icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
16. dec 2016

@elenita baby aj ja vás sem chodím čítať a tiež čakám čo napíše

elenita
16. dec 2016

@alilka Ja tiez len citam 😅 Nie som snazilka. Hoci, tri deti by som mala velmi rada😎

alilka
16. dec 2016

@elenita ja snažila som sice len prvý mesiac,ale malo kedy mi niekto odpíše na to čo píšem a upozornenia mi chodia,tak vás aspoň čítam 😂😂

barborka93
16. dec 2016

@kchan no on je somár sa má potreboval zbaviť čo už.ano išla som na PN s tej ochrannej lehoty

zuzuliena1
16. dec 2016

@patkaamirko ahoj no co ako si dopadla u dr ? Stale chodím nakukat ci uz si niečo písala celá som v napätí 😇❤❤❤

hviezdicka3210
16. dec 2016

@kacenaaa
Ano,citlivost 25 sice,ale mne napriklad ukazal pozitivny vysledok rovnako zavcasu ako test a citlivostou 10 ☺

patkaamirko
16. dec 2016

@elenita Hehe Ahoj, som potešena, že takto na mňa myslíš 😍
čakali sme dlho lebo zrovna dnes tam mali kontrolu dôležitú, tak sme čakali vyše dvoch hodín..Takže..žiadny polyp nemám, lebo žiadny nevidela, bábo ešte nebolo vidieť, len gestacny vačok, povedala mi doktorka že mám prísť o dva týždne, potom povedala že o týždeň že nebudeme riskovať dva týždne keď trochu krvácam..O týždeň idem teda znova, a ak uvidí bábo tam kde ma byt, nasadi mi progesteron 😘🤗🙂

patkaamirko
16. dec 2016

@zuzuliena1 Ahoj som veľmi rada že namna myslíš, cením si to 💙❤❤ vieš čo písala som všetko @elenita ..kúsok hore je to, že nič nevidela len gestacny vačok, a že mám prísť o týždeň a keď uvidí bábo tak mi hneď nasadí progesteron 🙂 že podľa toho vaku som 5 tt a 2 dni..

patkaamirko
16. dec 2016

@zuzuliena1 myslíš že je normálne že ešte nič nevidela ?? zase stresujem že mám mimomaternicove 😨 🙄

miriam111111
16. dec 2016

@patkaamirko to je super sprava ze je vsetko ako ma byt no mimomaternicove mozes vylucit kedze videla gestacny vacok.Ten by pri mimomaternicovom nevidela takze je vsetko ako ma byt a nemusis vobec stresovat 🙂 Uzivaj si krasne tehulkovanie 🙂

patkaamirko
16. dec 2016

@miriam111111 myslíš ? No Ďakujem, som kľudnejšia 😘 teším sa že mi dá ten progesteron..Úplne dobrá doktorka, hneď povedala že na nič čakať nebudeme a bud.týždeň piatok mi nasadí progesteron a hotovo 🤗 jupiii Hehe teším sa ako mala 😀

hviezdicka3210
16. dec 2016

@ejuska2586
Teším sa s Tebou,len tak ďalej 👍. Inak máme ten istý termín obe😊

zuzuliena1
16. dec 2016

@patkaamirko Hej aj ja som 5tt2d a dr hovoril že je to v poriadku srdiečko by sa malo rozbuchat koncom týždňa ale môže aj neskôr do siedmeho takže gratulujem mamina ❤❤ teším sa s tebou hrozné moc 🙂 🙂 aj ti povedala aký máš veľký gestacny vak ? Ja mám 9mm 🙂 moja hlavne sa setri aby si bola v pohode a nemysli na nič zle uvidíš všetko bude v poriadku bábätko budeš pekne v auguste uz držať v náručí 👶

luta13
16. dec 2016

@kacenaaa slabulilicky dusik tam je, no ozaj je lepsi testik s citlivostou 10 😉...No este pockaj, potom testuj za 2-3 dni 🙂

patkaamirko
16. dec 2016

@zuzuliena1 áno že 1.33 len twraz neviem či centimetre alebo milimetre 😂 ( mám to napísané, ale ja som akurát na wc 😂😂😂) a tiež tam bolo napísané že 5 tt a dva dni.. no podľa ms to vychádza 6tt a nejaké dní..
Ale neviem teraz, či som mala dnes oveľa viac krvy vo výtoku preto lebo mi robila to Sono alebo to znamená niečo zlé 😯🙁

luta13
16. dec 2016

@ejuska2586 Gratulujem, no super spravy, tesim sa s Tebou a pohladkaj za mna drobceka v brusenku 😘🤰

luta13
16. dec 2016

@olylili Gratulujem a tesim sa s Tebou, uzivaj tehulkovanie 😘🤰

luta13
16. dec 2016

@lilianna1xs nadherna fotka, nemam slov...Krasne vidiet cele telicko, nozky, rucky ❤...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie az do konca...😘🤰

luta13
16. dec 2016

@barborka93 Ahoj, teraz az citam, co si mi tu dnes pisala...No sef Ta nemal pravo vyhodit pokial si na PN a ak by vedel, ze si tehu, tak Ta zo zakona kvoli tomu, ze si tehu nemoze takisto vyhodit...Ak si mala dobu urcitu do konkretneho datumu, tak t vyhodit mohol...No co mas napisane vo vypovedi? Aky dovod prepustenia...A podpisala si mu nakoniec tu vypoved??? ...Ja by som ju urcite nepodpisala. Daj mi vediet viac 🙂

olylili
16. dec 2016

@patkaamirko a to stále máš krv? A aká? Svetlo červená alebo ružová ja keď som spinila to som mala svetlo hnedý výtok vraj svetlo červená čerstvá krv a čierna nie je dobre

patkaamirko
16. dec 2016

@olylili vieš čo vcera som mala ale to len také nitky vo vytoku..taká červená až hnedá ale nie čierna..Aj dnes som mala a viac..Ale to možno tým že mi robila vnútorné Sono ?? môže byť ??

luta13
16. dec 2016

@patkaamirko Ahoj mamina, no pekne vysledky, aspon ze tam je gestacny vacok, neboj za tyzden tam uvidis aj fazulku malicku a vsetko bude v poriadku...No som rada, ze si natrafila na dobreho gynekologa - aspon tak to vyzera, kedze Ti dali najprv najblizsiu kontrolu za 2 tyzdne a potom to zmenili za tyzden, kvoli spineniu 😉...Takze ja by som na Tvojom mieste bola spokojna...Verim, ze vsetko je ako byt ma a za tyzden sa tu vsetky zas tesime na Tvoje dalsie vysledky a radost na dusi, kedze myslim, ze uvidis svoju malicku babiku 😘🤰❤

olylili
16. dec 2016

@patkaamirko jasné môže byť aj keď som nebola tehotná niekedy som po vyšetrení trocha spinila...a to máš len večer po toalete?

follee
16. dec 2016

Kocky prosim Vas uprimne o nazor. Dnes som dva dni pred ocakavanou mrskou, nevydržala som lebo uz 6ty den ma vkuse pobolieva podbrusko (to ma zvykne vzdy par hodin pred príchodom mrchy). Rano robeny ten modry testik, ten zeleny je ovulacny lebo som nemala uz tehu test a citala som, ze ukazuju tehotenstvo (podotýkam, ze tento cyklus som ho takto pozitivny mala presne 5.12., co mi potvrdilo aj telo). No a po praci poobede som kupila ine testy a skúsila som, to je ten fialovy. Je to podla Vas tehu alebo sa so mnou osud zahrava? 😀 dakujem za kazdy nazor 🙂

olylili
16. dec 2016

@follee na fialovom sa mi niečo marí skús ešte o pár dní

kudusko
16. dec 2016

@follee ja vidím myslím si že to vyšlo😃 zajtra by mala byť tmavšia😃

patkaamirko
16. dec 2016

@luta13 dakujem naozaj krásne ❤ tesim sa veľmi,no zároveň aj bojím, dnešná, krv po Sone ..Teda nejaké 3 4 hodiny po Sone až doma som videla po utreti na toaletnom .. Fuu strach mám no čo ti poviem..nebudem klamať.. 🙏 🤰
jasné bol dobrý doktor nemôžem povedať, až na to že každý týždeň budem platiť 130 libier 😃

patkaamirko
16. dec 2016

@olylili Vieš čo ja som to pri malom nemala, potom pred 4 mesiacmi som mala iba takto isto najskôr, ale s rozdielom že som nemala gynekogicke vyšetrenia vôbec..A o 4 týždne na to som potratila..Áno väčšinou je to ku večeru, len na toaletnom..zatial ani raz som to nemala na gatkach alebo intímke.Ono vždy tam prevažuje biely vytok ale to sfarbenie je len taká ako nitka v tom výtoku..

eleonora2705
16. dec 2016

Ahojtr zienky,tak.som.sa konecne dockala aj ja svojej.fotocky:heart_eyes: dnes koncim8tt a od zajtra uz zaciname3.mesiac:slight_smile: sono.sedi.na7+2..mame11,3mm.len mi byva strasne.nevolno cely den,mechiti mi jest,nevladzem nic..tak.mi dal.čipky torecan aj duphaston vraj pre istotu😲 neodovodnil to nijak..tak.neviem.ci skrz.nevolnosti..alebo kvoli veku??mam31..a mam.sa.šetriť a manzelovi.dať pokoj😂 zas toho sa bat nemusí,kedze.nie.som.schopna ničoho..😝ale.dnes.uz mi bolo lepsie,tak snad.stihn.este nejake.to upratovanie konecne pred vianocami😉 a este v pondelok.mam.ist ma.krv a 30.teho na vyšetrenie a aj vyslledky budú.

eleonora2705
16. dec 2016