Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Praveže vobec a ani nemam len bt sa držala a hadam aj drži hore,a prsia mna od ovulky pobolkavali bezne do ms ale drzim palce nech to vyde 😊
@patkaamirko tak ja viem ze baví tam je však to uz mam potvrdené aj dr 🙂 🙂 ale ja mám na mysli ze mu začalo byť srdiečko dnes som 5tt4d tak preto 🙂 🙂 🙂 to som myslím cítila aj ked neviem či sa to dá 🙂 🙂 no mne je dnes akosi zle stále 🙂 🙂 doteraz len ráno no dnes akosi furt 🙂 nájem sa chvíľu je fajn a zase vždy musím niečo malé zjesť 🙂 🙂
@alilka najskôr skus tak 10dpo 😉 a držím palce
@anelka007 určite pozitivny)gratulujem
Joj, vazne?Dakujem baby. Zajtra pojdem k doktorovi, ak mi to potvrdi, tak budem skakat od stastia..a dam Vam vediet. Najkrajsi vianocny darcek♥️
@zuzuliena1 jaaaj Prepáč 😄 veď ty si tehu.. normálne som blbá už 😝 robím 4 veci naraz a potom zabúdam 😂 lebo som robila jesť malému, muž odomna voľačo chcel, písala som aj zoznam čo ma ísť kúpiť lebo idem dnes upiecť voľačo aspoň jeden koláč..🙂 Toľko tu toho čítam že už neviem kto je kto 😃 Prepáč ❤
@dee1991 kraany testík gratulujeeeem. 😘😘😘
@kristinatina86 ďakujem..Áno áno tak to asi až skúsim..Len myslíš ,že tak skoro by som mohla mať citlivé bradavky kvôli tomu?Nieje to až príliš skoro?
@patkaamirko ahoj tak ako sa dnes máme? Ja som si konečne sadla desne má boli hlava možno aj z toho počasia 😖
@patkaamirko v pohode moja to poznam veľmi dobre aj ja 🙂 🙂 🙂 🙂 desať veci naraz a potom clovek nevie kde začal 🙂 🙂 🙂
Este otazocka..vy urcite viete..ked zajtra idem na odber kvi na zistenie hladiny hcg, tak treba ist na lacno? Ci to je uplne jedno asi ze?
@alilka Robila som si test vcera a dnes a nieco tam bolo, pozri vyssie som to odfotila.. A som chora, mam kasel, teploty uz mesiac, doktor ma chce poslat na rontgen dutin.. Tak pojdem najskor na gyndu a bud sa to potvrdi alebo nie.. Aby som vedela ci mozem ist na rontgen a papat antibiotika, alebo ak som tehotna, dostat sa z tej choroby len nejakou prirodnou cestou..

@suesue1983 ďakujem,ale tak 6dpo ešte nebudem robiť ale zasa do mrchy asi nevydržím 😂😂 aj nejaké skoršie príznaky si mala?