icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
13. dec 2016

@paulimauli krasne //...Gratulujem...No myslim, ze ak zavolas k Dr. a povies, ze si tehu a chces si byt ista, ze Ta objedna aj pred Vianocami - ak mas fajn Dr. 😉...Pri prvom synovi som bola ja osobne u Dr. 10 dni po meskani MS a potvrdil tehu...No drzim palceky a daj potom sem info, ako ste dopadli...Uzivaj tehu a prajem vam obom vela zdravia

butterfly333
13. dec 2016

@luta13 dakujem moja zlata no uvidíme.

paulimauli
13. dec 2016

@luta13 Asi pôjdem fakt až po novom roku,,, nechám to v rukách božích... 🙂 len dúfam že všetko bude dobre prebiehať. veľmi moc sa s toho teším a chcela som sa podeliť o radosť so známimi , ale až keď to budem mať potvrdené od Dr......ale aspoň nebudem predčasne robiť haló. Ale tak moc moc moc sa teším.
A aspoň takto na fóre sa môžem vytešovať :D v práci to totiž poovedať vôbec nemôžem, akurát zajtra mi končí zmluva,, potrebujem aby predlžili na neurčito :D

adria88
13. dec 2016

@luta13 vďaka 😉 no láska práveže nebola, manžel nebol doma, tak možno ak tak ešte dnes, lebo badám ešte ten naťahovací hlien stále, dnes ho nenechám na pokoj ani keby čo bolo 😅

123choco123
13. dec 2016

@patkaamirko
@luta13 och babule stale mam bolesti na mrchu...celu noc!rano som sa zobudila s tym ze som uz isto dostala a nic!robila som test a nic na nom nie je vidiet 😢😢😢

biba12
13. dec 2016

@hviezdicka3210 teš sa 🙂

lulila20
13. dec 2016

@luta13 😯

kacenaaa
13. dec 2016

@123choco123 moja mňa tiež bruško pobolieva tiež som test robiť nechcela ale urobím :/

paula2011
13. dec 2016

Ja som mala značku mabybaby duch za každým doktor že nie som tehotná a ja ani nemôžem teraz byť myslíte si že je tam šanca? lebo ak áno treba to riešiť rýchlo!

miladyproud
13. dec 2016

Ahojte tak sa podelím s mojou skúsenosťou ... Clear blue test nie digitalny som mala duchov.. silnych celkom. Potom mi to nedalo kupila som si lacne testy z drogerie a tam kazdy druhy den negativny test .. Dokonca aj clearblue digitálny. Menštruáciu nemam a dnes som 43 den cyklu. :/ Lekarka ma zoberie az 23.12 a dnes mi znova vysliel test veľmi cudne.. neviem co je to. Neviem teda ci mate niekto takuto skusenosť, že vam niektore testy duchovali a niektore nic?

butterfly333
13. dec 2016

@miladyproud hod sem testík

sibalka21
13. dec 2016

@miladyproud Skus pridat foto posledneho testu.... Je to mozne, ale pokial si mala na clearblue duchov predtym, teraz by si mala mat uz silnejsie ciarky.... treba uz len vyckat na lekarku, drzim palce 🙂

biba12
13. dec 2016

@paula2011 prepáč, nerozumiem otázke. Spravila si si test. Ukázal ducha. Šla si k lekárovi. Ten povedal, že nie si tehu. A teraz otázky. KOľko Ti meškala ms, keď si si robila test a následne šla k lekárovi? Bral Ti krv, či robil len UZV? Koľko testov si si robila? ...

miladyproud
13. dec 2016

Posielam tu fotku takto vyzera aj vyschnuty to je natom cudne :D

123choco123
13. dec 2016

@kacenaaa urcite urob....my sme teraz trosku smutní s priateľom ale snáď to pride ked nebude datum pôrodu rovnaký ako datum svadby 😀

biba12
13. dec 2016

@miladyproud podľa mňa je premočený. Skús iný.Prípadne ho odfoť spredu.

sibalka21
13. dec 2016

@miladyproud Bohuzial, to neber do uvahy.... Je presiaknuty a dost rozliaty... Skus radsej iny...

miladyproud
13. dec 2016

tu je z predu. Hej bolo mi jasné, že tento je asi chybný. Len mi nejde do hlavy, že mi ukazali clearblue + a iné nič. Takže nevieme na čom sme.

kacenaaa
13. dec 2016

Tento je dnešný hneď po urobeni 🙂 treba poriadne pozerať či niečo vidíte prosím 🙂

kacenaaa
13. dec 2016

@123choco123 už som ho sem dala

hviezdicka3210
13. dec 2016

@biba12
@luta13
babenky dakujem😘 neopisatelny pocit💜

biba12
13. dec 2016

@kacenaaa zatiaľ nič. Nepísala si, že ďalší v piatok ? 🙂

biba12
13. dec 2016

@miladyproud tie predtým nemáš? Že by si ich odfotila a pozreli by sme sa na ne.

kacenaaa
13. dec 2016

@biba12 áno ale nevydržala som....možno ja som čudná ale ja ho tam vidím 🙂

zuzu2901
13. dec 2016

@kacenaaa ahoj ja tam tiez nic nevidim.Nerob si zbytocne nadeje.Uz ti meska mrcha? Ak ano tak testni o 2 dni a ciarka tam bude,ale ak ti zatial nemeska tak chvilu pockaj.Ja som pred tyzdnom mala podobny test a zbytocna a hlavne predcastna radost v kutiku duse.Je to,len trapenie samej seba.Mne zial mrcha dorazila 😒

miladyproud
13. dec 2016

@biba12 nasla som jeden este tento je stary asi okolo decembra zaciatok

kacenaaa
13. dec 2016

@patkaamirko
@luta13
@simbatko
@123choco123
@adria88 baby pozriete sa mi na test alebo mi už fakt šibe :/

kacenaaa
13. dec 2016

Tento to je

biba12
13. dec 2016

@kacenaaa nie si čudná, len sa nevieš dočkať. Na jednej strane chápem, len keď to budeš takto prežívať a náhodou sa nebude dariť pár mesiacov (lebo málokto má to šťastie dať to na prvýkrát - ale zase ja som mala pri oboch deťoch, snaženie až jeden mesiac🙂 , tak prečo nie aj Ty 🙂 ) tak, aby si sa zbytočne netrápila. Ja nepoznám meranie BT, ovu testy, (neviem ani kedy mám ovuláciu...trápenie s počatím, donosením.. Mne v tomto všetko vyšlo. Až tu som zistila, koľko je takých žien, ktorým sa nedarí, koľko to trvá, čo všetko sa dá a kde sa dá zmerať, nahmatať atď.... Aké druhy testov sú... A skutočne obdivujem Vás všetky, ktoré máte problém, riešite a snažíte sa nepodliehať negatívnym pocitom....
Tak Ti prajem veľa šťastia a neskutočný elán máš dievča 🙂

olylili
13. dec 2016

Baby 8+2t to som v 8 alebo 9 týždni ja som z toho úplný jeleň