icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
14. dec 2016

@tinka77 to je blbá fotka :( ja ničomu už nerozumiem...skrátka iný test a testy robím hneď po sebe to je vtom

tygricatko
14. dec 2016

@tinka77 a lady max si v lekarni kupila..? Lebo u nas same no name znacky 😀 a Pepino v DMke..?

miriam111111
14. dec 2016

@nina4 prosim ta este ma napadlo ze minuly cyklus si mala ovu ktory DC?Ja len ze o kolko sa ti posunula ov tento mesiac po tom biochemickom lebo ja som minule mala uz takto na 16DC silnu ciarku a na 17DC uz bol ovu test pozitivny no dnes na ten 16DC mam na ovu teste tu testovaciu ciarky uplne slabu takze sa ovu posunie aj mne.

tinka77
14. dec 2016

@tygricatko Lady Max je z lekárne Dr. Max. Pepino je z DM a je tiež fajn, len je strašne tenučký ten pásik a ja som slepá. No, ale ak tam má byť výrazná druhá čiarka, je jedno aký je to test. Ja som pri prvej dcérke testovala iba s Pipinom, vždy mi ukázal dobre. 🙂

tinka77
14. dec 2016

@kacenaaa Moje, ja tam niečo vidím. Aj som ti to vyznačila. Pre tvoje psychické zdravie a pohodu skús vydržať pár dní.😝 😀 Budeme sa potom vytešovať spolu. 😉

zuzuliena1
14. dec 2016

@tinka77 to ti verim ja som robila presne to isté 🙂 🙂 ešte som si to aj nafotila a v práci na to stále nakukala 🙂 🙂 🙂

tinka77
14. dec 2016

@zuzuliena1 Presne, presne. To ako ja. Bože, sme my prípady. 😅

kacenaaa
14. dec 2016

@tinka77 ty si poklad 🙂 úžasná... Hej musím počkať do soboty určite A mám ešte jeden test z tých čo minule... Ono vravia že keď podsvietis test a vidíš tam čiarku tak tam je len je slabá ešte veľmi A ja ju tam mam 🙂

tinka77
14. dec 2016

@kacenaaa No tak vidis. 👍 Dáme si tu rande v sobotu ráno. Tesim sa na testiky. Zatiaľ testy zamknúť a zahodiť kľúč, aby ťa to nelákalo. 😉

tygricatko
14. dec 2016

@tinka77 Tak zbehnem do DMky 🙂

kacenaaa
14. dec 2016

@tinka77 rozkaz ;)

alilka
14. dec 2016

@miriamn76 pozri ten ovu test dnešný. Jasné že mi nedalo pokoja tak som ráno zbehla kúpiť 😂😂😂

nina4
14. dec 2016

@tinka77 no ja neviem ci mam tak citlive kukuc ale vidim tam slabu a do ruźova

nina4
14. dec 2016

@ejuska2586 fuu no dodala si mi nadej 😘 a ty sa mi máš ako ?

ejuska2586
14. dec 2016

@nina4 To som rada. My sa máme fajn. Pomaly priberáme (alebo sa nafukujeme, neviem presne). V každom prípade, ja na sebe vidím také malé bruško :D V piatok nás čaká návšteva gynekológa, tak dúfam, že dostaneme prvú fotečku. Akurát budem začínať 7. týždeň... Už sa veľmi teším na to.

zuzuliena1
14. dec 2016

@tinka77 ale co nech si myslím kto chce co chce 🙂 🙂 chceme babenko a ked máme pocit a príznaky ze to vyšlo všetky zábrany idú proste bokom 🙂 🙂 🙂

zuzuliena1
14. dec 2016

Už sedím v čakárni 🙂

nina4
14. dec 2016

@miriam111111 minule som mala 12 DC a teraz až 20 DC tak ale ak by došla aj MS tak uz som tu toho dost opkukala a fakt sa mam stále co uciť a ak teraz nic tak dalsi mesiac bude 😆 urcite
Tak budeme teraz Vianocnom napäti ze ci nahodou budem na teba mysliet daj potom vedieť co a ako 😉

luta13
14. dec 2016

@nina4 odpoved vie len Boh na Nebi, ktory Ta bud pozehna, alebo nie...To, ci to stacilo zistis, az ked Ti bude meskat najblizsia MS...Verim a dufam, ze vam to vyslo!...Vzdy som bola clovek v ruzovych okuliaroch a optimistka...Co ma prist, pride...Musis len verit, aj ked v kutiku duse musis ratat aj s moznostou, ze to mozno nevyslo...Velmi Ti to prajem, je vidiet, ze moc tuzis po dalsom babätecku 🍼🤰😇, takze drzim vsetky moje prstiky, nech mas na najblizsom testiku znova krasne // a tentokrat nech dietatko zostane pod Tvojim srdcom az do porodu 😘...To posledne tehu, ktore zaniklo bola skuska od Boha a urcite chorucke babätko...Prajem Ti pekny a usmiaty dnik 😀

luta13
14. dec 2016

@zuzuliena1 Silno na Teba myslim v tejto chvilke...Posielam srdiecko...Snad budes mat v ociach slzicky stastia a uvidis minifazulku v Tvojom brusenku 😘

tinka77
14. dec 2016

@nina4 Dakujem. Aj ja ju vidím. Tak snáď bude v sobotu tmavšia. 😝

suesue1983
14. dec 2016

Babule som 15dpo toto uz vyslo co poviete?😊 Boze neviem ci mam plakat alebo sa smiat aleboco 😊😊Neverila som ze ich este uvidim

luta13
14. dec 2016

@tygricatko na fotke vidim druhu slabucku ciarku 😉...Testuj zas o 2-3 dni, mala by silniet...Silno drzim palceky 😉

luta13
14. dec 2016

@jjuulliisskkaa Odpovedat Ti neviem na ziadnu Tvoju otazku presne, ale jedno Ti len poviem...Bud optimista a ver tomu, ze raz budes v naruci drzat svoje vytuzene babätko, no najprv si najdes na testiku ukazkove // palice!!!...Verim, ze raz to pride, vsetko chce svoj cas a treba tomu verit...Pokial mas MS a si plodna, aj ked folikulom harasi, tak myslim spravnou liecbou by si sa mala dostat do spravnej "formy" a otehotniet...Lahko sa mi samozrejme hovori, nic podobne som neprezila, no verim na zazraky a to mi ako zene staci 😉...Prajem Ti, aby vam to vyslo co najskor a bola si stastna...Boh Ta zehnaj!

tygricatko
14. dec 2016

@luta13 dakujem 🙂 bradavky ma bolia jak slak, tak som fest zvedava 😀

nina4
14. dec 2016

@suesue1983 zlatinko plac smej sa kludne je to tam krasa a teraz uz len kludne tehuľkovanie 😘

123choco123
14. dec 2016

@luta13 🙂 sii zlata ale dnes uz uplne mam pocit ze idem dostat... :D ale stale nic ani len naznak,stale mam taky pocit vlhka presne... :-/ ... ale podla mna je uz dost dlho od ovulky, podla mna by uz nemal byt duch ale riaadna ciarka tmava...

tinka77
14. dec 2016

@suesue1983 Krásne pozitívny test. Gratulujem! 👏 👶

luta13
14. dec 2016

@kacenaaa presne na tom mieste ako je oznacene na Tvojom teste vidim slbuckeho dusika druhej /...Vydrz s babami do soboty a uvidis tie palice potom 🙂...Verim tomu, ze "Tvoj pocit" Ta neklame a ani testiky neduchuju 😉...Drzim palceky 🙏

luta13
14. dec 2016

@suesue1983 Plac a smej sa zaroven, je to uzasne!!!...Krasny ukazkovy testik //... Potichucky gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie po potvrdeni Dr. ...Tesim sa s Tebou 😀