Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@suesue1983 gratulujem a prajem všetko dobré 😘
@zuzuliena1 tak držím moooc palce.
@luta13 Praveze teraz necítim nič čudné iba mierne povoľovanie podbruska sem tam.... Tento test má úplne dorovnal lebo tam neje nič čo by som mohla považovať za nádej a preto....ja neviem no tetaz už... Včera som tomu verila bol to test inej značky A druhá čiarka tam bola viditeľná hneď aj keď len slabo A na tomto úplne nič...
@123choco123 vyckaj este zopar dni, snad stmavnu // 🙂
@nina4 Jeeej ďakujem veľmi pekne bože neviem jak to rozdycham,dufam že bude všetko ok,ďakujem.Držim palčeky aj Vam😊
Ďakujem Vam žienky nejde mi odpovedať každej osobne,neviem čo to/Ďakujem ste zlaté 😘Snažilkam želám nech si tiež čim skor najdu//
@butterfly333
@luta13 tak uz som doma a placem od radost bolo krásne vidieť gestacny vacok ktorý ma 9mm a presne zodpovedá veľkosťou na 5tt 👶 o dva týždne idem na kontrolu kde uz bude aj drobcek zo ❤ všetko vyzerá výborne a je tam kde ma byt 🙂 🙂 som šťastím celá bez seba ❤🤰❤ ďakujem vám dievčatá za podporu 😘😘
@zuzuliena1 Gratulujem ;) ;)
@zuzuliena1 Super, gratulujem. Mňa to čaká v piatok, akurát budem 6tt+1d, tak dúfam, že už aj srdiečko budem počuť. Neviem sa dočkať. Prajem Vám, nech krásne v zdraví rastiete 🙂
@zuzuliena1 to je super správička velmi gratulujem a prajem aby všetko bolo v poriadku. Držkaj sa 😘
@butterfly333
@ejuska2586
@simbatko ďakujem vám 😘 aj ja prajem len vela zdravicka a nech pekne rastiete 🙂 daj v piatok vedieť 🙂 budem na teba myslieť 🙂
@zuzuliena1 Hovorila som Ti, ze budes plakat, ja sa neskutocne tesim s Tebou a uzivaj zdrave tehulkovanie...Za 2 tyzdne tu cakame na fotecku z utz. a na Tvoju spravicku 😉...Dovtedy oddychuj a tes sa na dalsie sono mamina 😉 🤰 😘
😘 Dakujem ;)
@luta13 .....ja zatiaľ ešte ani neduchujem som len taka pozorovateľka a vytešovateľka z pozit. tehu testov, ktoré tu vidím...a dúfam, že aj ja sa čoskoro dočkám.....Ale chcela som ti, že ty si taky pozitivny človek, že radosť čítať tvoje príspevky. Máš takú silnú charizmu a optimizmus na rozdávanie všade navôkol 😍 a teda ďakujem, že dodávaš energiu nám čakateľkam na vytúžené // ❤
@luta13 ďakujem moja 🙂 teším sa moooc 👶 určite dam vedieť uz aby to bolo 🙂 🙂 budem sa snažiť odpočívať co najviac 🙂 nakúpila som tehotenske vitamíny aby nič nechýbalo 🙂 🙂
@suesue1983 krásny testik gratulujem 🙂 užívať tehulkovanie
@zuzuliena1 Ďakujem 😊tiež gratulujem a veľa zdravíčka obom😚
@luta13 jeeeej, dakujeeeem :-* dam vediet ako sa to vyvija 😉
@zuzuliena1 Moje zlate, strasne sa s tebou tesim. Pekné tehulkovanie a priebežne podavaj hlásenie. 😉 👶

@tygricatko Myslim na Teba, nech si tehu 😉...Posielam srdiecko na dobru naladicku 😀