icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
8. dec 2016

@simbatko no naozaj nič :( moja je mi to ľúto, viem presne ako sa cítiš... neboj, teraz dalsi cyklus to už vyjde.Držím palce 🤗🙂

kattyy3
8. dec 2016

@avigen to este nic neznamena bo kazda znacka testu je ina a rozne citliva to aj mne robilo, ja ti radim urobit si digitalny clear blue a hned budes vediet ten ma nikdy nesklamal stoji sice okolo 8e no stoji to za to, drzim palceky

kacenaaa
8. dec 2016

Baby myslíte že je nejaká šanca otehotnieť týždeň pred očakávanou menštruáciou??? Pokúsili sme sa o bábo len tak či sa to podarí čo myslíte? Mám nepravidelný cyklus tak netuším kedy mám ovuláciu 🙂

miriamn76
8. dec 2016

@kotatko1232 ak myslis tu foto co si davala naposledy tak ja tam nevidim nic😐

luta13
8. dec 2016

@patkaamirko som rada, ze Ti je lepsie 😀👍😘🤰

kotatko1232
8. dec 2016

@miriamn76 ale ja myslim na tvojom teste co mas negativ

petrulamisiak
8. dec 2016

Baby..poradte..je pravda,ze sa snazime o tretie babo,ale nie je to take intenzivne..praveze sme z toho trosku upustili v poslednom case,ale k veci..milovali sme sa s MM aj v case ovulky aj mimo nej samozrejme,par dni pred mrchou som sa zacala citit divne,neviem to opisat,proste nie vo svojej kozi..pre istotu som spravila tehu test asi tri a vsetky tri boli negativne..potom sa dostavili bolesti podbruska,krizov a prs,hlavne neskutocna bolest bradaviek,pripisovala som to PMS,tak som to nerieslia,lenze MS nedosla..meskala tri dni,resp. na treti den meskania prisla,prvy den uplne slaba,druhy den relativne normalna a treti den uz nic..mavam MS poctivych 5-6 dni a teraz trvala len 2 max 2 a pol dna a bola podstatne slabsia,bolesti krizov ustupili,to je vsak vsetko..dnes som oficialne 5 DC,ale stale nie som vo svojej kozi..stale mam obcas bolesti v podbrusku a priserne ma bolia prsia..su akoby naliate a citlive a o bradavkach ani nehovorim..nedalo mi to a spravila som dnes dalsi test,nakolko pri prvom drobcovi som mala 4 mesiace tehotenstva MS..no na teste len nepatrny duch aj to som ten test otacala vsetkymi smermi,no nie je uz snehobiely ako pred MS..a teraz neviem,co si o tom mysliet..

miriamn76
8. dec 2016

@kotatko1232 to neboli moje testy ☺

kotatko1232
8. dec 2016

@miriamn76 jaaj ja ze tvoje.
a tak ja by som mala byt dnes iba 8-9dpo cize to je asi skoro testovat... lebo zacala som brat ten duphostan ci ako sa volaju tie lieky a aj ovulka bola posunuta a MS ma prist az o cca 7 dni..

suesue1983
8. dec 2016

@petrulamisiak ukaž testik😊

petrulamisiak
8. dec 2016

@suesue1983 no vyhodila som ho do kosa..potom som ho aj chcela ist vybrat ale medzi tym MM vyniesol smeti..takze asi pockam par dni a spravim este jeden

suesue1983
8. dec 2016

@petrulamisiak ahaa no nevadí ale mydlim že ak si videla dušika ešte nemusi byť nič stratené,aj ja som mavala ms pri tehotenstvách..

petrulamisiak
8. dec 2016

@suesue1983 ja iba pri prvom..ani v päte ma vtedy nenapadlo,ze by som mohla byt tehotna..ziadne priznaky,ziadne zmeny som na sebe nepozorovala,este aj MS som mala pravidelnu a normalnu,takze ked vynechala,tesila som sa,ze sa asi zadarilo,no ked mi dr oznamila 5. mesiac,skoro som dostala infarkt,kedze som bola este na strednej skole,posledny rocnik,mali sme stuzkovu,z vesela sme popijali,fajcila som..takze vycitky ma prenasledovali cele zvysne tehotenstvo..pri druhom som to vedela hned,ani na MS som necakala,len som v 11.tt potratila..a tretie tehotenstvo som si tiez nejako neuvedomovala,aj ked uz mi meskala MS..vtedy sme sa stahovali,takze nervy,stresy a tehotenstvo bolo to posledne co ma napadlo..az neskor mi docvaklo,ze sa asi nieco deje..ale teraz som vazne zmatena

adria88
8. dec 2016

@kacenaaa ja si myslím, že šanca je vždy 😉 možno akurát sa trafíte, respektíve ste sa trafili do ovulky, keďže píšeš, že máš nepravidelný cyklus... ja som napr min cyklus mala ovulku až na 28DC, mrcha prišla, bohužiaľ na 42 DC 😔 ale Tebe prajem veľa šťastia 👶

suesue1983
8. dec 2016

@petrulamisiak Tak o par dni skus testnuť ale ja by som nevydržala a testla hneď zajtra 😊

patkaamirko
8. dec 2016

@luta13 dakujem 😇🤗

kacenaaa
8. dec 2016

@adria88 ďakujem že si si všimla aspoň ty môj príspevok... Samozrejme mi to mešká už mala som to dostať od 3 do 6 ale zatiaľ nič žiadne čudné veci sem tam má bolo podbrusko nič iné... Inokedy keď mi to meškalo som mala kadejaké falošné príznaky ale to sme sa ešte O bábo nepokusali A teraz keď sme sa tomu venovali celý výkend tak apsolutne nič. 🙂

lenusa20
8. dec 2016

Och zeny, vo mne uz taky stres je...normalne sa zajtra zo strachu na to vysetrenie k dr. ani nedostavim. Uz normalne rozmyslam, co mi na tote moje podivuhodne testy povie a samozrejme MS nikde...

petrulamisiak
8. dec 2016

@suesue1983 no uvidime..ak sa dostanem do lekarne,tak pojdem aj zajtra kupit,lebo ako sa poznam,bude ma to zratz

nivea777
8. dec 2016

@lenusa20 meskanie ms moze byt aj z toho ze si vysadila hak..ja som to tak tiez mala,meskali mi tyzden

adria88
8. dec 2016

@kacenaaa no držím Ti prsty, nech si nájdeš 2 krásne ružové // na teste 🍀🙂

patkaamirko
8. dec 2016

@lenusa20 žiadny stres Prosím ťa 🙂

srnec
8. dec 2016

Dievčatá, zdravím Vás 🙂
Relatívne nedávno som sem písala a ukazovala ducha na teste, dosť viditeľného, na obrázku, aj ste mi ho komentovali celkom pozitívne. Tých testov bolo viac aj z rovnakej značky, všetky ukazovali ducha. Medzitým prišla bohužiaľ MS :( No a tentoraz som si skúsila spraviť zas test tej istej značky a je úplne snehobiely, negatívny. Z toho usudzujem, že, falošné duchy nerobí, keďže teraz, nech aj čakám týždeń :D nepribudne tam žiaden duch. Znamenalo by to, že ten duch predtým nebol falošný, došlo k oplodneniu, ale neuchytilo sa to? Už aj toto by pre mňa znamenalo veľmi veľa, pretože môj manžel nemá podľa doktorov spermie. Ale ak by ten duch predtým bol pravý, tak žeby sa našli predsalen nejaké? Som celá pomotaná z toho kombinovania. Hlavne, keď ide o veľa, už som sa zmierovala s tým, že nebudeme mať spolu bábo a teraz toto. Dík za názory.

lulila20
8. dec 2016

@srnec tu vydim dusika.cize MM ma spermie😉

meli8412
8. dec 2016

@srnec Tento test je ten, ktorý si robila pred ms? Nadej zomiera naposledy, a stavaju sa aj zázraky. To, že nemá spermie, je to 100 percent?

kattyy3
8. dec 2016

@srnec no podla mna mas tento krasne pozitivny...ked su testy teda druha ciarka sfarbena do ruzova tak o ziadnu falos nejde ved meria pritomnost hcg v moci a ten je zvycajne zvyseny pri tehu. Aj ja som raz mala pozitivny test cize sa vajicko oplodnilo len sa zle uchytilo a ms vyplavilo prec to sa stava...no tento je krasne pozitivny

kata011
8. dec 2016

@srnec to je ako mozne ze nema spermie? To som este nepocula

srnec
8. dec 2016

@lulila20, díky! to by bolo skvelé! Len neviem, či sa bábo niekedy môže uchytiť. Zatiaľ sme sa nesnažili aktívne, keďže sme vedeli, že z toho asi nič nebude, navyše som mávala mykózy, takže sme naostro často nešli, odkedy mi tie mykózy prešli, tak je to pár mesiacov... tak moźno skúsime aktívnejšie, začnem si seba viac všímať (len nech nespadnem do prehnaného pozorovania lebo sa zbláznim :D)

srnec
8. dec 2016

@meli8412, áno áno, to je ten test pred poslednou ms. Tá už prebehla, takźe z tohoto konkrétne nič, ale už len to, že by to znamenalo nádej, ktorú som doteraz skôr nemala.

srnec
8. dec 2016

@meli8412
@kata011
no má proste azoospermiu, dvakrát sa bol testnúť a dvakrát mu bolo povedané, že z toho sa nedá ani na IVF. Tak preto som taká rozhodená z tej mini druhej čiarky ( a áno, asi nádej predsalen mám, keď mi vôbec napadlo testovať :D vlastne)