icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
7. dec 2016

@ivanka192192 o.k. tak som velmi zvedava na dalsi testik 😉...No netestuj skor ako za 2 dni, lebo Hcg zevraj stupa najlepsie obden...Teraz "vam" prajem sladke sny - utekajte spat, drobcek potrebuje klud a Ty tiez oddych 😘

ivanka192192
7. dec 2016

@luta13 Ďakujem To som aj ja zvedavá testujem o 2 dni aj vám Dobrú noc prajem

luta13
7. dec 2016

@ivanka192192 Dakujeme - obrazky su pre Teba 😴🌜🤰😉

avigen
8. dec 2016

Ahojte, je mozne aby bol taky duch na tehotenskom teste 5-6 den po ovulke ked sme sa snazili ? Dakujem 🙂

patkaamirko
8. dec 2016

@ivanka192192
mne sa tam voľačo marí,skus testnut o dva dni ;)

crazy_girl1
8. dec 2016

@ejuska2586 zlatko, posielam spravu z druheho kontinentu. 😘😉
Myslim si, ze toto uz neklesne ❤️😊
Pozdravujem a snad uz coskoro prispejem aj s 2// ciarkami.

biba12
8. dec 2016

@avigen pekné ;) a áno je to možné, keď sa na to pozeráš ;) Skúsila si aj iný test? Podľa mňa je to tam ;) gratulujem

crazy_girl1
8. dec 2016

@avigen je to jasneeee! Aj ked sa mi to zda dost skoro, ale tak kazda sme ina 😊☺️

kattyy3
8. dec 2016

@avigen je krasne pozitivny no ja som takyto mala az ked mi mrcha meskala 3 dni no kludne sa mohlo stat ze si mala skor ovulaciu a otehotnela skor, kludne aj tesne po mrche alebo si mohla mat aj dve ovulacie v jeden mesiac a este moznost ze ti velmi rychlo stupa hcg no tazko povedat ale test je pozitivny vsak skus opat rano a ja by som hned testla na clear blue digitalny s indikatorom otehotnenia tie ma nikdy nesklamali. Takto pred rokom som si tiez nasla po snazeni dve ciarky a podla digi testu uz som bola tehu 2 az 3 tyzdne cize plus tie pomyselne dva tyzdne ktore sa rataju to bolo 4 az 5t no nakolko som mala ovulaciu posunutu az na 20DC sa mi to nezdalo a pozri porodila som presne na den terminu takze asi som mala dve ovulacie v jeden mesiac a z tej prvej otehotnela...v kazdom pripade gratulujem a drz sa prijemne tehulkovanie

luta13
8. dec 2016

@crazy_girl1 no v BT sa nevyznam, no mne staci Tvoj vnutorny pocit, ze si tehu a verim, ze tehu si 😉...Prajem krasnu dovolenku a davajte si na seba pozor...Ty klud, nech si drobcek ustelie na dlhu dobu...Tesim sa na dalsi testik 😇😘🙏🤰

luta13
8. dec 2016

@avigen DUCH? ...Srandujes, ci?...Toto su krasne tehu palice a ukazkovy testik...Budes mamina, snad Ti Dr. da dobre spray...Takto silne // som ja mala, ked mi meskala MS 3 dni 😀...No osobne myslim tiez, ze ovulku si mala skor, pretoze keby si bola este len 5-6DPO ako pises, tak by sa vajicko este len uhniezdovalo a nemala by si mozno ani len dusika, nieto este ducha, ci //...Takze ovulku si asi mala skor...Tak, ci onak, srdecne gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie...Pripadne nam sem hod info od Dr., ako ste na tom 😀

luta13
8. dec 2016

@patkaamirko ahojky mamina, tak ako?...Trosku si uz zdravsia?...Teplotu uz dufam nemas vysoku 😀

ejuska2586
8. dec 2016

@crazy_girl1 Super. Vyzera to krasne. Drzim palce, aby sme cim skor videli krasne 2 ciarocky.

simbatko
8. dec 2016

@patkaamirko @luta13 zienky vravela som ze na tych testoch to boli kanaliky..teda v kutiku duse som dufala...tu je ranny test a nic na nom :(

luta13
8. dec 2016

@simbatko ozaj nic ☹...Je mi to luto, no verim, ze nasledovny cyklus tam najdes //...Kedy mas dostat MS najblizsie?

simbatko
8. dec 2016

@luta13 to som skoro robila..chcela som vyskusat ze co to spravi..pri miskovi mi test ukazal az ked som bola2-3tyzdne tehotna..ja mam este len menzes dostat nejak buduci tyzden..teda nemusela by som.;) No uvidime..

avigen
8. dec 2016

@luta13 @kattyy3 @biba12 @crazy_girl1 tak dievcata spravila som si aj dnes rano test inej znacky a nic :( aj mne sa to zdalo skoro ale tak nedockavost :D ovulacny mi vysiel presne tak ako mi aj v ten den potvrdila lekarka ze je tam folikul a to bolo 1.12 ale rovnako silny bol aj 2.12.... Uz pockam tyzden ci pride MS a uvidime aj ked som strasne nedockava 🙂

nina4
8. dec 2016

@simbatko moja tak este nemas nic stratene stale je šanca na // .A aj sa citiš niako inak ? Silno drzim palce aby si si našla tie //

luta13
8. dec 2016

@simbatko v tom pripade uz netestuj teraz a pockaj na MS, ktora snad uz nepride...Drzim palceky a daj potom vediet 😉

luta13
8. dec 2016

@avigen hod sem dnesnu fotku 😉...kukneme, ci aspon dusik teda 🙂...Inak pochybujem, ze ten prvy test bol vymysel aj tak...Ved test ukazuje Hcg, keby si nemala Hcg, neboli by vobec //, ci mylim sa??? Verim, ze si tehu, aj tak, no ako pises, skus pockat do terminu NE-ocakavanaj MS, potom testni znova 😀

simbatko
8. dec 2016

@nina4 ja strasne citim v nutri ze je nieco ine..akoze neni mi nijak zle ni nic..ale ten vnutorny pocit mam ze sa zadarilo..ale nepredbieham..boli by sme radi noo..uz rok ideme naplno a nic...a dakujem za podporu ;)❤

simbatko
8. dec 2016

@luta13 a terz som pozrela na ten test a sa mi zda ze je tam dusik ..ale to uz je dobra pol hodina od vtedy co som ten test robila..

zuzuliena1
8. dec 2016

@simbatko daj foto

sibalka21
8. dec 2016

@avigen Bohuzial, takyto test na 6DPO byt nemoze, resp. som este nikdy nevidela taketo ciarky na 6DPO.... No sama si zistila ze dalsi bol negativny.... Ale drzim palce aby to vyslo 🙂

luta13
8. dec 2016

@simbatko nevadi, ak je tam dusik, myslim, ze to bude fajn...Verim tomu...Musim ist off, no hod sem este raz foto dusika, potom pozriem 😉

miriamn76
8. dec 2016

@luta13 je takaa necela ta ciarka no ale ako si jej povedala treba skusit o dva dni☺

kotatko1232
8. dec 2016

😠

kotatko1232
8. dec 2016
sticker
kotatko1232
8. dec 2016

@miriamn76 ale na negative vidim //

patkaamirko
8. dec 2016

@luta13 Ahoj, ale lepšie áno,mám už iba zapchaty nos nádchou,a už je dobre 🙂 ďakujem za opytanie 😘