icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
20. dec 2016

@luta13 no neviem mrcha nechodí stále a začali má bolieť prsia boky teda... Tak ja čakám na tú mrchu uvidíme 🙂

karmela
20. dec 2016

@happymia jeeeeej moječka zlate ale ste krasne vyrástli 😍 Veľmi veľmi sa z vás teším.😘Aj Vám prajeme nádherne prežitie vianočných sviatkov veľa veľa zdravicka a pokoja.Brusinko uz vidieť však..13tt ale to krasne zbehlo..Len nám o sebe podávajte len a len dobre správy..Posielame 😘😘😘😘

karmela
20. dec 2016

@biba12 ďakujem za opýtanie momentálne som v očakávaní ci to vijde ci nie..1dpo alebo 2..Dúfam že uz čoskoro sa pochvalime s dievčatami a // na teste..A ty co máš nové?

happymia
20. dec 2016

@karmela dakujem moja 😍veru veru zbehlo!
nooo brusinko nam uz kedy tedy vykuka pravdaze a hlavne vecer ked som aj najedena 🙃👶🏼
aaale tesime sa velmi s drobca 🤗
a ty ako mojo .. kludne aj spravu napis!

zuzuliena1
20. dec 2016

@kacenaaa ja som mala prvé príznaky ze ma boleli kríže a prsia z bokov a som v 6tt a prsia uz ako melóny bolia neskutočne 😉

chuchu86
20. dec 2016

@biba12 - ahoj 😀
U mňa nič nového, v novembri som dostala vyvolavacku a uvidíme čo dalej.
A ty ako?

nikolkananska
21. dec 2016

Ahojte snazilky chcem Vas trosku potesit 🙂 Bude to na 100% chlapcek takze Riško 🙂 Sme zdravucky a krasnucky 🙂 Prajeme Vam krasne sviatky a bohateho Jeziska 🙂 A mozno uz aj Vy dostanete najkrajsii darcek pod stromcek,vytuzene // 🙂 Drzime Vam prstiky 🙂

nina4
21. dec 2016

@nikolkananska krasa veľa,veľa zdravička želám a krasne prežitie Vianočnych sviatkov 😘

nikolkananska
21. dec 2016

@nina4 🙂 Dakujeme napodobne 🙂

nikoleta_rapko
21. dec 2016

tak kocky dnes rano som si robila digitalny clear blue a vysiel negativny navyse som mala pocit ze som slabulinko krvacala :((((( menstruacia sa mi ale zatial nespustila a uz meska tri dni vzdy mavam inak pravidelnu tak neveim co mi je uz som z toho fakt zufala :(((( take krasne vianoce to vyzerali....mohla som mat biochemicke tehotenstvo? vcera tam boli urcite dve ciaky :((((

nina4
21. dec 2016

@nikoleta_rapko digitalny ti nemusi este zachytit HCG hormon ak ho nemas dostatok je to asi az 25 a na klasickom pruzkovom ti ciarka zosilnela ci xoslabla ?

nikoleta_rapko
21. dec 2016

ten som si nerobila nemala som uz silu a asi ani odvahu meska mi tri dni tak som si myslela ze to uz zachyti kazdy test...

ikonica
21. dec 2016

este nehadz flintu do zita... pockaj este par dni a skus znovu

nikoleta_rapko
21. dec 2016

skusim ale uz si radsej nerobim nadeje trosku som si poplakala a snad buduci mesiac bude stastnejsi najhorsie je ze ani menstruacia ani tehotenstvo nikde a ja mavam nestruaciu ako hodinky :(

n1colette
21. dec 2016

@nikoleta_rapko podla mna skus 10-kovy test ;) drzim palceky

adria88
21. dec 2016

@nikoleta_rapko možno si mala len neskôr ovu, možno ešte ani ms nemešká a včerajšie krvácanie bolo uhniezdenie.. ja teraz čakám do soboty, ja som mala špinenie celú nedeľu skor a odtvtedy nič a deň po tom mi aj bt klesla a znovu včera stúpla, tak uvidíme, či sa zadarilo, ale bol by pekný darček 😉 držím palce aj tebe

luta13
21. dec 2016

@nikoleta_rapko vcera fotka rano, vidim +...Potichucky gratulujem 😉 a ak Dr.potvrdi, prajem krasne tehulkovanie 😉

monikasel
21. dec 2016

Ahojte. Potrebujem Váš názor. Poslednú ms som mala 1.12.2016. S 11.12 na 12.11 sme mali daný termín počatia od pána Jonáša. Mali sme styk. Od vtedy pociťujem bolesti podbruška a krížov. Dvakrát po sebe sa mi stalo že som mala kŕče a bolo mi pri nich nevoľno. Pocit na odpadnutie. Dala som si magnézium a bolesť odišla. Neviete čo to môže znamenať?Bradavky mám bolestivé suché a na jednom mieste ztmavnute. Testy mám slabučko pozitívne. Ďakujem

sibalka21
21. dec 2016

@monikasel tak ak vidis ciarky, tak si tehu..... Ja osobne tam nic nevidim.... A nechapem naco sa testovat, ked si mala 1.12 kramy a je 21.12 .... Ved od ovulacie preslo len 9-10 dni, treba pockat do MS, to ze vidis ciarky, este nezmanema, ze MS nemoze prist....

luta13
21. dec 2016

@janka87111m Drzim Ti silno palceky....Boh Ta zehnaj! 😉

luta13
21. dec 2016

@janka87111m Ako smutne si napisala vcera koment, ze sestram sa zaokruhluju bruska a Tvoje je prazdne 😢...No prajem Ti, aby sa aj Tvoje brusenko co najskor zaokruhlovalo a drobcek sa usidloval pod Tvojim srdcom na 9 mesiacov...Nech si stastna a mohla sa s chutou usmievat na svoje sestry a bolo by to aj tak super, ze vsetky sestry tehulky - uzasna predstava 😉...Este raz prajem, nech si co najskor na testiku najdes // ...Boh s Tebou 😀

monikasel
21. dec 2016

@sibalka21 Ďakujem za odpoveď. No musím ešte počkať.

karmela
21. dec 2016

@nikoleta_rapko sisi kúpila 25testy mohla si testnut obyčajným pruzkovym citlivosť 10..Skus budem držať palce..Ja mám v pláne aj zásobe vždy 10 testy a digitálny až neskôr..

kchan
21. dec 2016

Ahojte babulky, tiež sa chcem pochváliť našim zázrakom 😍 včera prvá poradňa, sme na začiatku 11tt, máme 3,1 cm a všetko vyzerá byť v poriadku 💋 pani dr nám nevedela spraviť lepšiu foto lebo sa štuplík hemžil ostošesť 😜 niečo neopísateľne nádherné vidieť ako sa hýbe a pritom je ešte taký malinkatý. Predvčerom sme si kúpili angelsound a počuli sme aj srdiečko 💓 ďakujem Bohu za toto šťastie 🍀. Prajem vám krásne a požehnané sviatky 🎄 🎅 a vytúžené // nech sa čo najskôr každej jednej snažilke ukážu 😍

karmela
21. dec 2016

@monikasel Skus testnut o 2dni ked tam teraz vidíš dusikov tak o 2dni by mala byt ciarocka voditelnejsia 😉

karmela
21. dec 2016

@kchan krasne tehulkovanie želám zlate miminko 😍

kchan
21. dec 2016

@karmela ďakujem krásne 😊

luta13
21. dec 2016

@happymia Ahoj mamina, teraz az citam a placem ako male dieta, co si sem vcera pridala...Nadherna sprava od Teba a este krajsia fotecka drobceka Tvojho uzasneho...Vyzera to na chlapceka podla profilu, no len tipujem 😉...Som velmi rada, ze Downik bol vyluceny a ze ste obaja uplne zdravucki a v poriadku 😉...Pohladkaj za mna brusenko krasne a aj vam celej rodinke prajem Stastne a pozehnane Vinoce plne lasky a porozumenia 🙂...A dakujem, ze si si na mna spomenula, vazim si to 😉...Majte sa krasne s drobuliatkom 😘👶❤🤰

nikoleta_rapko
21. dec 2016

@karmela vsade pisali aky je spolahlivy ze vie ukazat tehotenstvo 5 dni pred tak som myslela ze tri dni po je v pohode... pre istitu skusim este raz s obycajnym ale uz sa radsej zmierujem s pocitom ze plany poplach :(

ejuska2586
21. dec 2016

@kchan Krása. Prajem krásne tehuľkovanie a nech ide všetko i naďalej tak, ako má 🤰👶