Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janka87111m 6 dpo
@janka87111m dakujem.este digitalny.neodolala som 😁
@darinkazv Krásny svadobný a Vianočný darček dokopy 🙂 Manžel bude isto rád a kočky sa tiež potešia...
@darinkazv moc ti gratulujem.To je nadherny vianocny darcek.Uzivam krasne tehulkovanie a zelam hlavne vela zdravicka 🙂
@milos32nika21 nooo tak ako aj ja ...kedy by si mala dostat menzes?ja 29
Zienky, tak bola som si dnes po vysledky krvi u doktora.. Mam hladinu hcg na hladine 230. Menzes som mala posledny 15.11. Doktor povedal, ze je to dost nizka hodnota, aby som bola v 4-5 tyzdni. Povedal mi, ze su 3 alternativy: velmi skoro gravidita, ze som tak v 2 tyzdeni(co mne zas nesedi z poslednym menzesom), mimomaternicove tehu alebo nejake zvysky z potratu(akeho?).Zajtra idem znova na krv, ci sa hladina hcg zvysuje. Pozerala som ale tabulky, aky ma byt vyvoj hcg hormonov po jednotlivych tyzdnoch tehu a malo by to byt podla toho v norme. Co si o tom myslite baby? Ja sa uz zacinam velmi bat😐😐😐
ahojte kocky nase @karmela @luta13 a @miriamn76 ideme Vas s drobcekom trosku pozdravit, dnes sme mali poradnu a uz mame 5,4cm 🙈👶🏼❣bubak moj rastie ako zvody 😬a mame vsetucko v poriadku ,sme prebiehajuci 13tt a termin mame zatial na 2.7.17 a dnes na sone pan dr.vylucil Downov syndrom ,oodla merania nosnej kosticky a sije takzeeee sme uuuuuplne zdravyyyy KLOP KLOP KLOP🙏🏻🍀👶🏼
a tymto by sme chceli vsetky snazilky a buduce maminky povzbudit ,nech veria svojmu drobceku v brusku a ze ta spravna chvila raz pride na kazdu maminku ❤
a prajeme Vam krasne a hlavne pokojne Vianocne sviatky a bohate nemusia byt ,mylsim ze kto nosi pod srdcom babatko alebo ma dietatko doma vsetko to bohatstvo sveta uplne zakryje ten pocit lasky milujucej rodiny 😘
ahojte ...🍀🤗
@happymia Super. Zo srdca gratulujem. Krásne rastiete. Držím palce, aby to išlo aj naďalej takto dobre a aby si v juli porodila zdravé bábätko 🤰
@ejuska2586 Dakujem Ti 😁Tebe podobne a ako sa drzkate zatial ?
@adria88 dakujem pekne 🤗
@janka87111m moja ja nemam pravidelnu ms taz 36 taz aj 46 hruza 😕😕
@happymia No mi v pohode. V piatok som bola na prvej prehliadke - vacok mal 8mm, drobcek 3mm - zacinali sme 7. tyzden (6+0tt). A uz nam bilo aj srdiecko. Dalsiu kontrolu mame 30.12. - pre istotu po tom predchadzajucom potrate.
@ejuska2586 jasne chapem aj mna od zaciatku onak sledoval ako ostatsne a tak to je spravne ale zas je pravda ked krpcek ma byt tak bude nech sa deje cokolvek tak nech sme len v zdravi 😍
@happymia Presne tak. Dal mi pre istotu Duphaston a teraz bude sledovat. Tipujem, ze tak do konca 3. mesiaca. Potom by to malo byt uz hadam v pohode.
@ejuska2586 aano aj ja tak beriem vlastne ja uz nemusim ale ostala mi jedna krabicka este tak doberiem vsak nic sa nestane ! juuj tesim sa velmi znas tehuliek a ked ide vsetko ako ma ❣drzkajte sa 😘
@happymia Ďakujem. Aj vy. A určite sa ozvi, ako sa máte.
@biba12 no u mna ziadna slava dako mi to stale blbne. Minuly cyklus krasne pozitivne ovu testiky na 9-10DC no nezadarilo sa a tento cyklus som si kupila ten gel conceive plus no ako naschval ovu testy negativne a uz som dnes 14DC mrcha by mala byt na silvestra no asi sa posunie a do toho mam este aj zapal mocoveho mechura tak beriem antibiotika. Tento rok uz nic nebude😐. Snad ten 2017 bude uspesnejsi no uz nebudem robit ovu ani sa sledovat necham to tak a uvidime ci sa zadari
@anelka007 pekne trepe ten tvoj lekar, ved v podstate si len 2tt tehotna, ak si v 4tt, tak kde je problem? Keby si v 2tt tak by si mala este len ovulku :D :D .... Je to uplne v pohode, tak nech ta nestresuje zbytocne.... nehovorim, ze tam nemoze byt problem, ale s hag sa mi zda, ze si uplne v norme... Drzim palce 🙂

@adria88 mňa nepicham vôbec nič. Ani som nespinila ani nič 😎