Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka jejj vidim dusika pozri aj v negative je vidiet.
@sofinkaviktorka Nic tam, zial, nie je.
@sofinkaviktorka krasny biely,negativny.. mala by si testovat az ked ti meska MS.. zbytocne sa takto trapis.testovala si pred MS,prisla MS testovala si hned po MS... ja chapem ze tuzis po babatku ale moc tlacis na pilu
Je robený pred 5 minútami, nie z ranného moču 🙂
@patkaamirko Krásny, vidíš. Všetko bude v poriadku, uvidíš 🙂
@simbatko tak aj dnes rano bol test uplne biely :( co uz mozno nabuduce to uz vyde
@ejuska2586 Ďakujem 🙂 dnes som bola u gp, povedala že som tehu, dala mi papier kde som mala voľačo vyplniť ( posledná ms a adresa atď. .) že príde mi domov appointment k midwife 🙄 predpokladám že o dva tri týždne a že gynekológa nedostanem. Tak teta mi to ide pozistovat a tlačiť na gynekológa aby mi ho dali lebo mám endometrialny polyp tak aspoň že nech pozrie kde sa nachádza od plodu a tak.. ktovie koľko to buďe trvať - dúfam že čím skôr 🙂 a ty sa ako cítiš ? bruško už voľake máš ? 😉
@patkaamirko gratulujem 😍
@patkaamirko gratulujem 🙂)) krasny test
@patkaamirko Super, tak dúfam, že sa podarí niečo vybaviť. Ja stále rovnako, príznaky sú, brucho sfúknuté :D . Dnes ma zasa vyľakala bazálka - asi už radšej prestanem merať. Dnes som sa zobudila o pol hodinu skôr a bola o 0,2 stupňa nižšia - len 36,8. Hoci som ostala potom v posteli a zmerala si aj o 5tej, ako si meriam bežne, ostala rovnaká. Tak snáď je všetko, ako má byť. Inak sa cítim rovnako aj čo sa príznakov týka, ani nešpiním, tak snáď je všetko v poriadku.
@zuzuliena1 tak rano som robila ale nic ani duch alebo som bola slepa ,BT stale hore 37,2' ale tri krat spinenie ako lentilka a nic viac,mrcha ked dojde tak hned a poriadne ale teraz len to spinenie,celi den mi je blbo tak na odpadnutie,tak este pockam a ked nedojde tak skusim zas o dva dni testnut
@patkaamirko To su riadne kolajnicky ;) <3Gratulujem 🙂
Ďakujem babyyyy
@kacenaaa
@123choco123
🤗😘 dnes podľa ms začínam 7 tt keďže doteraz vychádzali také slabšie ciarky na 10tkovom teste,tomuto sa teším ako mala 😄
@simbatko Ďakujem,dúfam že sa bude pevne držať mala fazulka a že má neopustí 🙏
@kacenaaa koľko DPO si ?
@sofinkaviktorka Žial nič nevidím. Asi je čas vyhľadať doktora, že sa nedarí.
@ejuska2586 no vidíš tak super, bazalku už memeraj,je to pre tvoje dobro 😄 zbytočne sa stresujes..ja už radšej odvtedy ani nemeriam.mňa okrem bolesti pŕs nič neboli..Teda ešte podbrusko a slabiny.nezvraciam, aj keď občas mi príde tak mierne nevoľno.Pozdravujem drobčeka 😇 👶
@patkaamirko malo asi 8 dní 🙂
@patkaamirko Tak tie prsia su top. Tie bolia riadne. Aj mam obrovske hnede dvorce (vacsinou - vsimla som si, ze sa menia) a cervene bradavky. A vidiet mi zilky na nich. Podbrusko sa ozve obcas aj s krizami, nie vzdy. Zaludok mam niekedy v pohode, niekedy akoby "na vode". Zvracat nezvraciam, doteraz ma trapili skor hnacky, ale vyzera to tak, ze ustali.
@kacenaaa tak to je málo.Počkaj s testovaním estw pár dní ;)
@patkaamirko najbližšie až v piatok 🙂
@ejuska2586 ani nevrav o hnackach 😂 dva dni mam..prsia nemôžem ani chytit, tiež mám tie žilky
@patkaamirko Čítala som, že to zvykne byť ako "náhrada" za zvracanie :D
@patkaamirko Ktory týždeň a deň si? Ja som dnes 5t+3d.
@ejuska2586 tak dufam že to nebude trvať dlho 😁😁
@patkaamirko Nápodobne 🙂
@ejuska2586 mne to vychádza dnes 6t+0
tak neviem či som dnes začala 7tt alebo zajtra..ale asi zajtra teda že . ??

@sofinkaviktorka negatívny, bohužiaľ nič tam nevidím 😒