icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
21. dec 2016

@miriam111111 ďakujem ale to budem testovať aj tak dosť skoro tak neviem či tam niečo bude aj keby sa zadarilo 😁 hlavné že testovat budem 😂😂 na štedrý deň bude len 9dpo

nina4
21. dec 2016

@alilka ja asi tiez aj ked sa moooc bojim ze tam nic nebude sice s tym negativnym ratam na 90 % tak ale v kutiku duše človek tajne dufa. Priznaky ani nie akurat co ma brucho boli ale to sa mi zda priskoro na priznaky sice minule ma tak potroche boleli prsia no teraz nic.Ale ak to má byť bude

luta13
21. dec 2016

@darinkazv teraz pozeram fotku testikov, jasne ze tmavne a viditelne...No lepsie je, ked testujes obden 😉...Neboj mamina, vsetko bude o.k., ver svojmu babätku a bud v pokoji 😀🙏😘

nina4
21. dec 2016

@miriam111111 tak to by malo byt super ked vyskocila velmi sa est v BT nevyznam sle sem tam co nakuknem a baby pisu ze sa to ma udrzst hore tak je to dobre.Tak drzim palceky nech to uz neklesne 😘

alilka
21. dec 2016

@nina4 aj mne sa to zdá skoro a pritom ja mám citlivé bradavky už 4ty deň..Čo až divné to je..Pred mt mávam ale bolestivé prsia nie bradavky..😉 mám dosť silný hlien a občas tiež to podbrusko..Ale fakt sa mi to vidí skoro 6dpo 😁

luta13
21. dec 2016

@jjuulliisskkaa myslim, ze kludne mozete s muzikom pracovat na drobcekovi, zajtra by si myslim mohla mat uz ovulku, no spermie sa dlho dokazu udrzat v Tvojom tele, takze kludne sa pomilujte uz dnes, aj zajtra, ci pozajtra pre istotu este 😉...Drzim palceky, nech je vasa Laska specatena buducim testikom s // 😉...Boh Ta zehnaj!

luta13
21. dec 2016

@hviezdicka3210 Gratulujem a prajem zdrave a krasne tehulkovanie...Super sprava pred Vianocami...Uzivaj naplno tehulkovanie...Boh s vami obomi 😉

miriam111111
21. dec 2016

@nina4
@alilka ale tak mozno vam to uz na ten 9DPO pekne ukaze ja vam tak silno drzim palceky.
Ta teplota je fajn akurat tehu sa s nou da potvrdit az ked je zvysena viac ako 18dni a to ja tehu testy budem robit skor urcite by som tak dlho nevydrzala 😀.Ja som to skor merala preto aby som si potvrdila ze ovu naozaj prebehla lebo problem s anovulacnymi cyklami.

luta13
21. dec 2016

@anelka007 Super, gratulujem!...Vsetko je o.k. myslim, no daj potom v piatok vediet ako stupa Hcg...Tes sa na sono, ked uvidis drobceka a aj jeho srdiecko - je to uzasny pocit 🙂...A dakujem za krasnu spravicku 😉

tinka77
21. dec 2016

@luta13 Dakujem, ty nás anjelik pozitívny. 😇 Uvidime, počkáme či mrcha príde alebo nie. Necháme sa prekvapiť. 😉

hviezdicka3210
21. dec 2016

@luta13 Dakujem,ze mi tak prajes😘
@zuzuliena1 Zuzka,snad to obidve uspesne do toho augusta dobojujeme🍼👶

nina4
21. dec 2016

@miriam111111
@alilka ono by bolo najidealnejsie vydrzat az do MS ale aspon ukojit tu zvedavost 😉

nina4
21. dec 2016

Predchvilkou som dostala 2 ❤ neviem od koho ale veľke dakujem mam Vas tu rada zienky 😘

luta13
21. dec 2016

@nina4 to mas odo mna, aby sa Ti splnil Tvoj velky snicek mat dalsie babätko 🤰😇...Verim, ze Ti to vyslo a tento mesiac tu budes mavat foteckou s testikom a na nom //...Boh Ta zehnaj! 😘🙏

alilka
21. dec 2016

@miriam111111 ja mávam to isté..Ale tento mesiac sa snažíme prvýkrát a tu som sa "poistila" ovu testami ,BT a ešte aj doki mi nasadila clostylbegit..Mala som 3folikuly z toho asi 2praskli 😉

alilka
21. dec 2016

@nina4 áno bolo by ale keď mi ženy sme tak nedočkave stvorenia 😂😂 ja som dnes v lekárni kúpila testy 2 v jednom balení a že cena 1,27€ 😂😂 no a nekúp to..Tak rovno 2 balenia..Takže mám doma 4testiky 😂😂😂

karmela
21. dec 2016

Jeeeej ďakujem za srdiečko neviem síce komu ale určite je to z tejto témy 😘

karmela
21. dec 2016

@miriamn76 zlatko určite este vynosis este jedno bábätko verím v to..A nevzdame to kým si nenájdeme // na tehu teste😘
A želám to všetkým babulkam,ktoré čakajú na to iste..Nech sme čím skôr šťastne budúce maminky este raz 😉

biba12
21. dec 2016

@karmela moja, ja mam dvoch ;) jedného som si dala ako darček k 30 tke, druhý bol vianočný darček pre všetkých ;) je augustovciatko ;) a tvrdohlavý lev ;)

jjuulliisskkaa
21. dec 2016

@luta13 dakujem velmiiiiiiii ❤️ Si poklad

Je mozne aby ukazal vecer slabsiu ciarku?

karmela
21. dec 2016

@biba12 jeeee prepac som si nevšimla ty uz sa dvom tešíš 😍 Krasne..možno bude este aj tretie

nina4
21. dec 2016

@luta13 Ty naš poklad veľke dakujem este raz 😘

nina4
21. dec 2016

@alilka aj ja mám tak.Tak hadam aspon na jednom sa cosi ukaze ak nie aj mne ale aspon Vam dievcence tek mate krasne sviatky 😉

alilka
21. dec 2016

@nina4 a ty kedy chces skusit testovat?MT by si mala kedy dostať?😉

nina4
21. dec 2016

Ovulku som mala teraz posunut az 22 DC tak mrchusa by mala prist ku koncu roka.A testovat uvazujem v sobotu ale to bude asi velmi skoro to bude 9DPO tak ale minuly mesiac som sa vytesovala // a skončilo to ako biochemicke tak mam teraz rešpekt s testovania

alilka
21. dec 2016

@nina4 no to ako ja budem 9dpo ..Uuufff fakt?O tých biochem.tehu som už toho pocula dosť..Dosť často sa to stáva..A vtedy si koľko DPO testovala?

miriamn76
21. dec 2016

@karmela dakujem moja😘

miriam111111
21. dec 2016

@nina4 nebojkaj ja verim v to ze tentokrat uz to vyjde a testik ti ukaze // a bude krasne silniet.Ja sa sice tiez dost bojim po tom minulo mesacnom sklamani z biochemickeho tehu no snazim sa mysliet pozitivne 🙂 A ktory DPO ti minule ukazal tehu?

paulimauli
21. dec 2016

Ahojte baby ako ste riešili nevoľnosti v práci, nechcem totiž aby sa niekto v práci dozvedel este o tehu, ale býva mi zle ,,, strašne zle a nevraciam iba ráno ale aj na obed poobede ,,, dokonca už aj teraz vecer ma začína napínať ,,, chcela som si zobrať dovolenku medzi sviatkami ale šéf nedovolil 😠 neviem ako to tam idem vydržať

nina4
21. dec 2016

@alilka
@miriam111111
Sa mi zda ze 9 alebo 10 DPO ale vecer a bol tam duch no taky pekny co uz aj mm videl.Tak ale ak by aj bola beloba pokial MS nepride vzdy je este nadej a na druhej strane ak by sme neboli tehulky nech nas mrchusa nenatahuje nech sa mozme snaźilkovať čim skôr 😊