Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili @kudusko @meli8412 @luta13 @miriam111111 @nina4 @karmela dakujem za Vas cas a nazory, vyzera to uz dost nadejne, z dnesneho ranneho mocu po venceni hafana vyšiel takto 🙂 Velmi sa tesim (aj ked nechcem nic predbehnut), tak dufam ze sa to krasne udrzi ❤ mam uz takmer 28, takze najvyssi cas a zacinala som mat kadejaké divne pocity ked pol roka sa nam nedarilo... 😕 zrejme snúbenca vydesilo, ze ma ist v januári na spermiogram 😅 (tak sme boli dohodnutí) Ked si spomeniem ako som si kedysi myslela, ze zena moze kedykoľvek otehotniet az mi je smiesno 😀
@follee ja si myslím že každý má svoj čas kedy má to prísť ,Poznám čo po 6tokov sa im pošťastilo .Mozno to robí aj zdravie,psychika neviem.Ale nech sa ti darí .
@follee jeeej moc gratulujem.Vidis ja som vedela ze je to na dobrej ceste lebo som na kazdom videla krasneho ruzoveho ducha 🙂
@luta13 áno podpisala aj keď som mu vravela že idem na PN tak keď mu dam PN potom mu to podpíšem ale tak dosť na mňa tlačil prišiel až ku mne domov.ale kašlem na to on nevedel že som tehu ešte som to nepovedala chcela som mu to oznámiť aj s tehu knižkou.
@olylili ano??ved aj sa som pochudla..zo zaciatku som.bola chorá,tak vtedy najprv a ted zas..no.ja od minuleho tehu soom malaa stale chut na sladke a odkedy som.otehotnela,vobec..aj podla toho.som.uz vedela..ani ovocie.moc.sladke.mi.nebralo..ani kolaciky velmi sladke,raz som.si chlieb s lekvarom.dala..no uvidime,co.to.bude,chcela.by.som.dalsie.dievcatko..jaaj ty si dobra..uz tretie..nezavidiim.ti.tie nevoľnosti do6.mes..ako.si.to.zvladla pri dietati..ja koljo.x nevlaadzem.behat za nou vkuse😀
@luta13 dakujem moja😘
@paulimauli Krasny test , preco smutis? Kolko ti meska ms?
@meli8412 smútim lebo mam chuť si to overiť už u lekára ... a ked vidím fotecky z ultrazvuku tak mi je ľúto .... a musím vydržať až do 28.12 ... viem te to je za chvíľu,,, ale tak moc sa teším a už chcem vedieť ze to je všetko Ok
Ahojte baby. Ako som sľúbila, prikladam dnešný test. Robila som ho o 2:00 v noci, nie z ranného moču. Malá celú noc vracala, takze sme boli hore a nevydržala som necikat. 😂😎 Skúste pozrieť, či tam niečo vidíte, ja áno, len sa to zlé fotí. Dnes som iba 26 DC, takze dalsi test až keď bude meškať mrcha. Dakujem za všetky názory. :stuck_out_tongue_closed_eyes
@paulimauli Testy krasne silneju. AK ti meška aspon 2 týz., tak na uzv bude krasne vidiet. Drzim palce
@tinka77 nieeeeco tam vidiiim 🙏 držím Palce, nech silnie 🙂 ja byť tebou nečakám do ms ale spravím o dva dni ďalší 😄
@patkaamirko Dakujem. Momentálne nemám doma žiadne testy a celý víkend sa budem vyhýbať lekarniam, nepohneme sa z domu. Aby ma to nelákalo. 😝 V pondelok kúpim a v utorok ráno testujem, v utorok by som mala dostať.
@tinka77 no tak radšej Hej predsa ved utorok neni tak dalekoooooooo 😂
Držím ti palce 🤰 👶
@paulimauli Gratulujem, kraaasne kolajnice 😘🙂
@patkaamirko tak sama s tym uz mas podobnú skúsenosť 🙂 tak radšej vyskúšať skôr ako neskoro 🙂 a ako sa dnes cítiš výtok uz ustal ci stale mas silnejší ?
@zuzuliena1 Ahoj, nie dnes zatila už nemám, zaklopem si tri krát na čelo 😃ani včera večer..To som mala len po to vyšetrení, síce sme boli ešte vonku chvíľu ale ja nechodím na wc na verejné, takže som cikat vydržala až domov.A to len vtedy jednorázovo som mala,potom som chodila kazdych 10 minút ako blbá sa kontrolovať..Takže zatiaľ ani včera ani dnes nemám nič..Ale deň je dlhý, môže sa stať ešte..Uvidím.. 🙂 a ty sa ako cítiš ? 😍
@biba12dakujem ale pre mna by teraz tehu znamenalo katastrofu no takze som rada ze sa nic nenaslo v krvi no uz su to pomaly 4 dni po tej vyvolavacej injakcie a ms neprichadza . Som velmi nervozna nebadam nic na sebe ze by malo byt v neporiadku a taketo vynechanie sa mi nestalo este snad nikdy ... Neviem ci sa mam znepokojovať lekar povedal ze nemam a ze urcite do 10 dni to pride ale xatial vždy po vyvolavacke to bolo na druhy den to som bola ale mlada a chodila 1 rocnik na strednu v tedy sa to stane no mam 25 pravidelny cyklus a neviem co sa deje .kazdopadne dakujem za podporu a radu
Ach baby dúfam.že aspoň vy oddychujete doma a užívate si vianočnú atmosféru ja som celý týždeň V práci práve mám pocit že zaspim za barom a to má čaká ešte ťažky večer.... Prajem pekný zvyšok večera tehulky a cakatelky Ako ja 🙂 😘 ❤
@kacenaaa tak to ti je skvelé teda 😂 ja som tiež doma, nemozem nikam radšej chodiť, ležím..muž v práci a ide aj zajtra takže nuda veľka..K tomu mám stresy že piatok mi oznámi gynekolog že proste žiadne embryjko tam neni tak revem už twraz 🤔😶 bojím. sa.. som 5tt2d ni podľa včerajšieho Sona a myslím že to už mala vidieť aspoň nejakú machulku..Či..mylim sa ? 🙏
@patkaamirko ja som bola na pohotovosti keď som bola 5+4 už bolo srdiečko ale to ma čas do 7 tt ja dnes zase od rána spinim tak tiež mám náladu pod psa už má to ustavične spanie prestáva baviť včera povedal že sa mi troška odlupovalo plodove vajce ale že to nie je nič strašné no neviem ja už neverím lekárom

Joooj ked tu vidím tie fotecky tak mi je strašne ľúto ze sme sa neobjednali k dr skôr..... pôjdeme až 28.12 :( 😢 ale tie vaše su krásne ❤❤❤❤❤
Dnes ma bolelo podbrušku akoby som išla dostať mrchu ,,, a zasa som si teraz ( v noci) urobila test aj ked už tie pred tým boli pozitívne... mam pocit ze mi s toho šibe... ale // 👶