icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
14. dec 2016

@tygricatko Myslim na Teba, nech si tehu 😉...Posielam srdiecko na dobru naladicku 😀

butterfly333
14. dec 2016

@suesue1983 gratulujem a prajem všetko dobré 😘

luta13
14. dec 2016

@simbatko kedy zbledla teraz? ...Hod sem foto? ...Je to mozno len tym, ze uschol testik...Ak ju tam este ale je vidno aspon trosku, tak je to v pohode...Testuj zas za 2-3 dni, ak si tehu, mala by tmavnut 😉 Drzim Ti palceky 🙂

butterfly333
14. dec 2016

@zuzuliena1 tak držím moooc palce.

kacenaaa
14. dec 2016

@luta13 Praveze teraz necítim nič čudné iba mierne povoľovanie podbruska sem tam.... Tento test má úplne dorovnal lebo tam neje nič čo by som mohla považovať za nádej a preto....ja neviem no tetaz už... Včera som tomu verila bol to test inej značky A druhá čiarka tam bola viditeľná hneď aj keď len slabo A na tomto úplne nič...

luta13
14. dec 2016

@123choco123 vyckaj este zopar dni, snad stmavnu // 🙂

luta13
14. dec 2016

@kacenaaa testuj s babami v sobotu, uvidis...Dovtedy netestuj, najdi si inu vypln casu...No aby si nebola castym testovanim sklamana...Viem, ze je to tazke, no treba cakat, ine Ti nezostava...Pekny usmiaty dnik Ti prajem 😉🌹🌞

suesue1983
14. dec 2016

@nina4 Jeeej ďakujem veľmi pekne bože neviem jak to rozdycham,dufam že bude všetko ok,ďakujem.Držim palčeky aj Vam😊

simbatko
14. dec 2016

@luta13 no pozri teda lepsie nejde mi odfotit

suesue1983
14. dec 2016

Ďakujem Vam žienky nejde mi odpovedať každej osobne,neviem čo to/Ďakujem ste zlaté 😘Snažilkam želám nech si tiež čim skor najdu//

kacenaaa
14. dec 2016

@luta13 akurát mám hustý biely výtok skoro ako kaša no strašne hustý A niekedy až tak nie je normálny nie chorobný 🙂

zuzuliena1
14. dec 2016

@butterfly333
@luta13 tak uz som doma a placem od radost bolo krásne vidieť gestacny vacok ktorý ma 9mm a presne zodpovedá veľkosťou na 5tt 👶 o dva týždne idem na kontrolu kde uz bude aj drobcek zo ❤ všetko vyzerá výborne a je tam kde ma byt 🙂 🙂 som šťastím celá bez seba ❤🤰❤ ďakujem vám dievčatá za podporu 😘😘

simbatko
14. dec 2016

@zuzuliena1 Gratulujem ;) ;)

ejuska2586
14. dec 2016

@zuzuliena1 Super, gratulujem. Mňa to čaká v piatok, akurát budem 6tt+1d, tak dúfam, že už aj srdiečko budem počuť. Neviem sa dočkať. Prajem Vám, nech krásne v zdraví rastiete 🙂

butterfly333
14. dec 2016

@zuzuliena1 to je super správička velmi gratulujem a prajem aby všetko bolo v poriadku. Držkaj sa 😘

zuzuliena1
14. dec 2016

@butterfly333
@ejuska2586
@simbatko ďakujem vám 😘 aj ja prajem len vela zdravicka a nech pekne rastiete 🙂 daj v piatok vedieť 🙂 budem na teba myslieť 🙂

luta13
14. dec 2016

@simbatko no na tomto teste nevidim nic, alebo je to chyba fotaku a zlej fotky...Pockaj par dni a testuj znova...Alebo pockaj na Termin, ked mas dostat MS, ak nepride, testuj potom...Inak Ti neporadim ja vobec 🙂...Myslim, ze trpezlivost teraz treba najviac 🙂

simbatko
14. dec 2016

@luta13 Mas asi pravdu..musim pockat,,od zajtra do20.12ked nepridespravim test a uvidim..ale asi aj tak pred Vianocami behnem k dr..prrsne ved uvidim ;)

luta13
14. dec 2016

@zuzuliena1 Hovorila som Ti, ze budes plakat, ja sa neskutocne tesim s Tebou a uzivaj zdrave tehulkovanie...Za 2 tyzdne tu cakame na fotecku z utz. a na Tvoju spravicku 😉...Dovtedy oddychuj a tes sa na dalsie sono mamina 😉 🤰 😘

luta13
14. dec 2016

@simbatko ❤❤❤❤❤❤❤❤ srdiecka pre Teba na potesenie a na trpezlivost pri cakani na zazrak 😉

simbatko
14. dec 2016

😘 Dakujem ;)

lienocka1988
14. dec 2016

@luta13 .....ja zatiaľ ešte ani neduchujem som len taka pozorovateľka a vytešovateľka z pozit. tehu testov, ktoré tu vidím...a dúfam, že aj ja sa čoskoro dočkám.....Ale chcela som ti, že ty si taky pozitivny človek, že radosť čítať tvoje príspevky. Máš takú silnú charizmu a optimizmus na rozdávanie všade navôkol 😍 a teda ďakujem, že dodávaš energiu nám čakateľkam na vytúžené // ❤

zuzuliena1
14. dec 2016

@luta13 ďakujem moja 🙂 teším sa moooc 👶 určite dam vedieť uz aby to bolo 🙂 🙂 budem sa snažiť odpočívať co najviac 🙂 nakúpila som tehotenske vitamíny aby nič nechýbalo 🙂 🙂

zuzuliena1
14. dec 2016

@suesue1983 krásny testik gratulujem 🙂 užívať tehulkovanie

suesue1983
14. dec 2016

@zuzuliena1 Ďakujem 😊tiež gratulujem a veľa zdravíčka obom😚

tygricatko
14. dec 2016

@luta13 jeeeej, dakujeeeem :-* dam vediet ako sa to vyvija 😉

tinka77
14. dec 2016

@zuzuliena1 Moje zlate, strasne sa s tebou tesim. Pekné tehulkovanie a priebežne podavaj hlásenie. 😉 👶

kacenaaa
14. dec 2016

Mne to nedá dala som všetky moje testy za posledné dni do negatívu...možno som už otravná ale stále to mám v hlave 😔

nivea777
14. dec 2016

@kacenaaa negativ je zbytocny..vytahuje kanaliky..

kacenaaa
14. dec 2016

@nivea777 ako môže " vytiahnuť " kanalik.... Negatív dá bielou farbou to čo je tmavé to je celé... Môj názor