Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 ten test he negat hladina lh je počas celeho cyklu v tele no cez ovu je hladina lh vysoka. A kolko dc či dpo si?
@alilka od noveho roka sa musim zacat krotit...☺
@butterfly333 jaa tym testom nerozumiem som si myslela ze po ovulke zmiznu ale jeden den je slaba ciarka a druhe den ziadna potom troska silnejsia...no ak sa riadim telom tak 5 dpo ak sa riadim testami tak neviem
@butterfly333 dakujem, zajtra uvidime, ci je k comu😊
@milos32nika21 ano,to je normalne.. pocas celeho cyklu mas v tele LH,jeho hladina kolise zo dna na den a aj pocas dna a ked ma prist ovu tak je test pozitivny.. je dost mozne ze budes mat na ovu teste aj silnu ciarku..pokial nie je silnejsia ako kontrola= nie je pozitivny= neurcuje tehu..na zistenie tehu sa ovu test pouziva z ranneho mocu a treba viac dni po sebe
@patkaamirko Snad si myslis dobre🙂 dakujem
@milos32nika21 pozri moja moj ovu test na 22dc . A ovu bola ďavno na 14dc.
@janka87111m asi najkrajší 👶😉😍🤰
@butterfly333 aha tak umna teda ovulka este nebola ale pred 5 dnami strasne bolesti ako pred mesiacom ked som bola u doktorky a povedala ze mam ovulku ale vtedy som ai testyy nerobila a teraz zase tie bolesti ale test bol negativny takze pokracujem este s testami
@milos32nika21 tak treba robit ovu testy dalej.
@butterfly333 diki budem pokracovat
Ahojte zienky Snazime sa od decembra minuleho roka.Dnes som si spravila test vecer.Jeden den meska.Ani neviem,co ma napadlo si test spravit.Tento mesiac som si nesledovala plodne dni kvoli skuskam v skole a pripravam na svadbu.Tak som ani nepomyslela,ze by sa mohlo zadarit.Takze,test je z vecerneho mocu,len 1 den meskania,objavila sa do minuty.Zajtra rano robim test z prveho ranneho mocu a uvidime,ci ciarka bude silnejsia.
v mobile vidno tie čiarky krásne. nechápem, že prečo, keď to dám sem, tak to tak nie je vidno. či to mení kvalitu foto alebo čo sa s tým stane. každopádne, ráno testujem s prvým ranným močom. asi ani spať nebudem. 😀
kočky ste tu niektora, ktora budete cakat na testovanie az do Silvestra? 😀 neviem ako vydrzim cakat 😂
@darinkazv jéj nič krajšie sa vám nemohlo stať. Bude super, držím palceee!
@eeerickal1 ďakujeme 🙂 ♥

@nivea777 ale one je tam uz od 15 dc uz tyzden