icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
21. dec 2016

@anelka007 ahoj bola si na tú krv už dnes?Ako ti to dopadlo?

luta13
21. dec 2016

@kristinatina86 Paralen bol jedina pilulka, ktoru som si dovolila dat pocas oboch tehu, ked som mala bud bolest niecoho, ci uz hlavy, zubov atd...Alebo ked som bola chora ako Ty a mala som teplotu napiklad...Takze vycitky vobec nemaj a skore uzdravenie Ti prajem 😉...Hlavne vela tekutin pi, cajik, medik, citron a zavor na hrdlo, no a najdolezitejsie je vylezat to, takze sup do postele oddychovat 😀

kristinatina86
21. dec 2016

@luta13 dakujem ti velmi pekne! Ty vies vzdy človeka povzbudiť a pozitívne naladiť! Teplotu uz nemam, takze lezim a liečim sa, kym nebudem fit. A inak objednaná som po novom roku na prvú kontrolu, tak potom napisem ako to dopadlo 🙂 pekny den ti prajem! 😘

luta13
21. dec 2016

@kristinatina86 dakujem zas za pekny koment, aj Ty si ma potesila...Som rada, ze teplotu nemas a tesim sa, na vysledky Tvojej kontroly, ked uvidis a zacujes aj ❤ drobceka...Tak krasne Vianoce vam prajem, uzivaj si pohodicku a tes sa na sono 😉...Aj "vam" pekny dnik 😉

karmela
21. dec 2016

@kristinatina86 neboj jeden ti neuškodí 😉

miriamn76
21. dec 2016

@luta13 ale chodim kazdy den obdivujen tie pozitivne testiky a tesim sa s dievcatami☺. Snad mi bude este dopriate. Dakujem krasne tiez prajem krasne vianoce tebe a celej tvojej rodinke☺

kristinatina86
21. dec 2016

@luta13 dakujeeem, stastne, vesele a pokojne sviatky aj tebe a celej rodinke ❤️

kristinatina86
21. dec 2016

@karmela dakujem 🙏

janka87111m
21. dec 2016

@kristinatina86 neboj sa paralen urcite neuskodi...myslim ze je to liek ktory mozes uzivat pocas tehu samozrejme nie vo velkych davkach...ja som tiez uzivala paralen ked som bola tehu,lebo som bola chora...dokonca mi tahali zub a zapalila sa mi ranm,bolelo neskutocne a tiez som brala paralen a choda na cistenie ;)

biba12
21. dec 2016

@miriamn76 @karmela @chuchu86
ďakujem za správy, tak Vám držím palce, dievčatá. Ako sa mám ja.. NO momentálne nie bohvieako, mám toho akosi nad hlavu,..

Na inú tému ... teraz keď vidím tie pozitívne testíky, tak ja som pred siedmimi rokmi dávala takto do krabičky jednu modrú capačku, jednu ružovú a k tomu pár slov. Dala som to babkám pod stromček..A ešte sme ani nedojedli a už vyzváňali telefóny ako žeravé a s mužom sme sa na tom neskutočne bavili, kto bude prvý volať, či naši, či jeho rodičia 🙂

tinka77
21. dec 2016

@nikoleta_rapko ja som si robila v sobotu ráno Clearblue a tiež som mala slabé +. Dávala som tu ten test. Potom v pondelok som si robila dr.max a zdal sa mi tam duch. Včera ráno Clearblue digitálny a bol negatívny. Dnes som už ani nerobila test, nepotrebujem ďaľšie sklamanie. Mrchu som ešte nedostala, mešká mi 2 dni, ale cakam kedy príde. Takze Clearblue asi duchuje ako väčšina testov a ukazuje čo nema. Uvidime. Držim ti palce.

darinkazv
21. dec 2016

Co myslite,tmavne?Dala som aj tmavsiu aj bledsiu foto.Vrchny pondelok,stredny utorok a spodny dnes.

ejuska2586
21. dec 2016

@darinkazv Áno tmavne. Ale testuj každý druhý deň - lepšie to uvidíš 🙂

darinkazv
21. dec 2016

@ejuska2586 som v strese,lebo vcera hcg len 33.Najblizsia kontrola 3.1.

kacenaaa
21. dec 2016

@zuzuliena1 zajtra pôjdem k Dr. A budem mať jasno... Lebo testy negatívne včera som zvedavá 🙂

ejuska2586
21. dec 2016

@darinkazv To stúpne, uvidíš. Držím silno palce.

nikoleta_rapko
21. dec 2016

@tinka77 no veru ako my sa snazime len chvilocku takze by som to nebrala az tak tragicky ale uz som mala taku nadej ved ked je tam ciarka a nemam menstruaciu tak je to jasne a este aj tie vianoce do toho tak som sa v kutiku duse zacala tesit...nevadi poplakala som si a ideme dalej aspon keby sa mi menstruacia spustila nech sa buduci mesiac mozeme snazit dalej a uz si ziadne etsty robit nebudem az do 9 mesiaca 🙂 vela stastia prajem nech sa nam to coskoro podari ;)

nikoleta_rapko
21. dec 2016

@tinka77 inak tinka presne tak isto najprv obycajny clear blue a tam plusko bolo slabsie ale naskocilo velmi rychlo a bolo viditelne dnes rano digitalny clear blue a nic... plus trocha krvi...no a dnes poobede pre isotu obycajny dr.max ale tam tiez uz nic

tinka77
21. dec 2016

kacenaaa Ahoj. Takze mrcha ešte neprišla? To je super. Koľko ti mešká? Mne dnes mešká druhý deň, ale od rána ma bolí brucho ako pred MS, takze už ju cakam každú chvíľu. V sobotu som mala + na tom Clearblue a od vtedy len duchovia na testoch. Včera som robila digitálny test a bol negatívny. Dnes som už ani netestovala. Včera som bola dosť sklamaná, ale dnes je to uz lepšie. Tesim sa na ďalší cyklus, len už nech ta mrcha príde, aby sme sa mohli ďalej snažiť. 😀 Zajtra daj vedieť ako si dopadla u lekára. Držim ti palce.

tinka77
21. dec 2016

@kacenaaa Ahoj. Takze mrcha ešte neprišla? To je super. Koľko ti mešká? Mne dnes mešká druhý deň, ale od rána ma bolí brucho ako pred MS, takze už ju cakam každú chvíľu. V sobotu som mala + na tom Clearblue a od vtedy len duchovia na testoch. Včera som robila digitálny test a bol negatívny. Dnes som už ani netestovala. Včera som bola dosť sklamaná, ale dnes je to uz lepšie. Tesim sa na ďalší cyklus, len už nech ta mrcha príde, aby sme sa mohli ďalej snažiť. 😀 Zajtra daj vedieť ako si dopadla u lekára. Držim ti palce.

tinka77
21. dec 2016

@nikoleta_rapko Aj my sa snažíme iba krátko. Včera keď som mala ten digitálny negatívny, tak to na mňa dosť doľahlo. No čo už, nech aspoň mrcha príde, aby sme mohli plodiť ďalej. 😀 😝 Držim palce, daj potom vedieť či mrcha prišla, alebo to bolo tehu.

nikoleta_rapko
21. dec 2016

@tinka77 zevraj by to mohlo byt to biochemicke tehotenstvo ze teoreticky sme aj nejaky zarodocek mali ale zle sa uhniezdil...takze pozitivum aspon sme plodne a zevraj po biochemickom po uz pohnojene a rychlo sa otehotnie tak dufajme 🙂 ale aj na mna to poriadne dolahlo ano som sama nevedela ze mi na tom az tak zalezi 🙂 budem drzat palce a urcite daj aj ty vediet ako si na tom 🙂

ala82
21. dec 2016

@darinkazv tmavne pekne.neboj bude dobre.ja som mala prve hcg len 14.lekar tvrdil ze to na tehotenstvo nevyzera.ani na ultrazvuku dlho nebolo nic vidno.testy my tmavli a ten certik teraz uz ma 18mesiacou.mysli pozitivne.uvidis bude vsetko ok

jjuulliisskkaa
21. dec 2016

Ahojte, pridavam dnesny ovu test, este mu chyba? Dakujem🙂

kacenaaa
21. dec 2016

@tinka77 takže väčšinou mám cyklus do 40 dní dnes som 41den ale mrchw nikde vôbec.... Neviem čo si mám myslieť... Ak som lekár mi to povie alebo zoberie krv.... Asi sa somnou hrajú iba hormóny chce sa mi spať strašne často mi je čudné zle a prsia má boky bolia a väčšie bradavky trochu.... Možno hormóny iba a možno nie... Ja som na clearblue mala tiež mini ducha ale bol tam a na mamateste nič včera... Som zvedavá...zajtra už budem vedieť

tinka77
21. dec 2016

@kacenaaa Držim palce, aby ti lekár povedal dobre správy. 👶 Daj zajtra vediet.

hviezdicka3210
21. dec 2016

Babule,tak dnes uz mam od Dr. potvrdene tehu💗 avsak nakoniec mi nesedi vypocet tehu kalkulacky podla posl.ms...lebo namiesto 7tt mi Dr.povedal,ze len 5tt. No hlavne,ze to tam je💟

anelka007
21. dec 2016

@alilka @luta13 Ahojte baby, takze dnes som mala hodnotu hcg 498.. V pondelok to bolo230, takze za 2 dni sa to pekne zdvojnasobilo🙂 na sone nebolo vidno nic. Na krv ma doktor poslal znovu v piatok, tak som zvedava, dufam, ze to zas pekne stupne.. Podla tych tabuliek na nete sa mi nezda hodnota mojho hcg taka zla ako mi tvrdil dokor v pondelok.. Posledny menzes som mala 15.11. a cyklus mavam 30dnovy + sa mi zda, ze som mala kusok posunutu ovulku.. Takze dnes celkom fajn spravy, dufam, ze to bude takto pokracovat👼

anelka007
21. dec 2016

@hviezdicka3210 velka gratulacia.. Tesim sa s tebou mamina.. Hmm.. A kedy si mala posledny menzes?

karmela
21. dec 2016

@darinkazv áno tmavne 😉