icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

satanka1
9. apr 2014

@lea912 gratulujem 🙂

dolce_principessa
9. apr 2014

@dada87 boli ma chvilami len brucho ako na ms..a krize trosku.... 😀

dolce_principessa
9. apr 2014

@1valeria1 no ved ja sa odhodlaaam bud zajtra rano alebo v piatok 😀

lea912
10. apr 2014

@mirkovci
@dada87
@1valeria1
@satanka1 Tak dievčatá dnes 16 dpo a digitálne clearblue ani nie po minúte ukázal krásne + a 1-2 týždne... 😀 😵 😵 😵 Neviem tomu uveriť, tak dlho sme sa snažili a teraz je to pre mňa šok 😀

1valeria1
10. apr 2014

@lea912 paraaaadne tak Gratulujeeeeem 🙂 🙂 vela zdravicka 🙂 kolko ste sa snazili?

lea912
10. apr 2014

@1valeria1 Ďakujem. Snažili sme sa rok a pol a začali sme dokonca chodiť do CAR, ale máme absolvované zatiaľ len vstupné testy a manžel spermiogram a ďalej sme sa nedostali k žiadnemu zákroku, nakoľko teraz to prišlo úplne prirodzene a nečakane... Som v šoku. V utorok ideme do CAR-u na konzultáciu k ďalšiemu postupu a toto bude isto aj pre nich prekvapenie 😉 Myslíš, že už na sone bude niečo vidieť. Ovu bola okolo 25.03.

1valeria1
10. apr 2014

@lea912 jeeej 🙂 no myslim ze este nebude poriadne vidiet este je asi skoro....ale kedze ste uz chodili niekam tak podla mna ti spravia sono 🙂 tak zatial si to uzivaj 🙂 a tak cca 2tyzdne asi...zeby uz aj srdiecko bolo vidno..niesom odbornik ale myslim 😉 🙂 🙂 ja som pri prvom bola na prvom sone az v 8mom tt 🙂

dolce_principessa
10. apr 2014

Dnesny mamatest...na digi som sa este neodvazila 😕 😀 ale zda sa mi ze tie mamatesty trosku vyblednu po zaschnuti..... 😖 stale nemozem uverit tym ciarkam ..hrozne so mnou 😀

lea912
10. apr 2014

@dolce_principessa som na tom podobne, tiež neverím vlastným očiam 😀

lea912
10. apr 2014

@1valeria1 A v tom 8 tt si už počula aj srdiečko?

dolce_principessa
10. apr 2014

@lea912 no tak uver..ked ti vysiel aj digi..ja som sa este neodvazila ho spravit 😕 😀

1valeria1
10. apr 2014

@lea912 jasnee to uz bolo aj srdiecko 🙂
@dolce_principessa len tomu kludne ver je to pekna ciarocka a podla mna mozes spravit aj digi a vide krasne + 😉 a je jedno ake su po vyschnuti v limite je pekna 🙂

dolce_principessa
10. apr 2014

@1valeria1 hej hej v limite bola pekna do ruzova len po vyschnuti sa mi to zda bledsie...spravim ten digi zajtra alebo v sobotu 😀 😝 ak tam bude plusko asi konecne uverim 😀

karmela
10. apr 2014

@dolce_principessa aj keby si teraz spravila digi tak ti vijde plus.Mamatest po čase stále vybledne tak sa neboj a úver máš silnejšiu čiarku viac a viac 😉 gratulujem
@lea912 tak vsetko dobre a hlavne zdravicko obom 🙂 keby si sla teraz k Dr uvidí gestacny vacok a bodku v ňom 😉 a zavolal by ta o tyzden na ďalšie Sono.Ked ti vyšiel test 1-2 tak si 4-na zaciatku 5 tt píše ti to aj na teste na tej krabicke 😉

lea912
10. apr 2014

@karmela Aha to som nečítala 🙂 Ja som myslela, že to je 1 -2 týždeň 🙂

mirkovci
10. apr 2014

Vždy sa nesmierne teším ked je vidieť na testoch krásne druhú čiaročku, žiadny duch ale krásna kolajnica, nesmierne ma to nabudí. Moc vám to všetkým prajem babenky a teším sa z každého nového prírastku 🙂

dada87
10. apr 2014

@dolce_principessa je to tam kludne ver tomu supeeeeeeer 🙂 🙂

satanka1
10. apr 2014

@lea912 gratulujem a tak to býva..ked to človek vypustí z hlavy tak sa to podarí "samo"

lucinka0503
10. apr 2014

@dolce_principessa Taaak moja,digi test sa už zrobiť báť nemusíš 🙂 je to TAM!!! 🙂 Super.Teším sa s Tebou,môžeš chystať výbavičku 😉

t1nulka
11. apr 2014

@dolce_principessa cakaaaam na digi test 😀 a zatial pridavam svoj dnesny, uz posledny... Citlivost 25 😀

daniwaugh
11. apr 2014

to nie je duch ale normalna ciarka 🙂 gratulujemeeeeeeeeeeee

karmela
11. apr 2014

@t1nulka krásne čiarky pekne tehulkovanie 🙂

dada87
11. apr 2014

@t1nulka gratulujem tehulka nech je vse OK 😎

t1nulka
11. apr 2014

@daniwaugh aaano, uz je to ciarka 🙂 Tak ale tu som zacala, chcela som podat komplet info 😀
@karmela dakujeeeeem :-*

t1nulka
11. apr 2014

@dada87 dakujem strasne moc <3

dolce_principessa
11. apr 2014

@t1nulka ja som digi urobila dnes rano 😀 😀 konecne som sa odhodlala 😝 😀

t1nulka
11. apr 2014

@dolce_principessa tak vidiiiiis!!! Kraaaasa! 😵 😵 😵 gratulujem <3

dolce_principessa
11. apr 2014

@t1nulka...dakujem aj ja tebe 😀

dada87
11. apr 2014

@dolce_principessa ahoj tak uz veris? mas vselijake pocity COOOOOO? ale grstulujem juuuuuuj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

renkaniki
11. apr 2014

@t1nulka vidim,vidiiiiim..... 😵
@lea912 aaaaano,je tam 😵
@quirell kraaasne//gratulujem
@tinus999 Tinus..pekneeee.A aky je testik teraz???? 😉 😲