Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka ja asi tiez aj ked sa moooc bojim ze tam nic nebude sice s tym negativnym ratam na 90 % tak ale v kutiku duše človek tajne dufa. Priznaky ani nie akurat co ma brucho boli ale to sa mi zda priskoro na priznaky sice minule ma tak potroche boleli prsia no teraz nic.Ale ak to má byť bude
@miriam111111 tak to by malo byt super ked vyskocila velmi sa est v BT nevyznam sle sem tam co nakuknem a baby pisu ze sa to ma udrzst hore tak je to dobre.Tak drzim palceky nech to uz neklesne 😘
@jjuulliisskkaa myslim, ze kludne mozete s muzikom pracovat na drobcekovi, zajtra by si myslim mohla mat uz ovulku, no spermie sa dlho dokazu udrzat v Tvojom tele, takze kludne sa pomilujte uz dnes, aj zajtra, ci pozajtra pre istotu este 😉...Drzim palceky, nech je vasa Laska specatena buducim testikom s // 😉...Boh Ta zehnaj!
@hviezdicka3210 Gratulujem a prajem zdrave a krasne tehulkovanie...Super sprava pred Vianocami...Uzivaj naplno tehulkovanie...Boh s vami obomi 😉
@nina4
@alilka ale tak mozno vam to uz na ten 9DPO pekne ukaze ja vam tak silno drzim palceky.
Ta teplota je fajn akurat tehu sa s nou da potvrdit az ked je zvysena viac ako 18dni a to ja tehu testy budem robit skor urcite by som tak dlho nevydrzala 😀.Ja som to skor merala preto aby som si potvrdila ze ovu naozaj prebehla lebo problem s anovulacnymi cyklami.
@luta13 Dakujem,ze mi tak prajes😘
@zuzuliena1 Zuzka,snad to obidve uspesne do toho augusta dobojujeme🍼👶
@miriam111111
@alilka ono by bolo najidealnejsie vydrzat az do MS ale aspon ukojit tu zvedavost 😉
Predchvilkou som dostala 2 ❤ neviem od koho ale veľke dakujem mam Vas tu rada zienky 😘
@miriam111111 ja mávam to isté..Ale tento mesiac sa snažíme prvýkrát a tu som sa "poistila" ovu testami ,BT a ešte aj doki mi nasadila clostylbegit..Mala som 3folikuly z toho asi 2praskli 😉
Jeeeej ďakujem za srdiečko neviem síce komu ale určite je to z tejto témy 😘
@luta13 dakujem velmiiiiiiii ❤️ Si poklad
Je mozne aby ukazal vecer slabsiu ciarku?
Ovulku som mala teraz posunut az 22 DC tak mrchusa by mala prist ku koncu roka.A testovat uvazujem v sobotu ale to bude asi velmi skoro to bude 9DPO tak ale minuly mesiac som sa vytesovala // a skončilo to ako biochemicke tak mam teraz rešpekt s testovania
@nina4 nebojkaj ja verim v to ze tentokrat uz to vyjde a testik ti ukaze // a bude krasne silniet.Ja sa sice tiez dost bojim po tom minulo mesacnom sklamani z biochemickeho tehu no snazim sa mysliet pozitivne 🙂 A ktory DPO ti minule ukazal tehu?
Ahojte baby ako ste riešili nevoľnosti v práci, nechcem totiž aby sa niekto v práci dozvedel este o tehu, ale býva mi zle ,,, strašne zle a nevraciam iba ráno ale aj na obed poobede ,,, dokonca už aj teraz vecer ma začína napínať ,,, chcela som si zobrať dovolenku medzi sviatkami ale šéf nedovolil 😠 neviem ako to tam idem vydržať
@alilka
@miriam111111
Sa mi zda ze 9 alebo 10 DPO ale vecer a bol tam duch no taky pekny co uz aj mm videl.Tak ale ak by aj bola beloba pokial MS nepride vzdy je este nadej a na druhej strane ak by sme neboli tehulky nech nas mrchusa nenatahuje nech sa mozme snaźilkovať čim skôr 😊

@miriam111111 ďakujem ale to budem testovať aj tak dosť skoro tak neviem či tam niečo bude aj keby sa zadarilo 😁 hlavné že testovat budem 😂😂 na štedrý deň bude len 9dpo