Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 nic ti nebrani si spravit dalsie baby 👶 😉
Kočky, ani sa mi veriť nechce, že som dnes začala 8my týždeň. A ako inak ho začať, ako tým, že ma včera v noci, okolo 22,30 chytila taká nevoľnosť, že som si myslela, že sa už už povraciam. No našťastie som to predýchala. A dnes ráno zas chvíľku ten pocit. Takže či sa mi to páči, alebo nie, vyzerá to tak, že sa asi "ranným" nevoľnostiam nevyhnem a čoskoro budem najlepšia kamoška so záchodovou misou. No na druhej strane to beriem tak, že ďalší príznak a to znamená, že sa krpčekovi vo mne dobre darí.
A veľmi sa teším na Vianoce - naši to už vedia, ale v nedeľu ideme svokrovcom a pod stromčekom si nájdu škatuľku s papučkami a prvou fotkou drobčeka a vtedy sa to dozvie aj naša krpaňa (zatiaľ nič netuší) a v pondelok to chceme oznámiť mojim súrodencom. Takže Vianoce budú u nás veselé.
@luta13 ahoj moja tak už mám aj poradňu za sebou 😃 všetko v poriadku hematóm sa vstrebal čo som rada.tak môžme v kľude sviatkovat.a ďalšia poradňa až o mesiac.chcem ti popriať krásne sviatky
Kočky, tak dnes rano som robila znova 19dc , lebo som neverila tomu, ze tam ta ciarka je. A ona tam fakt je. Pritom posledny cyklus som mala pomaly 40dnovy. Testy One step som robila viackrat neduchovali. Ci duchovali vam niekomu?
tak ja som dnes nevydrzala, resp vecer ideme na jednu vianocnu oslavu, tak som chcela vediet, ci si dat pozor, co pijem - dnes som 13 DPO - a test = beloba :( tak mam pokazeny den urcitym sposobom, aj ked som si to nechcela tak priznavat, ale clovek vnutri straaasne silno dufa... takze 2016 uzatvorime takto a s nadejom a vierou pozeram do roku 2017 🙂
Drzim palce vsetkym, co testuju zajtra, aby nasli ten najkrajsi vianocny darcek - ja zajtra silno postiskam tie moje 2 anjeliky a budem sa snazit zostat nadalej pozitivne naladena!
Stastne a vesele!!!!
@laura_pausini veľa štastia želám
Kocky všetkým Vám želám šťastne a veselé v kruhu rodiny 😘
Zienky, citam Vas tu uz dlhsie a vsetkym Vam velmi drzim palce aby ste si nasli tie vytuzene dve ciarocky. Ja som tu druhu slabucku ciarku uvidela na svojom testiku dnes a je to neopisatelne krasny pocit. Vsetkym Vam ho prajem zazit cim skor. Krasne Vianoce prajem
@luta13 dám dám Ďakujem 😍🙂
@karmela Ďakujem, aj Tebe tiež krásne Vianoce plné radosti a pokoja v kruhu rodiny...A taktiež prajem aj všetkým ženám a mamičkám tu na MK 🙂😘
@ejuska2586 vitaj v klube ja mám celodenné ale som čítala že drobci budú zdravší a inteligentnejší😅
@ejuska2586 Ahoj,mi hovor voľačo 🙄 nevoľno mi je dobre už dva týždne, no len včera som oficiálne grckala, ale tí poviem že je horšie Keď je nevoľno ako sa vygrckat a mať pokoj...
A takto mi je cely den..Nemôžem cítiť koláče ktoré som piekla, nemôžem cítiť salat ktorý som včera robila, ani prášok a aviváž..Keď idem do obchodu a cítim fastfoody tak už mám v ruke sáčok pre istotu..No hrôza :( Ja som sa inak raz vygrckala aj pár dní po oplodneni to si pamätám, ale nepripisovala som.to k ničomu .No twraz je to katastrofa Ráno večer v noci proste celý deň 😒
Neostáva nám nič iné ako vydržať 😘 a presne ako si napísala- drobčekom sa darí u nás v brušku 👶
@olylili No bodaj by boli. Zatial som este nevracala, ale pri tych stavoch co mam, to ocakavam kazdu chvilku :D Ale beriem to z tej lepsej stranky - furt je to lepsie, ako keby som nemala ziadne priznaky a stresovala by som, ze nieco nie je v poriadku.
@patkaamirko Tak ja mam zaludok na vode uz tiez nejake 2 tyzdne minimalne. Ale v noci bolo prvy krat take to, ze "povraciam sa". Nastastie som nakoniec zaspala a bolo dobre. Ale rano zas. Tak som zvedava, co bude dalej. Lech si len krpcek lebedi, ja sa tesim, ze mu je u mna dobre...
Ahojte baby viem ze je to stara diskusia...dnes som si skusila spravit test a to mam 5 dni pred mrchou.....a vyšla mi tam taka slaba druha ciarka....stalo sa to niektorej z vas?.....urcite budem testovat o par dni znova.....dakujem za odpovede.
@nina4 aj tebe krasne a pokojne sviatky 🙂 A ako sa citis?Ides zajtra testnut? 🙂
@melanie94 Ak je ružová, tak sa Vám zadarilo. Hoď sem foto, ak vieš. Držím palce, aby sa vajíčko uhniezdilo a aby testík krásne tmavol 🙂
PS: táto diskusia je stále živá...
Takže baby tehu niesom hcg pod 0.5 takže nič pekne sviatky 🙂
@miriam111111
Aj tebe pekne sviatky.....zajtra testnem znova neviem ci ten test vyšiel spravne aj ked tam je ta druha ciarka velmi slaba......vies co citim ako keby som bola chora, prsia ma nejako nebolia len podbrusko ako keby som mala hnef teraz dostat mrchu 😀.....a ty ako sa citis?
Kocky pripajam sa a vsetkym snazilkam prajem stastne a vesele aby bol pre nas buduci rok uspesny a buduce vianoce uz sme behali minimalne s bruskami 🙂 Tym co uz bruska maju nech vsetko prebehne bez najmensich problemov. Dakujem sa kazde mile slovo a podporu iba ten co zaziva to iste dokaze naplno pochopit ako sa ten druhy citi
@ejuska2586
Chcela som prilozit aj foto ale nechcr mi dobre zaostrit mobil ale skusim to nejako odfotit....ae bude to rozmazane.

@patkaamirko drzim palceky na dnesnu kontrolu a daj potom info 😉...Myslim na Teba 🌹🌹🌹😘