Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happymia jeeeeej moječka zlate ale ste krasne vyrástli 😍 Veľmi veľmi sa z vás teším.😘Aj Vám prajeme nádherne prežitie vianočných sviatkov veľa veľa zdravicka a pokoja.Brusinko uz vidieť však..13tt ale to krasne zbehlo..Len nám o sebe podávajte len a len dobre správy..Posielame 😘😘😘😘
@kacenaaa ja som mala prvé príznaky ze ma boleli kríže a prsia z bokov a som v 6tt a prsia uz ako melóny bolia neskutočne 😉
@nikolkananska krasa veľa,veľa zdravička želám a krasne prežitie Vianočnych sviatkov 😘
@nina4 🙂 Dakujeme napodobne 🙂
tak kocky dnes rano som si robila digitalny clear blue a vysiel negativny navyse som mala pocit ze som slabulinko krvacala :((((( menstruacia sa mi ale zatial nespustila a uz meska tri dni vzdy mavam inak pravidelnu tak neveim co mi je uz som z toho fakt zufala :(((( take krasne vianoce to vyzerali....mohla som mat biochemicke tehotenstvo? vcera tam boli urcite dve ciaky :((((
@nikoleta_rapko digitalny ti nemusi este zachytit HCG hormon ak ho nemas dostatok je to asi az 25 a na klasickom pruzkovom ti ciarka zosilnela ci xoslabla ?
ten som si nerobila nemala som uz silu a asi ani odvahu meska mi tri dni tak som si myslela ze to uz zachyti kazdy test...
este nehadz flintu do zita... pockaj este par dni a skus znovu
skusim ale uz si radsej nerobim nadeje trosku som si poplakala a snad buduci mesiac bude stastnejsi najhorsie je ze ani menstruacia ani tehotenstvo nikde a ja mavam nestruaciu ako hodinky :(
@nikoleta_rapko podla mna skus 10-kovy test ;) drzim palceky
@nikoleta_rapko možno si mala len neskôr ovu, možno ešte ani ms nemešká a včerajšie krvácanie bolo uhniezdenie.. ja teraz čakám do soboty, ja som mala špinenie celú nedeľu skor a odtvtedy nič a deň po tom mi aj bt klesla a znovu včera stúpla, tak uvidíme, či sa zadarilo, ale bol by pekný darček 😉 držím palce aj tebe
@nikoleta_rapko vcera fotka rano, vidim +...Potichucky gratulujem 😉 a ak Dr.potvrdi, prajem krasne tehulkovanie 😉
Ahojte. Potrebujem Váš názor. Poslednú ms som mala 1.12.2016. S 11.12 na 12.11 sme mali daný termín počatia od pána Jonáša. Mali sme styk. Od vtedy pociťujem bolesti podbruška a krížov. Dvakrát po sebe sa mi stalo že som mala kŕče a bolo mi pri nich nevoľno. Pocit na odpadnutie. Dala som si magnézium a bolesť odišla. Neviete čo to môže znamenať?Bradavky mám bolestivé suché a na jednom mieste ztmavnute. Testy mám slabučko pozitívne. Ďakujem
@janka87111m Drzim Ti silno palceky....Boh Ta zehnaj! 😉
@janka87111m Ako smutne si napisala vcera koment, ze sestram sa zaokruhluju bruska a Tvoje je prazdne 😢...No prajem Ti, aby sa aj Tvoje brusenko co najskor zaokruhlovalo a drobcek sa usidloval pod Tvojim srdcom na 9 mesiacov...Nech si stastna a mohla sa s chutou usmievat na svoje sestry a bolo by to aj tak super, ze vsetky sestry tehulky - uzasna predstava 😉...Este raz prajem, nech si co najskor na testiku najdes // ...Boh s Tebou 😀
@nikoleta_rapko sisi kúpila 25testy mohla si testnut obyčajným pruzkovym citlivosť 10..Skus budem držať palce..Ja mám v pláne aj zásobe vždy 10 testy a digitálny až neskôr..
Ahojte babulky, tiež sa chcem pochváliť našim zázrakom 😍 včera prvá poradňa, sme na začiatku 11tt, máme 3,1 cm a všetko vyzerá byť v poriadku 💋 pani dr nám nevedela spraviť lepšiu foto lebo sa štuplík hemžil ostošesť 😜 niečo neopísateľne nádherné vidieť ako sa hýbe a pritom je ešte taký malinkatý. Predvčerom sme si kúpili angelsound a počuli sme aj srdiečko 💓 ďakujem Bohu za toto šťastie 🍀. Prajem vám krásne a požehnané sviatky 🎄 🎅 a vytúžené // nech sa čo najskôr každej jednej snažilke ukážu 😍
@happymia Ahoj mamina, teraz az citam a placem ako male dieta, co si sem vcera pridala...Nadherna sprava od Teba a este krajsia fotecka drobceka Tvojho uzasneho...Vyzera to na chlapceka podla profilu, no len tipujem 😉...Som velmi rada, ze Downik bol vyluceny a ze ste obaja uplne zdravucki a v poriadku 😉...Pohladkaj za mna brusenko krasne a aj vam celej rodinke prajem Stastne a pozehnane Vinoce plne lasky a porozumenia 🙂...A dakujem, ze si si na mna spomenula, vazim si to 😉...Majte sa krasne s drobuliatkom 😘👶❤🤰
@karmela vsade pisali aky je spolahlivy ze vie ukazat tehotenstvo 5 dni pred tak som myslela ze tri dni po je v pohode... pre istitu skusim este raz s obycajnym ale uz sa radsej zmierujem s pocitom ze plany poplach :(
@kchan Krása. Prajem krásne tehuľkovanie a nech ide všetko i naďalej tak, ako má 🤰👶

@luta13 no neviem mrcha nechodí stále a začali má bolieť prsia boky teda... Tak ja čakám na tú mrchu uvidíme 🙂