Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa
Ano,tiez som mala problem ho zohnat,pobehala som vsetky lekarne,nakoniec ho mali len v Maxe. Alebo este cez net objednat a za 2 dni ho mas doma😉
Žienky, dopadlo to na 1. Veľkosť bábätka je 3mm, plodový vak má 8mm. Doktor povedal, že to presne zodpovedá 6+0tt, ako aj sme. A bije nám ❤. Ďaľšia kontrola o 2 týždne.
@ejuska2586 výborne 🙂 super, gratulácia veľká a nech to aj pokračuje v tomto smere a nech donosíš zdravé babatečko 😘
@hviezdicka3210 na tom nedigitalnom je len maličký náznak + úplne treba sa poriadne zapozerat od tej značky sú 25 citlivosť?
@luta13
@kacenaaa
@ejuska2586
Taak dievčatá, dnes idem k tomu sukromnemu gynekológovi o pol druhej 😍😍Platím len 130 libier ale dúfam že bude doktor Dobrý a budeme v poriadku..len neviem, či bude voľačo na ultrazvuku vydiet keďže som len necelé 4 týždne od ovulácie... hádam sa s ním ako tak dorozumiem- je poliak 😄
@olylili jeeeeej 😍😍 ako si tam spokojne lezka 😄 Gratulujem z celého srdca ❤ a teším sa s tebou 🙂
@patkaamirko ďakujem tebe dnes držím siiiiilno prsty neboj všetko bude ok povec aj o tom spineni a potom daj hneď vedieť ako ste dopadli
@olylili Ďakujem, som celá vzrušena od šťastia, po roku aj dačo konečne uvidím gynekológa 😝 poviem aj o spineni aj o tom polype nech mi to všetko pozrie, juuuuj ako sa tešiiiim 😘

@patkaamirko tak to ti verím sa ti ulavi budeš spokojnejšia áno jasné o všetkom povec porád sa
@ejuska2586
@olylili babule gratulujem užívajte si tehulkovanie.Nech vo Vás bábätka pekne rastu,dotiahnete to pekne do pôrodu spolu 😊
@patkaamirko držím palce verím že všetko bude ok 😉
@lilianna1xs jeeeeeeeeeej aka krásna fotka a mne dal takú nekvalitnú
@luta13 Ahojte takže sme PN ráno som bola u gyndosa kvoli tomu že má 3dni pichalo v podbrušku a robil sono a vraj mám za placentou zakravacane-hematom tak nariadený kludovy režim.Sme 7+3 😐 a najväčšia sranda včera píšem šéfovi že mi je blbo že nejdem do práce ale asi na PN tak ráno mi doniesol podpísať výpoveď 😃
@barborka93 ked mas potvrdene ze si tehotna nemoze ta vyhodit si v ochrannej lehote
@kattyy3 vhcela som to oznámiť o tyzden aj s tehu knižkou
@olylili to je ten 3D ultrazvuk musel sa pozrieť lepšie lebo som dňa dni troska kravacala chcel sa pozrieť lekár či je všetko poriadku nevidel žiadne krvácanie ,povedal že musím viac lehet a oddychovať .Ale som sa čudovala ako krásne vidím ručičky hlavičku pekne všetko vidieť.
@lilianna1xs ja som tiež spinila... kraaaaaasne všetko vidno moje vyzerá ako húsenica 😀
@olylili áno špinila som trocha ružovú škvrnu aké radšej som išla na kontrolu.
@barborka93 nemusela si žiadnu výpoveď podpísať, na PN sa môžeš hodiť aj keď ťa vyhodia. Tuším do týždňa alebo do desať dní od výpovede môžeš ísť na PN....
@kchan neverím že by ra vyhodili ja som bola skúšobne dobe 6mesiacou 4mesiasou som mala odrobene som otehotnela Šali mi z roboty oslobodenie nemusím pracovať do pôrodu budú na platiť .Zijem v Nemecku.
@lilianna1xs tak ale Nemecko netreba porovnávať so Slovenskom 😉
@ejuska2586 Gratulujem, nech to aj nadalej prebieha takym ukazkovym sposobom 🙂
@kchan ja viem musia sa ešte veľa učiť Slováci.)))))
@lilianna1xs 😀
@patkaamirko No ako, uz si sa vybavila u dr? S napatim cakam, ako si dopadla😇

@alilka ahoj ked ti praskol folik tak oplodniť vajíčko sa dá 12-24h ked ste mali lásku pred ovu spermie v dobrom prostredí dôkazu počkať..Od pozitívneho ovu testu tteba mat lásku každý druhý alebo každý deň ale aj po ovu sa dá otehotnieť je to Indi vindi tak držím palce