Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@1valeria1 Ďakujem. Snažili sme sa rok a pol a začali sme dokonca chodiť do CAR, ale máme absolvované zatiaľ len vstupné testy a manžel spermiogram a ďalej sme sa nedostali k žiadnemu zákroku, nakoľko teraz to prišlo úplne prirodzene a nečakane... Som v šoku. V utorok ideme do CAR-u na konzultáciu k ďalšiemu postupu a toto bude isto aj pre nich prekvapenie 😉 Myslíš, že už na sone bude niečo vidieť. Ovu bola okolo 25.03.
@lea912 jeeej 🙂 no myslim ze este nebude poriadne vidiet este je asi skoro....ale kedze ste uz chodili niekam tak podla mna ti spravia sono 🙂 tak zatial si to uzivaj 🙂 a tak cca 2tyzdne asi...zeby uz aj srdiecko bolo vidno..niesom odbornik ale myslim 😉 🙂 🙂 ja som pri prvom bola na prvom sone az v 8mom tt 🙂
@lea912 no tak uver..ked ti vysiel aj digi..ja som sa este neodvazila ho spravit 😕 😀
@lea912 jasnee to uz bolo aj srdiecko 🙂
@dolce_principessa len tomu kludne ver je to pekna ciarocka a podla mna mozes spravit aj digi a vide krasne + 😉 a je jedno ake su po vyschnuti v limite je pekna 🙂
@1valeria1 hej hej v limite bola pekna do ruzova len po vyschnuti sa mi to zda bledsie...spravim ten digi zajtra alebo v sobotu 😀 😝 ak tam bude plusko asi konecne uverim 😀
@dolce_principessa aj keby si teraz spravila digi tak ti vijde plus.Mamatest po čase stále vybledne tak sa neboj a úver máš silnejšiu čiarku viac a viac 😉 gratulujem
@lea912 tak vsetko dobre a hlavne zdravicko obom 🙂 keby si sla teraz k Dr uvidí gestacny vacok a bodku v ňom 😉 a zavolal by ta o tyzden na ďalšie Sono.Ked ti vyšiel test 1-2 tak si 4-na zaciatku 5 tt píše ti to aj na teste na tej krabicke 😉
Vždy sa nesmierne teším ked je vidieť na testoch krásne druhú čiaročku, žiadny duch ale krásna kolajnica, nesmierne ma to nabudí. Moc vám to všetkým prajem babenky a teším sa z každého nového prírastku 🙂
@dolce_principessa Taaak moja,digi test sa už zrobiť báť nemusíš 🙂 je to TAM!!! 🙂 Super.Teším sa s Tebou,môžeš chystať výbavičku 😉
@dolce_principessa cakaaaam na digi test 😀 a zatial pridavam svoj dnesny, uz posledny... Citlivost 25 😀
@t1nulka ja som digi urobila dnes rano 😀 😀 konecne som sa odhodlala 😝 😀
@dolce_principessa ahoj tak uz veris? mas vselijake pocity COOOOOO? ale grstulujem juuuuuuj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@lea912 gratulujem 🙂