icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
11. dec 2016

@ejuska2586 Ahoj,neustalo veru 😫 n
dnes celý deň nič, a podvečer zase na toaletnom papieri.. :( takto aj včera... bojím sa.. mam divne pocity dolu..Možno mi chýba hormón progesteron.ktorý je ale tu V uk vraj zakázaný..nepodáva sa tehulkam, lebo vraj vo vcsine spôsobil rakovinu prsníka..Som citala o tom.Neviem čo je na tom pravdy..Vieš takto isto mi to začínalo pred 4 mesiacmi bola som presne 7 +5 tt a 14-15 tt som potratila úplne..Tiež mi nič na to nedali..Ďakujem za opýtanie 😍😍 ty sa ako cítiš a male stvoreniatko v brušku ? 🙂

patkaamirko
11. dec 2016

@kacenaaa Ahoj môže byť aj že máš hormonálnu zmenu..mE tiež keď hormony saleli, bolo mi nevoľno, menili sa mi chute, smrdelo to a to a nakoniec som nebola tehotná.. V každom prípade to ale nemusí byť aj tvoj pripad, a vidím ako veľmi túžis po bábätku 😘 tak držím ti palce a myslím na teba nech si nájdeš dve //

ejuska2586
11. dec 2016

@patkaamirko My sme, dúfam, v poriadku. V piatok ma síce chytila hrozná viróza-grcala som a preháňalo ma. A nevedela som sa poriadne ani napiť. V sobotu ráno som mala zvýšenú bazálku z 37 na 37,4, tak som sa zľakla. Ale dnes sa to vrátilo do normálu. Stále mám tehu príznaky aj výtok, tak verím, že je všetko ok. Držím palce, aby ste boli v pohode.

patkaamirko
11. dec 2016

@ejuska2586 veď to je ok keď ti stúpla nie ?? to ešte nebolo až tak veľa..horšie je keby ti klesla..alo mne :/ dnes som nemerala, lebo som merala včera a mala som pokles z 37.6 na 36.8 🤔 tak som si povedlaa že už merať nebudem..Dnes aj mňa prehnalo, a zase len stresujem lebo takto isto má aj pred potratom prehnalo..och bože..neviem čo mám robiť

simbatko
11. dec 2016

Ahoj chcem sa ta opytat akej farby mas vytok?

patkaamirko
11. dec 2016

@simbatko Ahoj, mňa ?

patkaamirko
11. dec 2016

@ejuska2586 Budete v poriadku, možno si niečo zjedla čo ti nezapasovalo 🙂
inak ja nemám žiadne príznaky..Až na to že ma bolia prsia

simbatko
11. dec 2016

@patkaamirko aj teba aj ejuska2586

patkaamirko
11. dec 2016

@simbatko ja mam klasický natahovaci biely až kusocek žltý nádych a už dva dni v ňom aj krvavé nitky.. ( tak vo výtoku krv čerstvá)

ejuska2586
11. dec 2016

@patkaamirko No, u mna to zvysenie bolo problem, kedze uz krasnych 14 dni mam fixne 37. Takze som vedela, ze 37,4 znamena, ze je ta viroza silna a kvoli tomu mi stupla. Ono to nebolo od jedla-mala doniesla zo skoly virozu, presli sme si tym vsetci doma. Ale uz je dobre, tak snad sa to ukludni a bude vsetko, ako ma byt. Mna tiez bolia prsia, obcas krize a podbrusko. Som sfuknuta, akoby som bola uz v nejakom 4. mesiaci. Vytok mam. A nevolnosti-vzdy doobeda-ale nevraciam. Vzdy ma tak 2-3x prezenie.

ejuska2586
11. dec 2016

@simbatko Ja mam biely, presne ako telove mlieko. Mam ho denno denne odkedy som tehotna. Niekedy je ho vela, ze mi znecisti aj nohavicky, inokedy pomenej. Ale konzistencia sa nemeni, stale je rovnaka.

patkaamirko
11. dec 2016

@ejuska2586 ahaa jasne už chapem.. ja som tiez bola chorá, včera a ored vcerom mi už bolo lepšie..malý mal nejaký vírus dva týždne aj vyhadzany bol .Tak aj ja som bola riadne chorá aj zvýšenú teplotu a cítila som sa príšerne.Už dom aj vtedy stresovala že potratim lebo aj predtým som bola tiež chorá..ale predtým som bola 2 3 týždne a mala aj teplotu 39 tak sa necudujem že som potratila.

patkaamirko
11. dec 2016

@ejuska2586 môj tiež..tak istá konzistencia od začiatku estw predtým ako som začala testovať..No až na tú krv čo mi tam neraz vadí 🙄

simbatko
11. dec 2016

@patkaamirko a to co znamena??Dufam ze nic zle..

ejuska2586
11. dec 2016

@simbatko Biely kremony vytok je fajn. Ked je v nom krv, to uz potom zavisi od farby a konzistencie. Tmava, akoby zoxidovana krv moze byt z praskajucich ziliek v maternici v dosledku uhniezdovania a neznamena nic zle. Svetla krv je horsia. Ale dufam, ze patkaamirko to zvladnu a babatko krasne donosi do uspesneho konca.

kuklicka33
11. dec 2016

Ahojte. 10. 12. ráno. Pondelok idem ku gynekologovi na overenie.

patkaamirko
11. dec 2016

@ejuska2586 Ďakujem ❤

butterfly333
11. dec 2016

@kuklicka33 a uz ti meška?ked už ideš ku gyn? A gratulujeeeem

zuzuliena1
11. dec 2016

@kacenaaa no tak ja si myslím že buď budeš tehu alebo máš rozhadzane hormóny 🙂 🙂 ale skôr verím v to prvé 🙂 prajem nech je to tak ako si zelas 🙂

simbatko
11. dec 2016

@ejuska2586 Aha dakujem za info...

nina4
11. dec 2016

@zuzuliena1 jaaj srdienko to su uz ake krasne // supeer tak uz si len uživaj tehulkovanie 😍😘

mon777
11. dec 2016

Včerajší. Dnes som spinila štvrtý deň. Niečo mi hovorilo, aby som si pichla fraxiparine, čo mi ostal z posledného tehu. Od toho momentu spinenie smizlo a je mi fajn 🙂 okrem občasného tlaku v podbrušku sa ale tehu necitim. Uvidím, čo povie dnešný večerný testik a ako sa čo vyvinie časom 🙂

nina4
11. dec 2016

@paulimauli ja byt na tvojom mieste idem neskôr nech sa drobciatko riadne zabyva .A aj ty budes pokojnejsia ked budes uz vidiet srdienko .A urcite je mimi tam kde ma byt krasne testik zosilnel .

miriam111111
11. dec 2016

@nina4 ahojky no ako dnes skusala si este ovu test?A tu BT si si nemerala ?

kacenaaa
11. dec 2016

Baby A s tlakom v podbrusku nemáte skúsenosti? .....

mon777
11. dec 2016

@kacenaaa je to v pohode, pokiaľ nemáš vyslovene bolesti alebo kŕče 😉

kacenaaa
11. dec 2016

@zuzuliena1 ďakujem si milá
..teraz večer mám tlak V podbrusku A hlavne mi neide do hlavy že či už niečo vipijem alebo zjem.hneď potom mám.žalúdok ako na vode....dúfam že tentokrát sa už nemýlim

mon777
11. dec 2016

@kacenaaa toho tlaku sa zbavia až po pôrode 😉

kacenaaa
11. dec 2016

@mon777 nie kŕče to niesu taký tlak sem tam iba taká jemná bolesť nič strašne... 😝

nina4
11. dec 2016

@miriam111111 ahojky moja no ovu uz negativnejsi ani nemohol byť beloba biela .a BT som dnes vobec nemerala ani by to nemalo zmysel maly v noci 3 X vracal tak som spala ak na ihlach.tento mesiac to uz neham tak pockam si pekne na mrsku a zacnem od zaciatku uz aj z BT .Dneska som kupila aj Nosifol drahy si kupil kotvičnik a Macu a bol by v tom cert aby sme tu nasu vytuzenu bambuľu nazamiešali 😆