icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adria88
12. dec 2016

@patkaamirko super, gratulkaaa veľká 😍

ejuska2586
12. dec 2016

@patkaamirko Nie, už dnes 🙂

patkaamirko
12. dec 2016

@adria88 Ďakujem 😍😍😍😍 juuuj vytesujem sa z toho testu ešte staale 😄 a ešte mám dva lebo boli 3 v balení tak si zrobim ešte keď budem mať zlú náladu nech ju mám lepšiu 😀 😝

lela123
12. dec 2016

🙂

simbatko
12. dec 2016

@ejuska2586 tie cervene bradavky kedy sa u teba objavili??;)

ejuska2586
12. dec 2016

@simbatko Fuuu, už si nepamätám presne, ale ešte pred meškaním menštruácie - zároveň s hnedými dvorcami.

adria88
12. dec 2016

@patkaamirko tak treba 😉 teším sa s tebou 😘 a už len do úspešného konca, oddychuj a užívaj tento čas Vianočný 🙏👶🤰

simbatko
12. dec 2016

@ejuska2586 aha lebo som si vsimla na sebe ze mi trosku s cervenali..tak preto sa pytam;)

123choco123
12. dec 2016

baby este vas pootravujem ked ste tu take mile stvorenia 🙂 mysliste ze ten test je neplatny? podla mna ta palicka by mala byt vyssie

kacenaaa
12. dec 2016

@123choco123. Podľa mňa je normálny žiadny nieje tak ako ti to tam ukazuje tak hneď hore vedľa seba 🙂

123choco123
12. dec 2016

@kacenaaa ved prave aj ja si myslim len kamoska mi povedala ze si mysli ze je neplatny :D no ale dalsi uz robit odmietam...od vcerasom si spravila 3! uz chcem dostat MS normalne nech mam novy cyklus ako to riesit :(

zuzuliena1
12. dec 2016

@cica1650 tak my sme sa snažili rok a nič tiež som sa sledovala. Merala som bz ,kontrolovala krcok a nič bola som s toho zbytocne vystresovana 🙂 prestala som a behom dvoch mesiacov sa podarilo 🙂 v stredu idem k dr a mala by som byť v 4+6 🙂🙂 nechaj tomu voľný priebeh 🙂 budem na teba myslieť 🙂

slnecnica333
12. dec 2016

Neviete niekto chuchu dostala MS po tej vyvolavale?a olylili ako sa citi?

alilka
12. dec 2016

@adria88 tak uz som bola u doki..tak ako som predpokladala..ovu ešte nebola foliky sú tam a rastu. Sú až 3 😀 dve majú už 21mm a tretí trocha menej .v stredu sa mám zasa ukázať nech sa na ne pozrie..či prasknú

zuzuliena1
12. dec 2016

@patkaamirko krásne gratulujem 🙂 🙂 užívaj tehulkovanie 🙂

alilka
12. dec 2016

Baby nemáte nejaký "overený recept" na dopomoc k prasknutiu folikulov?neviem či niečo také vôbec existuje ale 😂 😀

patkaamirko
12. dec 2016

@adria88 Ďakujem,uzijem ako sa dá 😉 budem sa snažiť myslieť pozitívne a menej na tie starosti.. ( teraz aj so sťažnosťou za zlé diagnostikovanie a zanedbanie starostlivosti 🙄 )
😘🤗

patkaamirko
12. dec 2016

@zuzuliena1 Ďakujem 🙂 ty si tiež tehu?

tinka77
12. dec 2016

@kacenaaa ja neviem, už mám asi halucinácie, ale mne sa tam niečo slabucke zdá. Ved uvidis o pár dní. Ja som dnes cca. 6-8 DPO. Neviem ktorý den bola presne ovulácia. Takze ak sa zadarilo, mohli by sme mať pozitívny test naraz. 😀😝 máš nejaké priznaky, pocity?

kacenaaa
12. dec 2016

@tinka77 ahoj no čo ja viem boli ma podbrusko všelijaké pichacky tlaky A tak 🙂 žalúdok ako na vode takže neviem no 🙂 mrcha mala prísť včera no neprišla ale ja nikdy nemavam presne vždy mi aspoň týždeň mešká... Akurát že nikdya brucho nebolelo pred termínom mrchy až keď mi meškala A teraz skôr ako mala prísť tak uvidíme 🙂 A ty?

zuzuliena1
12. dec 2016

@patkaamirko tak podľa testov áno 🙂 aj podľa pocitov 🙂 uz len potvrdiť lekárom 🙂

kacenaaa
12. dec 2016

@123choco123 to poznám keď príde mrcha aspoň vieme nacom sme lebo tá neistota je strašna

tinka77
12. dec 2016

@kacenaaa no ak si 8 DPO, tak si mala neskôr ovulaciu. Ja som mala asi na 12-14 DC. Dostať mám az o týžden. Mňa trochu pobolieva brucho, včera to bolo horsie. Keby tak človek vedel, čo sa v tom našom tele deje. 😝 😂 Ja budem testovať v sobotu, tak uvidime. V piatok sem hod testik

123choco123
12. dec 2016

@kacenaaa no asi tak...ja sa uz tak pozorujem ako chora...boli ma brucho som unavena bolia ma krize :D raz mi vyde duch potom biele testy, MS meska....stale mam pocity ze som uz dostala a ked idem na wc tak nic...len taky mliecny vytok :-/ no hroza! mala som sa narodit ako chlap :D

kacenaaa
12. dec 2016

@tinka77 hej jasné že ho sem.dám aj keď som veľmi nedockava stále by som tie testy robila... Kľudná budem až keď bude ružový duch jasný namma pozerať 😝

kacenaaa
12. dec 2016

@123choco123 mám to isté od včera pocit že už dostanem a nič iba biely výtok dúfajme že to sa tam drobec zabyvava 😍 už mám dosť toho že sa mi niečo deje čudné a stále nič.... Nebaví má stále do vetra hovoriť že možno som tehu... Každy mi vraví že mrchu dostanem a mňa to len rozčúli 😔

patkaamirko
12. dec 2016

@zuzuliena1 je no tak to držím palce.. pekne si tehulkuj až do konca 😘
ja som mala včera taty tlak dole ako už len som čakala že vypadne mi voľačo z dola alebo že puknem a začnem krvacat..neskutocne tvrdé podbrusko som mala..

123choco123
12. dec 2016

@kacenaaa no asi tak....ale proste my sa nesnazime nejako exra ze meriam teplotu atd..mam problemy zdravitne tak som sa rozhodla robit si ovu testy..v septembri uz planujeme svadbu ze dovtedy aspon budem pozorovat moje telo aby som vedela ako na tom som...no a proste 25.11. som si urobila vecer ovu test nechala ho na stole a sla k drahemu do postele :D a az rano som si vsimla ze bol asi pozitivny ale nedavala som tomu velku nadej kedze som si myslela ze rano uz bol vysledok neplatny...a aj 26. aj 27. sme mali nechraneny styk... takze je realne ze sme sa milovali cez plodne dni a uz som sa nato tak namotala ze by som aj mohla byt tehu, ale museli by sme presunut tym padom svadbu asi :D takze ja uz sama ani neviem co by bolo lepsie len havne chcem vediet ci som ci nie...ci sa mam tesit na svadbu alebo babo...

patkaamirko
12. dec 2016

@123choco123 Ahoj, aj svadbu môžeš mať 😃
ja som sa vydávala v 8 mesiaci..celá guľatá 😂😂 a bolo dobre
držím palce ;)

kacenaaa
12. dec 2016

@123choco123 ja presne to isté ale svadba v októbry tiež neviem či to bol dobrý nápad A sex tiež v tom istom čase ako ty :D :D