Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby poraďte nejaké nápady proti nevoľnosti už som zúfalá a vyčerpaná čo deň sa to stupňuje dnes len ležím nič nezvladam robiť kvôli tomu pri prvej som bola na infuzkach a nechcem zase takto dopadnúť 😔
@kacenaaa nemyslím si ze si namyslas proste to tak cítiš treba veriť svojim poci
@olylili ja SIM sú všimla že jazdy druhý deň som raka lenivá vkuse len ležím a len idem papať a na wc))))prespim pól dňa a potom na druhý deň mám konečne svoju silu začnem pratat žehliť čuchal variť lebo viem že na druhý deň zas budem spiaca princezná ))))).Tak ešte dokážem dačo v byte porobiť a navarít,ináč keby že každý deň mám byt taká lenivá no neviem neviem čo by bolo v byte dvoch chlapou byte mám a ty nepohne palcom keď aj takto je urobene Jak vôbec vy nebolo))))
@alilka veru tak ze obcas tolko nato myslime ze sa zrazu priznaky objavia 😲 o krvnu skupinu sa pytam preto lebo ked som bola u gyn,sestricka co tam robi uz dlho mi povedala, ze ma odsledovane ze stale su tehotne zeny s rovnakou krvnou skupinou 😨 ci je to pravda este neviem 😒
@janka87111m veru tak je..😁 no mňa dnes už tak bolia prsia že des..Teraz pozerám že pomodrete žili na nich mám hlavne v obrazoch bradavky 😉 zle mi je dnes,zápcha má "chytila" tak som veľmi zvedavá či je to všetko len podvedomie alebo sa ozaj zadarilo 😃 spočiatku som si myslela že sa to podarilo ale čím ďalej tým mám viac pochybnosti 😉 to ako by obrana voči sklamaniu 😁 a teda aká krvná skupina je najčastejšie tehu?
@lilianna1xs noooo presne každý druhý deň aj ja som si to všimla včera pohoda celkom aj nákupy dom zvládla ale dnes len ležím predychavam a spím hrôza
@miriamn76 zlatko tak si priplat najbližšie ster na všetko ostatne co som ti minule písala..Ja som brala poctivo vitamín E,kys.listovu,aj na úpravu cyklu.Len teraz ked som doposiaľ vybrala 10tab tak to je veľa ale dnes som si uz dala 🤓Držím ti palčeky mojo nech všetko blbe pominie a nech sa čím skôr zadarí babo..A celej tvojej rodinke aj tebe želám krasne vianočné chvíle v rodinnej pohode domova 😘
Baby,chcem sa Vas opytat,myslite si,ze ked som tehu mozem si ist trsnut na disku? Nieze by som mala potrebu sa blaznit,ale vsetky kamaratky ziju uz roky mimo mesta a mame tradiciu ze jediny raz za rok, na Stefana sa vsetky stretneme a ideme si zatancovat. Je to moje prve tehu ani neviem co je vlastne pripustne a co nie.

@tinka77
@zuzuliena1 dám vám bavy určite vedieť. 😘 stále mi býva zle... Ale neviem sa zbaviť toho pocitu nech si nenamyslam že som tehu...