icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adria88
12. dec 2016

@sofinkaviktorka negatívny, bohužiaľ nič tam nevidím 😒

milos32nika21
12. dec 2016

@sofinkaviktorka jejj vidim dusika pozri aj v negative je vidiet.

ejuska2586
12. dec 2016

@sofinkaviktorka Nic tam, zial, nie je.

nivea777
12. dec 2016

@sofinkaviktorka krasny biely,negativny.. mala by si testovat az ked ti meska MS.. zbytocne sa takto trapis.testovala si pred MS,prisla MS testovala si hned po MS... ja chapem ze tuzis po babatku ale moc tlacis na pilu

patkaamirko
12. dec 2016

Ženy, nedalo mi to, pri tých problemoch som si povedala že skusim ďalší test 😘 je to iba značka však viete testy som tu dávala aké som mala 🙂 dnes som si kúpila tento, je 20tkovy a mám ešte dva doma 😝
tak som si pravidlá radosť že ako krásne vyšiel 😍

patkaamirko
12. dec 2016

Je robený pred 5 minútami, nie z ranného moču 🙂

ejuska2586
12. dec 2016

@patkaamirko Krásny, vidíš. Všetko bude v poriadku, uvidíš 🙂

123choco123
12. dec 2016

@simbatko tak aj dnes rano bol test uplne biely :( co uz mozno nabuduce to uz vyde

patkaamirko
12. dec 2016

@ejuska2586 Ďakujem 🙂 dnes som bola u gp, povedala že som tehu, dala mi papier kde som mala voľačo vyplniť ( posledná ms a adresa atď. .) že príde mi domov appointment k midwife 🙄 predpokladám že o dva tri týždne a že gynekológa nedostanem. Tak teta mi to ide pozistovat a tlačiť na gynekológa aby mi ho dali lebo mám endometrialny polyp tak aspoň že nech pozrie kde sa nachádza od plodu a tak.. ktovie koľko to buďe trvať - dúfam že čím skôr 🙂 a ty sa ako cítiš ? bruško už voľake máš ? 😉

kacenaaa
12. dec 2016

@patkaamirko gratulujem 😍

123choco123
12. dec 2016

@patkaamirko gratulujem 🙂)) krasny test

ejuska2586
12. dec 2016

@patkaamirko Super, tak dúfam, že sa podarí niečo vybaviť. Ja stále rovnako, príznaky sú, brucho sfúknuté :D . Dnes ma zasa vyľakala bazálka - asi už radšej prestanem merať. Dnes som sa zobudila o pol hodinu skôr a bola o 0,2 stupňa nižšia - len 36,8. Hoci som ostala potom v posteli a zmerala si aj o 5tej, ako si meriam bežne, ostala rovnaká. Tak snáď je všetko, ako má byť. Inak sa cítim rovnako aj čo sa príznakov týka, ani nešpiním, tak snáď je všetko v poriadku.

cica1650
12. dec 2016

@zuzuliena1 tak rano som robila ale nic ani duch alebo som bola slepa ,BT stale hore 37,2' ale tri krat spinenie ako lentilka a nic viac,mrcha ked dojde tak hned a poriadne ale teraz len to spinenie,celi den mi je blbo tak na odpadnutie,tak este pockam a ked nedojde tak skusim zas o dva dni testnut

simbatko
12. dec 2016

@patkaamirko To su riadne kolajnicky ;) <3Gratulujem 🙂

patkaamirko
12. dec 2016

Ďakujem babyyyy
@kacenaaa
@123choco123
🤗😘 dnes podľa ms začínam 7 tt keďže doteraz vychádzali také slabšie ciarky na 10tkovom teste,tomuto sa teším ako mala 😄

kacenaaa
12. dec 2016

Ja si ešte na svojho ducha musím počkať 🙂dnes tiež nič 😉

patkaamirko
12. dec 2016

@simbatko Ďakujem,dúfam že sa bude pevne držať mala fazulka a že má neopustí 🙏

patkaamirko
12. dec 2016

@kacenaaa koľko DPO si ?

meli8412
12. dec 2016

@sofinkaviktorka Žial nič nevidím. Asi je čas vyhľadať doktora, že sa nedarí.

patkaamirko
12. dec 2016

@ejuska2586 no vidíš tak super, bazalku už memeraj,je to pre tvoje dobro 😄 zbytočne sa stresujes..ja už radšej odvtedy ani nemeriam.mňa okrem bolesti pŕs nič neboli..Teda ešte podbrusko a slabiny.nezvraciam, aj keď občas mi príde tak mierne nevoľno.Pozdravujem drobčeka 😇 👶

kacenaaa
12. dec 2016

@patkaamirko malo asi 8 dní 🙂

ejuska2586
12. dec 2016

@patkaamirko Tak tie prsia su top. Tie bolia riadne. Aj mam obrovske hnede dvorce (vacsinou - vsimla som si, ze sa menia) a cervene bradavky. A vidiet mi zilky na nich. Podbrusko sa ozve obcas aj s krizami, nie vzdy. Zaludok mam niekedy v pohode, niekedy akoby "na vode". Zvracat nezvraciam, doteraz ma trapili skor hnacky, ale vyzera to tak, ze ustali.

patkaamirko
12. dec 2016

@kacenaaa tak to je málo.Počkaj s testovaním estw pár dní ;)

kacenaaa
12. dec 2016

@patkaamirko najbližšie až v piatok 🙂

patkaamirko
12. dec 2016

@ejuska2586 ani nevrav o hnackach 😂 dva dni mam..prsia nemôžem ani chytit, tiež mám tie žilky

ejuska2586
12. dec 2016

@patkaamirko Čítala som, že to zvykne byť ako "náhrada" za zvracanie :D

ejuska2586
12. dec 2016

@patkaamirko Ktory týždeň a deň si? Ja som dnes 5t+3d.

patkaamirko
12. dec 2016

@ejuska2586 tak dufam že to nebude trvať dlho 😁😁

ejuska2586
12. dec 2016

@patkaamirko Nápodobne 🙂

patkaamirko
12. dec 2016

@ejuska2586 mne to vychádza dnes 6t+0
tak neviem či som dnes začala 7tt alebo zajtra..ale asi zajtra teda že . ??