.12 by mali prist alebo nepríst 😀
@paulimauli No na to, ze si tu nova si sa teda dlho "neohriala" 😉...Krasny testik s ukazkovymi //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Ked tu este chces pobudnut dlhsie, daj nam pripadne potom vediet, ako si dopadla u Dr...Verim, ze budes "stastim bez seba" 😀...My samozrejme s Tebou...Uzivaj tehu 🤰
@ivanka192192 posledny MS si mala kedy? 28.11., ci mavas nepravidelny cyklus?
@luta13 Poslednú som mala 27.11 mám pravidelnú oneskorenu niekedy o 1-2 dni
@luta13 Ale to som mala také špineni e len posledný menzes a trval 4 dni inak mavam 6 dni
@paulimauli na teplotu si nedavaj nic, tu teplotu, co mas teraz je len mierne zvysena teplota...Lieky sa davaju az ked mas nad 38°C-38,5°C...A kedze si tehu, tak mozes len zlozku paracetamol (Paralen), ziadne ibalginy a podobne silne hnusoby...No najzdravsie bude dat si teply cajik, zazvor, citron, medik a lahnut pod perinu - drobcek teraz potrebuje uplny klud, aby si poriadne postavil hniezdocko v Tvojom brusku ❤...Skore uzdravenie Ti prajem 😀

@crazy_girl1 Tak to je pravda.Drzim ti palce aj na dve vytúžené // 😘 aj na dovolenke ;)