Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jjuulliisskkaa trosilinku Skus este jeden testik dnes podvečer 😉
@hviezdicka3210
Ja 15.11., tak mozno takto o tyzden sa ti pochvalim uz aj ja😉
Krasne tehulkovanie, uzivaj si tuto skvelu spravu..
Otehotneli ste niektora 19 den pri 28 dnovom cykle?
@karmela
Dakujeeeem😘 Myslis, ze to ozaj uz naznacuje ovu a nie je to obyc negativny test?
@hviezdicka3210 musíš byť veľmi šťastná, že? 🙂 ale veď ktorá žena by nebola. Tiež si už prajem aby sa nám podarilo vytúžené 🙂 držím palce aby všetko išlo dobre a hlavne aby zdravíčko bolo!
@nina4 ahojky tak ako pokracujes?Ktory DPO teraz si? 🙂
@vlasta1818
@anelka007 kočky,dakujem a drzim aj Vam obom palce nech čim skor zazijete tento skvely pocit. A uzivajte si " snazilkovanie"nemajte v hlavicke len ten samotny ciel...aj u mna to tak bolo,az ked som prestala na to mysliet sa zadarilo😊
@jjuulliisskkaa ja som nemavala ani takto silny a zadarilo sa ...jednoznacne pride ovulacia treba robit tutu mutu a verit ze sa to podari...ja som si presne v tento den pred rokom nasla tehu test slabulinko pozitivny a dnes mi v postielke spinka nase slniecko s rozkami a milujeme ho nadovsetko tak drzim palce a treba verit
@kattyy3 och moj boze, to musi byt nadherny pocit 😍 Dakujeeem, a ked mi lekar pred tyzdnom v stredu povedal ze to vyzera na anovulak, lebo folik nenarastol vobec za dva dni? No ani som nemala mat este ovulku, pri mojich dlhych cykloch az teraz niekedy
@jjuulliisskkaa uz je dosť silný chyba mu trošička lh kolese stále ale uz máš pekný testik povedala by som že dnes alebo zajtra bude uz pozitívny 😉
@miriam111111 ahojky dnes 6DPO brucho boli ak das stale tak na mrchovsky len dnes som mala po utreti trosilinku take ako vlasočky krvy .No nesľubujem si od toho nic radsej po minulom mesiaci nech som neni sklamana .A ty ako kolko DPO si a ako sa citiš .Tak veľmi ti želam aby sisi našla tie 2 vytužene
@nina4 juuuuj to aj ja tebe zelam aby si si nasla krasne //.Ja som teraz 4DPO a teraz vecer na zacali boliet akoby vajecniky.To je super sprava ze si mala take spinenie ja ti tak velmi prajem az je to to prave a o par dni budes patrit medzi stastne tehulky.A BT si nahodou nemerias?
@kacenaaa tak daj zajtra vedieť 🙂 budem na teba myslieť a silno drzat palceky 🙂
@hviezdicka3210 juj tak ti gratulujem 🤰 teším sa s tebou a uzivaj zdravé tehulkovanie ❤ prajem krásne sviatky 🙂
@miriam111111 nie nemeriam.Ty meriaš.
@alilka jeej no super babulky moje tak by nam ten Jezisko mohol splnit to tajne želanie 😍
A aj vydržite netestovať do MS .Lebo ja asi nie 😆
@tinka77 Skoda, ze si "hodila flintu do zita" s tym testovanim, no tak pockaj este zopar dni, ak nepride MS, testuj znova...Ja by som cakala asi tyzden, nech nie som sklamana zbytocne a myslim, ze za tyzden meskania by si uz mala mat krasne //, ak si tehu...Velmi Ti drzim palceky, nech si najdes // co najskor...Boh Ta zehnaj! 😉

@anelka007
8.11. A dakujeeem😊