Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tinka77 a lady max si v lekarni kupila..? Lebo u nas same no name znacky 😀 a Pepino v DMke..?
@nina4 prosim ta este ma napadlo ze minuly cyklus si mala ovu ktory DC?Ja len ze o kolko sa ti posunula ov tento mesiac po tom biochemickom lebo ja som minule mala uz takto na 16DC silnu ciarku a na 17DC uz bol ovu test pozitivny no dnes na ten 16DC mam na ovu teste tu testovaciu ciarky uplne slabu takze sa ovu posunie aj mne.
@tygricatko Lady Max je z lekárne Dr. Max. Pepino je z DM a je tiež fajn, len je strašne tenučký ten pásik a ja som slepá. No, ale ak tam má byť výrazná druhá čiarka, je jedno aký je to test. Ja som pri prvej dcérke testovala iba s Pipinom, vždy mi ukázal dobre. 🙂
@tinka77 to ti verim ja som robila presne to isté 🙂 🙂 ešte som si to aj nafotila a v práci na to stále nakukala 🙂 🙂 🙂
@zuzuliena1 Presne, presne. To ako ja. Bože, sme my prípady. 😅
@tinka77 Tak zbehnem do DMky 🙂
@ejuska2586 fuu no dodala si mi nadej 😘 a ty sa mi máš ako ?
@nina4 To som rada. My sa máme fajn. Pomaly priberáme (alebo sa nafukujeme, neviem presne). V každom prípade, ja na sebe vidím také malé bruško :D V piatok nás čaká návšteva gynekológa, tak dúfam, že dostaneme prvú fotečku. Akurát budem začínať 7. týždeň... Už sa veľmi teším na to.
@tinka77 ale co nech si myslím kto chce co chce 🙂 🙂 chceme babenko a ked máme pocit a príznaky ze to vyšlo všetky zábrany idú proste bokom 🙂 🙂 🙂
Už sedím v čakárni 🙂
@miriam111111 minule som mala 12 DC a teraz až 20 DC tak ale ak by došla aj MS tak uz som tu toho dost opkukala a fakt sa mam stále co uciť a ak teraz nic tak dalsi mesiac bude 😆 urcite
Tak budeme teraz Vianocnom napäti ze ci nahodou budem na teba mysliet daj potom vedieť co a ako 😉
@nina4 odpoved vie len Boh na Nebi, ktory Ta bud pozehna, alebo nie...To, ci to stacilo zistis, az ked Ti bude meskat najblizsia MS...Verim a dufam, ze vam to vyslo!...Vzdy som bola clovek v ruzovych okuliaroch a optimistka...Co ma prist, pride...Musis len verit, aj ked v kutiku duse musis ratat aj s moznostou, ze to mozno nevyslo...Velmi Ti to prajem, je vidiet, ze moc tuzis po dalsom babätecku 🍼🤰😇, takze drzim vsetky moje prstiky, nech mas na najblizsom testiku znova krasne // a tentokrat nech dietatko zostane pod Tvojim srdcom az do porodu 😘...To posledne tehu, ktore zaniklo bola skuska od Boha a urcite chorucke babätko...Prajem Ti pekny a usmiaty dnik 😀
@zuzuliena1 Silno na Teba myslim v tejto chvilke...Posielam srdiecko...Snad budes mat v ociach slzicky stastia a uvidis minifazulku v Tvojom brusenku 😘
@tygricatko na fotke vidim druhu slabucku ciarku 😉...Testuj zas o 2-3 dni, mala by silniet...Silno drzim palceky 😉
@jjuulliisskkaa Odpovedat Ti neviem na ziadnu Tvoju otazku presne, ale jedno Ti len poviem...Bud optimista a ver tomu, ze raz budes v naruci drzat svoje vytuzene babätko, no najprv si najdes na testiku ukazkove // palice!!!...Verim, ze raz to pride, vsetko chce svoj cas a treba tomu verit...Pokial mas MS a si plodna, aj ked folikulom harasi, tak myslim spravnou liecbou by si sa mala dostat do spravnej "formy" a otehotniet...Lahko sa mi samozrejme hovori, nic podobne som neprezila, no verim na zazraky a to mi ako zene staci 😉...Prajem Ti, aby vam to vyslo co najskor a bola si stastna...Boh Ta zehnaj!
@luta13 dakujem 🙂 bradavky ma bolia jak slak, tak som fest zvedava 😀
@suesue1983 zlatinko plac smej sa kludne je to tam krasa a teraz uz len kludne tehuľkovanie 😘
@luta13 🙂 sii zlata ale dnes uz uplne mam pocit ze idem dostat... :D ale stale nic ani len naznak,stale mam taky pocit vlhka presne... :-/ ... ale podla mna je uz dost dlho od ovulky, podla mna by uz nemal byt duch ale riaadna ciarka tmava...
@suesue1983 Krásne pozitívny test. Gratulujem! 👏 👶
@suesue1983 Plac a smej sa zaroven, je to uzasne!!!...Krasny ukazkovy testik //... Potichucky gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie po potvrdeni Dr. ...Tesim sa s Tebou 😀

@tinka77 to je blbá fotka :( ja ničomu už nerozumiem...skrátka iný test a testy robím hneď po sebe to je vtom