Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 Ďakujem To som aj ja zvedavá testujem o 2 dni aj vám Dobrú noc prajem
@ivanka192192 Dakujeme - obrazky su pre Teba 😴🌜🤰😉
@ivanka192192
mne sa tam voľačo marí,skus testnut o dva dni ;)
@ejuska2586 zlatko, posielam spravu z druheho kontinentu. 😘😉
Myslim si, ze toto uz neklesne ❤️😊
Pozdravujem a snad uz coskoro prispejem aj s 2// ciarkami.
@avigen je to jasneeee! Aj ked sa mi to zda dost skoro, ale tak kazda sme ina 😊☺️
@avigen je krasne pozitivny no ja som takyto mala az ked mi mrcha meskala 3 dni no kludne sa mohlo stat ze si mala skor ovulaciu a otehotnela skor, kludne aj tesne po mrche alebo si mohla mat aj dve ovulacie v jeden mesiac a este moznost ze ti velmi rychlo stupa hcg no tazko povedat ale test je pozitivny vsak skus opat rano a ja by som hned testla na clear blue digitalny s indikatorom otehotnenia tie ma nikdy nesklamali. Takto pred rokom som si tiez nasla po snazeni dve ciarky a podla digi testu uz som bola tehu 2 az 3 tyzdne cize plus tie pomyselne dva tyzdne ktore sa rataju to bolo 4 az 5t no nakolko som mala ovulaciu posunutu az na 20DC sa mi to nezdalo a pozri porodila som presne na den terminu takze asi som mala dve ovulacie v jeden mesiac a z tej prvej otehotnela...v kazdom pripade gratulujem a drz sa prijemne tehulkovanie
@crazy_girl1 no v BT sa nevyznam, no mne staci Tvoj vnutorny pocit, ze si tehu a verim, ze tehu si 😉...Prajem krasnu dovolenku a davajte si na seba pozor...Ty klud, nech si drobcek ustelie na dlhu dobu...Tesim sa na dalsi testik 😇😘🙏🤰
@avigen DUCH? ...Srandujes, ci?...Toto su krasne tehu palice a ukazkovy testik...Budes mamina, snad Ti Dr. da dobre spray...Takto silne // som ja mala, ked mi meskala MS 3 dni 😀...No osobne myslim tiez, ze ovulku si mala skor, pretoze keby si bola este len 5-6DPO ako pises, tak by sa vajicko este len uhniezdovalo a nemala by si mozno ani len dusika, nieto este ducha, ci //...Takze ovulku si asi mala skor...Tak, ci onak, srdecne gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie...Pripadne nam sem hod info od Dr., ako ste na tom 😀
@patkaamirko ahojky mamina, tak ako?...Trosku si uz zdravsia?...Teplotu uz dufam nemas vysoku 😀
@crazy_girl1 Super. Vyzera to krasne. Drzim palce, aby sme cim skor videli krasne 2 ciarocky.
@patkaamirko @luta13 zienky vravela som ze na tych testoch to boli kanaliky..teda v kutiku duse som dufala...tu je ranny test a nic na nom :(
@luta13 @kattyy3 @biba12 @crazy_girl1 tak dievcata spravila som si aj dnes rano test inej znacky a nic :( aj mne sa to zdalo skoro ale tak nedockavost :D ovulacny mi vysiel presne tak ako mi aj v ten den potvrdila lekarka ze je tam folikul a to bolo 1.12 ale rovnako silny bol aj 2.12.... Uz pockam tyzden ci pride MS a uvidime aj ked som strasne nedockava 🙂
@avigen hod sem dnesnu fotku 😉...kukneme, ci aspon dusik teda 🙂...Inak pochybujem, ze ten prvy test bol vymysel aj tak...Ved test ukazuje Hcg, keby si nemala Hcg, neboli by vobec //, ci mylim sa??? Verim, ze si tehu, aj tak, no ako pises, skus pockat do terminu NE-ocakavanaj MS, potom testni znova 😀
@simbatko daj foto

@miriamn76 ale na negative vidim //
@luta13 Ahoj, ale lepšie áno,mám už iba zapchaty nos nádchou,a už je dobre 🙂 ďakujem za opytanie 😘

@ivanka192192 o.k. tak som velmi zvedava na dalsi testik 😉...No netestuj skor ako za 2 dni, lebo Hcg zevraj stupa najlepsie obden...Teraz "vam" prajem sladke sny - utekajte spat, drobcek potrebuje klud a Ty tiez oddych 😘