Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eleonora2705 vitaj v klube mne je tiež celý deň kvalitne zle aj grcam duphaston beriem tiež torecan som brala pri prvej ale bola som z neho neskutočne ospala len dúfam že mi nebude zle do 6 mesiaca ako pri prvej
@luta13 Dakujem áno kradne vidno je to zázrak už len som zvedavá čo to bude môj muž cely čas vanom rozpráva moja princezná Haha Jak keby že on už vie od začiatku čo to bude.))))
@zuzuliena1 Ahoj, opravujem sa,1.13 cm mám vačok 🙂
@patkaamirko ja som mala v stredu 9mm to bolo presne 5tt0 🙂 tak to máš dobre 🙂 hej po sone môžeš mať viac krvavý výtok je to prasknutia cievka kedze v tehotenstve máš všetko dole viac prekrvene 🙂 🙂 nemaju strach hlavne teda kludovy režim a podloz si nohy aspoň dvoma vankusmi 🙂
@zuzuliena1 Hej mám aj v noci aj cez deň veľkú hrubú deku zrolovanu a mám ju vždy pod zadkom 😉
@olylili dakujem😀 vitam..no uz skoro2tyzdne.mi je takto..pri.prvej mu tak.nebolo..nastastie.nezvraciam..len pocit pokazeneho zaludka,ci som.hladna alebo najedena😖 a jedlo,.z ktoreho mi bolo jeden.den.ok,tak.na dalsi uz.nie..uz neviem co.jesť,skusam kadeco..dnes pomohli cestoviny so syrpvou omackou a sampinonmi..rano.ovocie,mixujem.si.smoothie..len.to ma.az.tak.nezasyti..skusala som.byt.len.naa.ovoci,sucharoch,piskotach,ale len.horsie..asi sa.musim viac naajest..ale minule mu ani chlieb nebral uz a z masla sa grgaalo..vlastne tp sa mi stale grga..jaaj..na nervy..nech to skonci😠🙄
@eleonora2705 krasna fotecka a super, ze je vsetko ako ma byt! 😉 ...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😀🤰
@follee prvy modry test = vidim ducha, druhy fialovy, vidim silnejsieho ducha, no baby Ti pisu, ze fialovy duchuje, no kedze aj na modrom mas ducha, tak neber do uvahy, zeby si fialovy mala falosny...A samozrejme ovutestik Ti krasne zobrazil tehu - testovacia je rovnako silna ako kontrolna 😉!...Myslim, ze 2 dni pred MS by takto silny ovu byt uz nemal, ak nie je zena tehu, alebo nema plodne dni...Moj nazor na Tvoj prispevok...Takze testuj v den MS, ktory uz nepride myslim vobec 😉...A Ty uvidis krasne // ...Drzim palceky 😉...Boh s Tebou!
@patkaamirko tak si daj tu deku pod nohy ja som jak aj pri prvom ležal 6 mesiacov v nemocnici nohy hore asi v 45 stupnovom uhle nie je to nič pohodlné ale vďaka tomu sa tam drobec udržal 🙂
@eleonora2705 ja tiež všeličo možné skúšam no márne ešte aj na pachy som citlivá a hlavne na chladničku hneď mám žalúdok v krku 😀 pri prvej tretine to bola hrôza aj na infuzky som chodila pri druhej absolútne nič a teraz zase dúfam že to o chvíľu skončí 😀
@patkaamirko krásna fotecka tak to ti zodpovedá veľkosť máš dobrú 🙂 uvidíš o tyzden ako sa to zmení na krásne bábätko zo ❤
@follee ja vidim na oboch krasneho ducha a mne ten gravitest este neduchoval.Ked som nebola tehu bol cisto biely a ked uz ukazal duchov tak som tehu bola.A mas aj pozitivny ovu test takze to vyzera super.Testuj o 2 dni a verim ze to uz bude viditelne tmavsi.Drzim palceky az krasne silneju 🙂
@olylili no presne chladnicka aj mne pachne..tiez som citliva na pachy,najviac mi asi alkoholove vypary vadia,ked citim z niekoho..!inak na nic nemám chut,skusim este kysle polievky,minule mi chutila.sladke mi az tak nechuti.a ten duphaston nema nejake vedlajsie ucinky?nepribera sa z neho😝
@eleonora2705 vieš čo neviem či sa priberá ale ja som teraz schudla keďže biedne jem ...kyslé? Ja zase sladké čo pred tehu na sladké ani len pomyslieť aj pri predošlých dvoch tiež sladké asi to bude zase baba 😀
Baby sledujem co pisete.Znamena ze ovu test ked je pozitivny tak tak zena je tehotna(teda na dobrej ceste ci)?
@zuzuliena1 a aký je rozdiel keď si dám deku pod nohy alebo pod zadok ?? A ďakujem veľmi sa teším na piatok 🙂🤗😘
@olylili ja som pocas oboch tehu jedla sladke a nevedela som sa doslovne "dozrat" keksikov a mam dvoch chlapcov 🙂...Pri prvom som sa taktiez nevedela dojest tresky a pomarancov...Aj kysle uhorky som videla v mojom jedalnicku...Osobne si myslim, ze su to len povedacky, ze podla jedalnicka urcis pohlavie - moj nazor...No Tebe prajem, nech nosis pod srdcom chlapceka, pretoze baby uz mas a trosku zmeny by nezaskodilo do rodinky vasej krasnej 👶🙏😇
@simbatko ak je ovutest v case ocakavanej MS taky, ako ma @follee, tak myslim, ze to moze byt znamenie, ze je tehu a ze jej to znazornilo prave tehotenstvo...Ja som to mala tiez tak, no obe ciarky musia byt rovnako syte alebo testovacia moze byt aj vyraznejsia ako kontrolna 😉 ...Poslem Ti jednu moju fotku do IP 😉
@patkaamirko to neviem presne ale myslím že ak máš nohy az po kolená vyložené vyššie ako pannvu tak nie je na ňu také ťažisko uz si to presne nepamätám keď mi to vysvetľovali 🙂 a v noci máš obmedzený pohyb tak ležia väčšinou na chrbte aj ked naučila som sa aj na boku 🙂 a zabraňuje to tlacen
@patkaamirko zabraňuje to tlačeniu ako na bruško tak hlavne to pomáha odlahcit krcku maternice aby sa neotvárala a uz ďalej neviem skús pozrieť na internete 🙂 ja som sa otvárala skoro a preto som musela len ležať z nohami hore a pomohlo to museli mi nakoniec pôrod vyvolať 🙂 🙂
@zuzuliena1 Ahaa jasne už chapem, ďakujem 🙂 ja som pri malom sla na normálnu prehliadku ku gyndovi ( na svk ) v 6.mesiaci, a ten má hneď poslal do nemocnice..Cítil hlavičku, a do hodiny som skoro porodila alebo skôr asi potratila.. Prišla som,v momente mi pichali kortykoidy niekoľko dní po sebe a lezala hore nohami..nakoniec som porodila p 5 dní skôr 🙂

@follee Fialovy je mamatest? Bacha, tie duchuju aj z vody. Skús radšej inu značku a z ranného moču.