Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123choco123 skus spravit z ranneho moču..Nevesaj hlavu..Budes tehu uvidis ;)❤ Kolko ti meska?
@simbatko ja neviem povedat kolko mi meska pretoze mam nepravidelne cykly kvoli stitnej zlaze... no uvidime skusim aj rano
@simbatko a dakujem za mile slova 🙂❤
Baby strašne ma bolí práva strana podbruska keď nehybne ležím tak ani nie A keď chodím cítim strašný tlak ☹ už nech je ráno
@veronikadan to je dar z Neba pre vas oboch k Vianociam...A tesim sa velmi s Tebou, nadherne Vianoce budete mat a zaroven prajem Tebe aj babätku vela zdravicka a krasne tehulkovanie 😀
@zuzuliena1 Velmi sa tesim s Tebou, az teraz pozeram testiky...Su ukazkove, ten najtmavsi je TOP 😉...Uzivaj tehulkovanie plnymi duskami 🤰...Vela zdravicka obom prajem 😘
@luta13 ďakujem ti veľmi pekne 🙂 🙂 je to skvelí pocit 🙂 🙂 uz mi začína byť trošku nevolno tak je určite všetko tak ako ma byt 🙂 🙂
Dievčatá, včera poobede som si robila tehu test, bol viditeľný duch, s manželom sme sa tešili ,cez noc ostal na pri okne a ráno keď som sa chcela pozrieť, druhu čiarku už nebolo vidieť.. Stalo sa vám niečo podobné? 😞 Samozrejme že skúsim zajtra testnut opäť... len ma to dnes sklamalo...😞😞
@lusinda28 urob si zajtra z ranného moču to bude lepšie 🙂 mne tiež na prvom teste bol duch vidieť a do druhého dňa uz nie potom som urobila z ranného a ten uz nezmizol 🙂 držím palce daj vediet 🙂 🙂
ahojte, dnes som bola na preventívke u gyn a mám po ovulácii, nechápem tomu 😒 v sobotu večer som si robila ovu test a bol negatívny... no v noci som cítila pichanie a tlaky ako pri ovu... a mám aj ten naťahovací hlien...
Dr. povedala, že keď sme snažili cez víkend, tak by to malo vyjsť, no nesnažili a upokojila ma, že stačí ešte aj dnes, len neviem, či to bude možné... rátala som, že ovu bude neskôr, som iba 13DC... dosť záhada u mňa tak skoro a ešte aj ten negat test... včera a dnes som si ani bazalku nemerala, tak ani to neviem podľa nej posúdiť čo a ako...
@adria88 vyskúšaj a uvidíš ja som plodné dni nikdy nasledovala bolo stresujúce a nemohla by som sa uvoľniť proste si to uzivajte a ono to príde samo uvidíš 🙂 držím palce 🙂
@zuzuliena1 Ďakujem pekne 🙂 no vyskúšať môžme, len neviem, či sa dnes bude dať... každopádne ak nie dnes, možno ešte aj zajtra je šanca, kašlať na to, ale ten negatívny test ma dosť zmiatol... a to somho robila prvýkrát v živote 😒 ach jo.. asi sa ozaj vykašlem na tieto všetky veci ako sú testy a meranie bt... uvidíme.. a ešte ten problém, že maternicu mám otočenú do zadu, ale vraj to je normálne a otehotneniu to nebráni 🙂
@adria88 ja mam zas maternicu operovanu a má iny tvar. No vynosila som 2 deti aj ked obe rizikove tehu. Teraz sa nám nejak už vyše 2r nedarí.
@adria88 ahoj.ja tento mesiac tiež prvýkrát skúšam ovu testy a dom z nich čisto paf..pred týždňom v utorok som bola na folikumetrii a fulikuly mali 10mm..od štvrtka som skúšala ovu testy a sú stále rovnaké..tá druhá ciarka tam nieje .dnes som 13DC no nechce sa mi veriť že ten hormón LH nestúpa,aby tie čiarky silneli..dnes idem znova k doki tak som zvedavá čo povie,ale ovu ešte asi nebola keďže ráno BT bola 36,3..a stále to tam akoby cítim na tej strane že je to tam 😉 takže zatiaľ som z ovu testov sklamaná..
@butterfly333 a čo ti povedala dr? môže byť aj kvôli tej maternici, že nemôžeš otehu ?
@adria88 nie koli tomu to nieje kedže už 2deti mám. Neviem kde je chyba máne všetky testy v poriadku obaja ms pravidelna ovu tiež neviem kde je chyba. Ja si myslim že to robí stres.
@butterfly333 no tak potom už ozaj prichádza do úvahy len ten stres 😒 a ako si na tom teraz? ešte snažilkujete?
@adria88 ano aj ked už ovu testy nerobim ani bt nemeriam. Chodim na 3 smeny tak sa mi ti neda merat v rovnaku dobu no a mm začal tiež chodit na 3smeny čiže sme sa tyžden nevideli. No uvidim čo z toho bude ja vždy v čase ovu mám špinenie tak na jednu slip vložku no tento cyklus som ho mala na 13dc len na 1slip vložku aj na 14dc na 1slip.a 15dc tak isto. Čo sa mi ešte nestalo že 3dni. No tak neviem presne kedy bola ovu a či vobec. Snažili sme sa 10dc 12dc aj 14dc aj potom. No neviem dnes son 25dc dpo neviem no dnes zomna vyšlo trocha krvi tiež na slip.vložke taky velky flak. No nikdy som to nemala ja pred ms nikdy nešpinim a ms by mala prist buduci tyžden v pondelok no ked bola ovu teraz skor toho 13-15dc tak sa mi to posunie a možem byt dnes tak 9-10dpo
@butterfly333 a nemohlo to byť uhniezďovanie? 🙂 čo ak sa predsa len zadarilo a budete mať Vianočný darček? 🤰
@butterfly333 to dnešné spinenie by mohlo byť uhniezdovanie. Držim palce, aby to tak bolo. 👍👶

@simbatko tak spravila som pred chvilkou test...biely ako sneh :(