icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
21. dec 2016

@nikolkananska jeeeej aké krasne mimi 😊 Pekne a zdravé tehulkovanie želám naďalej 😉A krasne vianočné sviatky

luta13
21. dec 2016

@darinkazv Teraz citam Tvoje vcerajsie spravy a tesim sa neskutocne s Tebou...Som Ti davnejsie ked si tu davala dusikov hovorila, ze netlac na pilu, sustred sa na svabu a co ma prist, ze pride a coskoro...Vidis, mas to tu, Boh Ta pozehnal a uz sa Ti pod srdcom ohrieva krasny novy zivot 😉...Uzivaj tento super pocit, az ma mrazi, ked Ti to pisem, taka som vytesena s Tebou...Krasy dnik "vam" prajem mamina 😘🤰

monikasel
21. dec 2016

👍 Ďakujem

karmela
21. dec 2016

@nikoleta_rapko tak včera som videla na testiku plusko hoci slabunke..Nemusel ti zachytiť ten digi este..Vieš ono je pekne co píšu na letáku len skutočne niekedy sa ovu môže omeškať a tým pádom aj ms..Držím palce 10 testik môžeš skúsiť aj cez deň ked včera bolo vidieť jemne plusko na 25

luta13
21. dec 2016

@nikolkananska Boze nadherny je anjelik 😇 ...Prajem vam obom vela zdravicka, pozeram, ze si sa "prehupla" do druhej polovice tehulkovania, tak uzivaj najkrajsie obdobie kopanceky atd...Tesim sa neskutocne s Tebou, ako to rychlo utieklo, ved prednedavnom si sem davala tehutestiky s //...Krasne Vianoce aj vam prajem celej rodinke 😉

luta13
21. dec 2016

@miriamn76 Myslim na Teba, lebo dlhsie si tu nebola vobec, ani komentovat, ani len tak "kuk", no tak som rada, ze si sa tu vcera objavila zas...Drzim teda nadalej palceky na to drobciatko krasne a na testiku // 😉...Prajem Ti Pozehnane Vianoce a aj cele Tvojej rodinke 😀

luta13
21. dec 2016

@monikasel Ahoj, na oboch testikoch vidim slabulinkych dusikov, no ako tu pisu baby, este je dost skoro na testovanie, vydrz este aspon 4 dni, potom znova testuj z ranneho..Silno Ti drzim palceky nech dusikovia tmavnu 😉...Hod sem potom zas foto 🙂

karmela
21. dec 2016

@luta13 zlatíčko naše anjelské celej tvojej rodinke prajeme krasne a požehnane vianočné sviatky v kruhu milovanej rodiny😘

luta13
21. dec 2016

@kchan nadherna fotecka, ako krasne je vidiet vsetko, aj rucku, nozku, ocnicove obluky, nosnu kosticku a aj otvor na pusinke...Krasne sa napozoval drobcek - rodeny model 😉...Tesim sa s Tebou, uzivaj najkrasie obdobie a zaroven vam prajem stastne a vesele Vianoce - pozehnane uz su, ale aj tak Boh s vami stale nech je a drobcek nech krasne rastie a nech ste hlavne obaja zdravucki 😉

luta13
21. dec 2016

@karmela DAKUJEM TI za nadherne prianie, taktiez Tebe 😇 - nasmu dalsiemu anjelovi prajem pozehnane (doslovne) Vianoce a nech ste len zdravi a stastni vsetci...Tebe prajem v co najkratsom case, aby si si uz konecne nasla na testiku vytuzene // - Boh Ta zehnaj 😘

luta13
21. dec 2016

@nikoleta_rapko "Nevesaj hlavu" - stale je sanca a testuj ako pisu baby s 10-tkovym...Ja by som 25-tkovy asi nikdy ani nepouzila, naco...Ved 10-tkovy krasne zachyti Hcg a vcera si mala aj krasne + na teste, tak nechapem...No tak, ci onak drzim silno palceky a testuuuuj...Boh s Tebou...Hod potom foto sem 😀

luta13
21. dec 2016

@anelka007 Ahoj, ako si dopadla na krvi dnes??? To, co Ti povedal Dr. vcera su jeho dohady a domnienky, nie dokazy o comkolvek!...Zbytocne co Ta len stresuje blbec! Myslim len, ze si mala si posunutu ovulku, alebo Ti pomalsie stupa mozno len Hcg...Drzim palceky a urcite sa ozvi, co dnes z krvi zistili 😉

nikoleta_rapko
21. dec 2016

@luta13 dakujem za podporu ale zial aj 10kovy je uz negativny :( a okrem slabsieho krvacania menstruacia nikde...lekar ma uz dovolenku tak skusim pockat tyzden a ak nedostanem budem to musiet zacat riesit :(

nikoleta_rapko
21. dec 2016

@luta13 ty si aky anjel ty tu kazdej radis lajkujes podporujes co si vsimam 🙂

karmela
21. dec 2016

@nikoleta_rapko aj 10 je negatívny ? Si teraz robila?

nikoleta_rapko
21. dec 2016

@karmela ano teray naozaj to nechapem vcera fakt pekne plusko dnes rano trocha krvacanie ziadne bolesti a oba testy negativne

darinkazv
21. dec 2016

@luta13 Volala som si za HCG.Bojim sa,lebo bolo len 33. 😢 Ale test som si robila a zda sa mi tmavsia ciarka.Bojim sa. 😢

adria88
21. dec 2016

@darinkazv neboj, možno len pomaly rastie hcg, držím palce, nech je všetko OK 😉

luta13
21. dec 2016

No mozno som anjel len tu, doma som hnusna bestia a kricim na deti a aj na muza, ked treba 😖...No rada sledujem tuto temu a este radsej som, ked tu zienky maju na testikoch krasne //, alebo len dusikov, ktori casom tmavnu 😉...Nejak som sa zazrala do tejto temy asi 2 mesiace dozadu a neviem sa od nej odtrhnut - vzdy sa tesim, aky novy testik sem pribudne...Zaujimaju ma baby, ktore tu uz celu vecnost testuju a stale dookola a nic nakoniec...Ak tieto baby odidu z tejto temy s gulatymi bruskami, potom sa odtialto snad odputam aktivne a budem sledovat len potichucky s obcasnym komentikom, ci gratulkou...A venovat sa potom budem svojej rodine naplno 😉...Prajem Ti, nech si aj ty co najskor najdes na testiku vytuzene // a budes uzivat tehu naplno 😀...Boh Ta zehnaj!...A dakujem za pekny koment - ze anjel som 😇...No kiezby som bola "skutocny anjel"...kazdej z vas by som pricarovala // na testiku a tato tema by sa definitivne zrusila...Zeny by nemali ziadny problem otehotniet vzdy kedykolvek by po tom tuzili a svet by bol hned krajsi a slnecnejsi pre kazdu z nas 😉...No ja som "snilek" odjakziva a verim na zazraky a dobre konce vsetkeho 😉...Krasny dnik Ti prajem 😘

kchan
21. dec 2016

@ejuska2586 ďakujem krásne, taktiež prajem tebe krásne tehulkovanie a nech sa obaja v poriadku 💋 🤰 👶

luta13
21. dec 2016

@darinkazv Moja neboj sa! Ver Bohu, ze babätko je tam, kde byt ma a hod sem fotku testu, kedze pises ze je tmavsi! 😉...Ak Ti testik tmavne, vsetko je myslim o.k...Vyckaj a uvidis, ze najblizsia kontrola u Dr. bude tak ako byt ma a vsetko bude fajn...Mysli pozitivne a ver svojmu drobcekovi, ze je tam a snaz sa byt v pohode...Vcera si ho videla na sone, aj ked to bola len malicka bodecka 😘

janka87111m
21. dec 2016

@luta13 obcas namna dojde ten smutok a hlanve vtedy ked sa stretneme, kedze casto sa vidime so sestrami...fakt im prajem nech su zdrave, dokonca mame skoro rovnako starych chlapcov 🙂 snazim sa pozitivne myslieť ale je to tazke a fakt mam pocit prazdnoty ...velmi pekne ti dakujem za tvoje mile slova pohladili ma na dusi 🙂 hned mi je lepšie a dufam ze PanBozko pomoze 🙏

luta13
21. dec 2016

@nikoleta_rapko nemohol byt dnes zly test? ze by Ti neukazal?...No vyckaj este ten tyzden, co si spominala uvidis, co bude, ci pride MS, alebo ozaj Ti slabulicko stupa Hcg a testy neukazu, neviem inak poradit...Potom zbehni hned k Dr., nech Ta pozrie, ked je pes zakopany...No vies, ze co ma prist pride, takze coskoro sa dockas, verim tomu 😉

kchan
21. dec 2016

@luta13 ďakujem ti naozaj veľmi pekne, si veľmi milá osôbka, anjel tu na MK medzi snažilkami 😇 Vždy máš pre každého krásne a milé slová, ktoré pohľadia na duši a rozdávaš všade navôkol pozitívnu energiu, ktorá prejde na človeka aj takto cez net 😍😘 podľa mňa si anjel na zemi, a tvoje detičky musia byť veľmi šťastné sa takú mamimku a obklopené samou láskou, ktorá z teba sála 💖 ďakujem Ti za kompliment pre môjho drobca- to bude mať asi po ockovi 😝. Tiež Tebe a celej rodinke želám krásne, pokojné a požehnané sviatky 🎄 🎅 🎁

happymia
21. dec 2016

@luta13 zlata,ze chlapcek uvidime ...🙈🙏🏻🍀nech sme zdraviii aj s babom 🤗
ved ako. by som mohla zabudnut na anjela tejto skupiny !!😬
dakujem pekne a prajem ti pekny dniiiiik 🍀

ejuska2586
21. dec 2016

@kchan Ďakujem :-*

luta13
21. dec 2016

@kchan Dakujem ja Tebe za krasne slova, teraz si mi Ty pohladila dusu i srdce, az mi slzy vybehli 🙂...No ja som mozno citliva dusa a mam velke srdce, ale vyssie som uz spominala, ze som nie dobra ku svojim detom, na starsieho casto kricim - skoro stale, lebo ma vobec nepocuva a zacina vystrkovat rozky a je drzy - ma 8r...No lubim ho a aj malickeho (14mes)- rovnako oboch...No ja mavam casto pocit prazdnoty, pretoze mm mi nedava skoro vobec ziadnu lasku, zije si sam pre seba mam casto pocit a pre deti - tym sa venuje vzdy a to ma tesi...Dava nam vsetko, co potrebujeme - byvanie, jedlo, osatenie, no lasky nikde - len sem-tam a mne to neskutocne chyyyba...Zial on nedostal vela lasky od rodicov a sam nema lasku na rozdavanie, alebo ju ma hlboko v srdci a nevie ju rozdavat...Je introvert a casto je s nim tazka komunikacia - mava svoje myslineky, svoje chvilky a vtedy ma skoro vobec nepocuva - zvykla som si, no je to tazke...Tak si chodim svoje srdiecko vylievat sem, davam pozitivnu eneriu do tejto temy a tesim sa z kazdej jednej snazilky, ktora tu pribudne s krasnymi //...Musim sa asi skutocne odreagovat od mm a zacat zit zivot pre deti, oni moju lasku isto potrebuju a starsi sa urcite trapi, ze ho skoro vobec nepritulim, taka som nejaka zatrpknuta a chladna navonok, je mi to velmi luto...No je to koment mimo tejto temy, prepac, ze som sa tu prave Tebe vyliala, no asi som to uz potrebovala zo seba dostat von...Prajem Ti krasny dnik 😘...A dakujem este raz!

luta13
21. dec 2016

@happymia Dakujem Ti 😘😀🌹

luta13
21. dec 2016

@janka87111m Verim, ze coskoro budes ukazovat // 😉🌷🌞🙏😀

kristinatina86
21. dec 2016

Ahojte, ja som sem pred časom dala fotku pozitívneho testu, budem končiť tretí tyzden, nanešťastie som ochorela, boli ma hrdlo a vcera som mala teplotu, tak som si dala jeden paralen. Myslite, ze som nemala? Teraz mam strasne vycitky..