icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hviezdicka3210
21. dec 2016

@anelka007
8.11. A dakujeeem😊

karmela
21. dec 2016

@jjuulliisskkaa trosilinku Skus este jeden testik dnes podvečer 😉

anelka007
21. dec 2016

@hviezdicka3210
Ja 15.11., tak mozno takto o tyzden sa ti pochvalim uz aj ja😉
Krasne tehulkovanie, uzivaj si tuto skvelu spravu..

anelka007
21. dec 2016

@darinkazv Ano darinka, tmavne ti aj podla mna.. Kedy si mala posledny menzes ty? Podla mna sme tak cca rovnako tehotne😉

missellis
21. dec 2016

Otehotneli ste niektora 19 den pri 28 dnovom cykle?

jjuulliisskkaa
21. dec 2016

@karmela
Dakujeeeem😘 Myslis, ze to ozaj uz naznacuje ovu a nie je to obyc negativny test?

vlasta1818
21. dec 2016

@hviezdicka3210 musíš byť veľmi šťastná, že? 🙂 ale veď ktorá žena by nebola. Tiež si už prajem aby sa nám podarilo vytúžené 🙂 držím palce aby všetko išlo dobre a hlavne aby zdravíčko bolo!

darinkazv
21. dec 2016

Dakujem zienky,skludnila som sa trosku.Budem si to testikami sledovat. ☺

@anelka007 20.11. posledna ms.cyklus pravidelny 28dnovy.

miriam111111
21. dec 2016

@nina4 ahojky tak ako pokracujes?Ktory DPO teraz si? 🙂

hviezdicka3210
21. dec 2016

@vlasta1818
@anelka007 kočky,dakujem a drzim aj Vam obom palce nech čim skor zazijete tento skvely pocit. A uzivajte si " snazilkovanie"nemajte v hlavicke len ten samotny ciel...aj u mna to tak bolo,az ked som prestala na to mysliet sa zadarilo😊

kattyy3
21. dec 2016

@jjuulliisskkaa ja som nemavala ani takto silny a zadarilo sa ...jednoznacne pride ovulacia treba robit tutu mutu a verit ze sa to podari...ja som si presne v tento den pred rokom nasla tehu test slabulinko pozitivny a dnes mi v postielke spinka nase slniecko s rozkami a milujeme ho nadovsetko tak drzim palce a treba verit

kacenaaa
21. dec 2016

Minulý týždeň v piatok som si robila test crealblue teraz som ho rozobrala a je tam duch neviem či mám tomu dávať šancu....mamatest negatívny úplne....

jjuulliisskkaa
21. dec 2016

@kattyy3 och moj boze, to musi byt nadherny pocit 😍 Dakujeeem, a ked mi lekar pred tyzdnom v stredu povedal ze to vyzera na anovulak, lebo folik nenarastol vobec za dva dni? No ani som nemala mat este ovulku, pri mojich dlhych cykloch az teraz niekedy

karmela
21. dec 2016

@jjuulliisskkaa uz je dosť silný chyba mu trošička lh kolese stále ale uz máš pekný testik povedala by som že dnes alebo zajtra bude uz pozitívny 😉

karmela
21. dec 2016

@missellis ak si mala vtedy ovu dá sa otehu aj v 19dc

nina4
21. dec 2016

@miriam111111 ahojky dnes 6DPO brucho boli ak das stale tak na mrchovsky len dnes som mala po utreti trosilinku take ako vlasočky krvy .No nesľubujem si od toho nic radsej po minulom mesiaci nech som neni sklamana .A ty ako kolko DPO si a ako sa citiš .Tak veľmi ti želam aby sisi našla tie 2 vytužene

karmela
21. dec 2016

@biba12 jeeeej to bolo pekne vianočné prekvapko😊 Este súrodenca tieto Vianoce a krásny darček pre všetkých 😉

domci1203
21. dec 2016

@kacenaaa po rozobrati test neplati🙂 digi clearblue ti ukaze bud ze si alebo nie si tehu🙂 ale urcite ho nerozoberat lebo ta druha ciarka je tam vzdy;) vela stastia🙂

kacenaaa
21. dec 2016

@domci1203 tento nebol digi ten bol normálny čo ukazuje plus

miriam111111
21. dec 2016

@nina4 juuuuj to aj ja tebe zelam aby si si nasla krasne //.Ja som teraz 4DPO a teraz vecer na zacali boliet akoby vajecniky.To je super sprava ze si mala take spinenie ja ti tak velmi prajem az je to to prave a o par dni budes patrit medzi stastne tehulky.A BT si nahodou nemerias?

sibalka21
21. dec 2016

@kacenaaa ja tam sice nic nevidim, ale kedze bol robeny pre niekolkymi dnami, vysledok je neplatny, bohuzial...

domci1203
21. dec 2016

@kacenaaa to mas jedno🙂 ci ten ktory ti ukaze v ktorom tt si alebo tento. Co ti ukazal plus ci minus?

alilka
21. dec 2016

@nina4 aj ja som dnes ako ty 6dpo 😃

zuzuliena1
21. dec 2016

@kacenaaa tak daj zajtra vedieť 🙂 budem na teba myslieť a silno drzat palceky 🙂

zuzuliena1
21. dec 2016

@hviezdicka3210 juj tak ti gratulujem 🤰 teším sa s tebou a uzivaj zdravé tehulkovanie ❤ prajem krásne sviatky 🙂

nina4
21. dec 2016

@miriam111111 nie nemeriam.Ty meriaš.
@alilka jeej no super babulky moje tak by nam ten Jezisko mohol splnit to tajne želanie 😍
A aj vydržite netestovať do MS .Lebo ja asi nie 😆

alilka
21. dec 2016

@nina4 jasné že to nevydržím 😂najradšej by som už testovala hneed 😂 ale skusim asi na štedrý deň.😁 Máš nejaké príznaky?

luta13
21. dec 2016

@miriamn76 Dakujem...A neboj, verim, ze coskoro budes mat na testiku // 😉

luta13
21. dec 2016

@tinka77 Skoda, ze si "hodila flintu do zita" s tym testovanim, no tak pockaj este zopar dni, ak nepride MS, testuj znova...Ja by som cakala asi tyzden, nech nie som sklamana zbytocne a myslim, ze za tyzden meskania by si uz mala mat krasne //, ak si tehu...Velmi Ti drzim palceky, nech si najdes // co najskor...Boh Ta zehnaj! 😉

miriam111111
21. dec 2016

@nina4 ja meriam a teplota po ovu pekne vyskocila.Ja urcite do ms nevydrzim no testovat budem az po vianociach.Skor by to aj tak nemalo zmysel este budem len 7DPO.
@alilka budem teda na stedry den cakat vase krasne testiky s //