Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa môj malý yorkshirik tie vycítil.. Ešte na svk keď som čakala malého.. stále bol takto pri mne a keď ccel ísť niekto kumne, začal bresat 😉 nooo môže to byť znamenie lebo zvieratka vycítia
@luta13 aha 😄 ono to bolo asi len ako priznak to nafúknutie bruska čo som mala 😃 pozri aké mám 😘 planý poplach 😁 teraz je to už asi ozaj tehu bruško, začína mi pekne od maternice
@patkaamirko tak isto včera reagovala moja vrcala keď ju babka brala preč 🙂 ale neje takto ustavične len pár krát do dňa 🙂
@kacenaaa ak si dnes len 5dpo je podľa mňa skoro v nedeľu..To budeš len 7 DPO..skus vydržať do stredy 😄 nevydržís čo ? Ja to poznám..ja som.si takto skoro robila tiež, vyšiel negatívny a bola som smutná..ale ja som bola presvedčená že som tehu lebo som mala aj implantacne spinenie aj pokles teploty..tak som si spravila ďalší o 6 dní a tam už bola veľmi slabucka skoro ani vyditelna nebola 🙂
@patkaamirko
@patkaamirko možno 7dpo možno 9dpo :D ale už má nálada padla ;/ začalo má akosy bolieť aj bruško a stehná A všetko ale nesú to kŕče len cítim že má to pobolieva všetko :( určite už sa chystá ťa hnusna :(
@patkaamirko idem si ľahnúť som.unavená 🙂 možno to prejde
@kacenaaa ono je to dosť podobné pms..ved ešte uvidíš.. mna tiež všetko bolelo, celý človek..ale bolo to také iné ako pms 🤔 aj teraz ma všetko boli, bola som s mužom nakúpiť potraviny, a som plakala aký tlak som mala dole že som sa modlila aby som nepotratila a hneď som.som.sa v tescu aj išla pozrieť na wc či nemám krv 🙃 a to bol len vytok 😖 uvidíš, keď spravíš testík, ukáž ho potom sem ;)
@patkaamirko niesu to kŕče takže to ešte nič znamenať nemusí 🙂
@patkaamirko no takže tak.... Mrchu mám dostať až jedenásteho takže sex sme nemali až tak na konci ja som si to pomýlila :( ale to situáciu nemení nikdy nemavam presne A ani bolesti až keď mi to mešká až potom ma zvykne bolieť bruško.... Mrcha až okolo 11-13 má dôjsť... Nechápem prečo som sa tak pomýlila 🙂 takže ju ešte ani nečakám 🙂)))
@adria88 nooo, to by si mala super, keby si uz v Januari nosila pod srdcom drobceka - verim, ze tak bude - Boh Ta zehnaj!...Krasny a nenahraditelny narodeninovy darcek by si dostala...Vysnivane // a pocit najkrajsi na svete...Prajem Ti to znovu a budem priat dovtedy, kym neuvidim na Tvojich testikoch palice // 😘
@patkaamirko no dobry rozdiel...Vtedy si bola teda riadne nafuknuta, teraz mas take normalne brusko, nie je dobre vidiet, keby si hodila foto odhaleneho by bolo lepsie vidiet, ale nevadi, dolezite je, ze drobcek krasne rastie...Budem brusku hovorit odteraz babika, nech je to dievcatko, kedze chlapceka uz mas 🙂...Ci neprajes si potajme babiku? 💃
@kacenaaa za dva tri dni ma teda prísť.. uvidíš či dorazí.. ale desiatkovym testom ak si tehu by ti mohlo niečo ukázať vyskúšaj teda v nedeľu
@luta13 dobre môžeš mu tak hovoriť 😍 prajem veľmi moc veď Moju Rebeccu som stratila pred 4 mesiacmi :(
Ak chceš, môžem ti odfotit aj holé bruško len ma to nenapadlo 😁
@patkaamirko jasne, odfot, budem rada...Ak nechces davat sem foto, hod do IP 😀...Teraz idem skypovat s rodicmi na chvilku, potom navecer kuknem co nove zas tu 🙂...Zatial sa majte babiky 😘
Ja som aj tak šťastná že 5dpo má pobolieva bruško teší ma to lebo viem že to mrcha neje určite 🙂)))) lebo tá nikdy presne ešte neprišla tak ani V nedeľu nepríde 🙂 stále verím
@luta13 fuuha no kamošky mi je ľúto 😢 šéfa mám takého...no uvidím či vôbec nastupim.s manželom to musíme predebatovat.celkovo sa nenatahujem ani s malou keďže tá ma už 20kg len tá robota je náročná upratujem paneláky a pochodit 32 poschodí no nič moc teda 😐
Takze dnes sme 7 + 5 v stredu sme boli u dr ktory mi potvrdil tehi babtko je v porie a pekne mu bije srdiecko ❤🤰 ale som presvedcena o tom ze odidem od tohto doktora .....doktorke som povedala ze som sa uz stihla objednay na take špeciálne vysetrenie kyore sa robi v 12'tt a on ze ako som si to vobec dovolila mysliet ze som tehotna skor nez mi to on potvrdi a tesy neberie do uvahy a ani vynechana ms u neho nie su ziadny dokaz...kde berie ti drzosť ?😖
@zuzu2901 umna je to bežne normalne kupovat si zmzrku v zime. Aj ked sa niektory čuduju no ja zmrzku možem aj v zime.
@butterfly333 ja zmrzku len v lete .Kazdy sme iny,sto ludi=sto chuti .Len som bola prekvapena,lebo mne sa to bezne nestava 😉 .
@zuzu2901 no možno u teba to bude dobre znamenie.😆
Boli ma práva strana podbruska tam to cítim viac ale žiadne pichanie ako máte niektoré keď sa drobec " zabiva "
@veronikadan Ak je tehu test, tak tíško gratulujem. AK je ovulačný, tak je to negatívny
@ejuska2586 tak silno gratulujem posiela veľke objatie a krasne tehuľkovanie
Je to tehotenský,, len som akási Z toho rozpacita, pretože pri prvom dieťati bol výsledok hneď viditeľný. A toto je také hocijaké
.neexistuje iná možnosť ktorá by ovplyvnila test,, napr prechladnutie alebo niečo iné..
@veronikadan ten test je jednoznačne pozitívny 😀😀😀to je

@kacenaaa držím ti palce, uvidíš v nedeľu no už sa nedá nič robiť, len čakať..Aj keď viem že to čakanie je riadne na nervy .. 😉